Şimdi Ara

gigabyte GA-EP45 UD3LR alc 888 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte GA-EP45 UD3LR anakartım var ve üzerinde alc 888 ses chipi var realtek herkes bilir arka tarına herhangi jack takıldığında bir jack takılıd diye uyarı verip takılan jackın ne olduğunu belirlerdik bu anakartı aldım fakat sadece iki çıkışı çalışıyor yani 5+1 5 kablosunu takamıyorum buna hepsini takıyorum sadece iki çıkışı çalışıyor önceki anakartım oda gigabyte idi ses chipi de bi alt modeliydi onda arkadaki 6 çıkışıda kullanıyodum neden acaba böyle sorun bendemi yoksa bi ayarmı yapmam gerekiyor yoksa ankarttamı bir sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easwood -- 8 Aralık 2009; 23:50:57 >

• güncel bu arada anakart yeni iki günlük
  • arkadaşlar yokmu yardım edecek hiç kimse delirmek üzereyim kırıcam bu gidişlen anakartı 5.1 ses sitemim fakat tüm çıkışlardan ses alamıyorum sadece arka iki çıkış çalışıyor ön panelde çalışmıyor bundan önceki anakartım bundan daha eskiydi daha rahattı para verip iyisini alim dedim uğraştığım şeye bak biosu kurcaladım herşey aktif sisteme bakıyorum herşey yüklü hiçbir sorun yok takıyorum fakat iki çıkışa ses veriyor oda ön panel hiç çalışmıyor bu nasıl bir şey anlamadım yokmu hiç yardım edecek kimse üzerindeki ses kartı realtek alc 888
  • realtek audio yöneticisinden jak takıldığında uyarı seçeneği aktif durumdan pasif duruma alırsan sorunun düzelir.
  • arkadaşım onuda denedim baktım olmadı bugün aldım anakartı yerine götürdüm birsürü tartışma hemen yenisini istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte ga-z68p-ds3 rev.1.0
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.