Şimdi Ara

GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
1
Favori
27.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: indiana79

arkadaslar yenı bır makıne toplattım..bu anakart var bendede bırsuru sorunla karsılastım..normal kullancıcılar kartta o 80 derecenın bı zararı olmadıgını dunsuyorlar ama bence yanılıyorlar..kart resmen makınenın ömrunu tamamen yıyor bana kalırsa..ben sureklı cd ceken bı ınsanım baslkarda sorun yoktu zamanla cd yakmaya baasladı aynı anda ıkı wrıhhtırda dvd cektıgımde dvd ler yanıyordu sankı sıkısıyordu cd ler ıcınde pc nın..bu bunalım vardı..mesela baska bır sorun pc ye c ye fılm atın makıne bıraz yorlulduktan sonra tabı fılmı baslatın ılerı alın ortalara bırden cekın cubugu fılm baslayana kadar bı bekleme oluyor 10 15 sanıye sankı ıslemcı yavaslıyormus gıbıı..baska bır sorun daha usb ye flash yada harıcı takın bazılarında sorun yok ama bnazılarında bunları basa goruyor sonra ıcıne bısey kopyalarken flash veya harıcıyı ıptal edıyor baglantıyı kesıyor kendı kendıne gormuyor yanı..makıneyı yenı toplattım bular benım sımdılık yasadıgım sorunlar..ben bukadar sınıkıtlı bı anakart gormedımd esem yerıdır..kımseye tavsıye etmıyorum bu kartı..tam bı rezalet..bende sımdı Gigabyte MA785GT-UD3H anakartıyla degısıtırcem bu anakartı..yarın gelıcek yenı anakartım..bunda kuzey koprusunun normal oldugunu ogrendım..ınsallah bunda sorun cıkmaz..dedıgım gıbı makıne cok sıkınıtlı claısıyor ama bunu normal kullanıcılar anlayamaz..detaylı ısler yaptıgınızda bunları gorurursunuz..benı cok bunalttı... sagolsun forumda bu ıslerden anlayan bı arkadas bana bu everestı sppedd fanı falan yukle dedı baktıkkı kuzey koprusu 80 derece..ve genelde herkezde bu anakartta aynı sorunu yasamıs..bence bu anakartı kımse almasın..ben okadar nefret ettımkı bedava verseler almam..mecazi demıyorum gercekten almam başa bela bu kart..saglamları cıkıyorsa ıclerınde bısey dıyemıcem ama genelleme olarak soylebıleırımkı sakın bu kartı almayın...

Kardeş senin dvd yapma sorunu ram den olabilir neden dersen ben aynı anda 3 dvd yazdırıyorum ashampoo ile yıllardır onu kullanıyorum ve çok memnunum.tamamen nero düşmanıyım.yakma olayına gelince bendede oldu bi kaç kere ama bnm hatamdı.bende 4gb ram var ve ram rahatlatıcı bi program yüklemiştim pc ye o program çalışırken yandı bnm dvd lerde onu kapatıp tekrar yazmaya bastıgımda sorum olmadı.senin bi başka sorunda boş dvd lerdende olabilir tabi tam tespit yapmak zor ama anakarttan olmadıgını adım gibi biliyorum.velevki hala açık pc ve hala indirme yapıyorum ve dvd yazıyorum.kuzeyköprüsü sıcaklıgının şuana kadar hiç bir etkisini yaşamadım.
     GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 15 Mart 2010; 8:27:12 >

• Arkadaşlar sizce Phenom II 965 X4 işlemciyi bu anakarta taksak tam bir verim alırmıyız , destek listesinde görünüyor sanırım am3 işlemci olarak, ama almadan önce sizlere sorayım dedim sizce alırsam sorun yaşarmıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler . İhtiyacı olan varsada şu anki işlemcimi satabilirim eğer bunu alırsam. İşlemcinin destek listesi umarım yazdığı gibi sorunsuz desteklerhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-ma770-ud3_10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 18 Mart 2010; 0:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airgunshooter

Arkadaşlar sizce Phenom II 965 X4 işlemciyi bu anakarta taksak tam bir verim alırmıyız , destek listesinde görünüyor sanırım am3 işlemci olarak, ama almadan önce sizlere sorayım dedim sizce alırsam sorun yaşarmıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler . İhtiyacı olan varsada şu anki işlemcimi satabilirim eğer bunu alırsam. İşlemcinin destek listesi umarım yazdığı gibi sorunsuz desteklerhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-ma770-ud3_10.html

yok kardeş bence tam alamazsın ama yıne ısını gorur ndn dersen anakart ozellıklerınde ma770-ud3 sb710 chıp kullanıo dıger yenı nesılller yada phenomlara gore olanlar sb750 fgılan , bende aslına bakarsan anakartı degıstırmeyı dusunuom phenom alıp ama aralıktadada askere gıtcm sımdı bole ıdare edem dıom. sevgıler saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: airgunshooter

Arkadaşlar sizce Phenom II 965 X4 işlemciyi bu anakarta taksak tam bir verim alırmıyız , destek listesinde görünüyor sanırım am3 işlemci olarak, ama almadan önce sizlere sorayım dedim sizce alırsam sorun yaşarmıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler . İhtiyacı olan varsada şu anki işlemcimi satabilirim eğer bunu alırsam. İşlemcinin destek listesi umarım yazdığı gibi sorunsuz desteklerhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-ma770-ud3_10.html

785 çipsetli veya 790 çipsetli bir anakart düşünebilirsiniz ama bunu alsanız da pek performans eksileceğini zannetmiyorum. bence işlemciye o kadar para vermenize de gerek yok aslında AMD 955 veya 945 alıp bu anakarttan alabilirsiniz.

• Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler dediklerininzden anladığım kadarıyla anakart bu işlemciyi çalıştırmamazlık yapmaz ama yeni nesiller kadar da performans alamam...İşlemciyi şu an almayı düşünüyorum birkaç ay sonrada anakart alırım artık o sorunuda hallederim.
  • alacaksan anakart olarak gigabyte ga770ta-ud3 al bu anakartın usb 3.0 ve sata 3 destekli olanı şu an kullandığım anakart 190tl civarı ve 10 numara anakart diğer 770 serileri gibi ısınma sorunu falanda yok
  • Selam arkadaşlar benim bi sorum olcak anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.bizim anakartların arkasında optik çıkış varya hani şu kırmızı ışıklı olan.o ne işe yarıyor tam bilmiyorumda?yeni bi 5+1 alcam ondada öle bi girişmi çıkışmı ne ondada var yani.pc den o 5+1 e baglantı olabilirmi acaba???
  • giyotin kardes gıgabyte tr ye maıl at sor sormak ıstedıklerını daha ıyı ceva pverırler bızım verdıgımızden . yanı daha ıyı destek olur , bı fıkrm yok cunku bu arada mujdeeee 6 cekrıdek phenom x6 lar için bizim anakartların rev 1.0 ına bıle bios update gelmıs kullanabılırız ama tabı tam anlamlı verım alamayız ama yınede bıos update olayı cok guzel tesekkurler , gıgabyte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

giyotin kardes gıgabyte tr ye maıl at sor sormak ıstedıklerını daha ıyı ceva pverırler bızım verdıgımızden . yanı daha ıyı destek olur , bı fıkrm yok cunku bu arada mujdeeee 6 cekrıdek phenom x6 lar için bizim anakartların rev 1.0 ına bıle bios update gelmıs kullanabılırız ama tabı tam anlamlı verım alamayız ama yınede bıos update olayı cok guzel tesekkurler , gıgabyte.

Saol bilgi için sevenhilli
  • sevenhili ve diger anakartdaşlarım :) ben logitech z2300 aldım ama bundan daha iyi ses almak için x-fi ses kartı alın diyolar siz nedersiniz ses kartı almalımıyım?yani bizim anakarttaki 8kanal ses kartı yetersizmi acaba?zaten alabilecegim 2 kart var biri : Creative Sb X-fi Titanium PCie Ses Kartı..Digeride USB Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Ses Kartı.(siz hangisini önerirsiniz?)yani şuan ses kötü deil iyi bi ekolayzır ayarıda yaptım gayet iyi ama ses kartı alınca %50 daha verim alacaksam alayım kartı , yok fazla farketmez ise boşuna para vermiyim.düşüncelerinizi bekliyorum kardeşler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

sevenhili ve diger anakartdaşlarım :) ben logitech z2300 aldım ama bundan daha iyi ses almak için x-fi ses kartı alın diyolar siz nedersiniz ses kartı almalımıyım?yani bizim anakarttaki 8kanal ses kartı yetersizmi acaba?zaten alabilecegim 2 kart var biri : Creative Sb X-fi Titanium PCie Ses Kartı..Digeride USB Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Ses Kartı.(siz hangisini önerirsiniz?)yani şuan ses kötü deil iyi bi ekolayzır ayarıda yaptım gayet iyi ama ses kartı alınca %50 daha verim alacaksam alayım kartı , yok fazla farketmez ise boşuna para vermiyim.düşüncelerinizi bekliyorum kardeşler!!!

prof anlamda kullanmayıp -kayıt, performans, asio v.s.- film izleyip müzik dinleyeceksen hiç gerek yok. boşuna para verirsin
  • AMD Athlon II X2 250 AM3 3.0GHz 2MB Cache İşlemci
    GIGABYTE MA770T-USB3 AMD 770&SB710 AM3+ DDR3 1666MHz (O/C) Anakart
    KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHz CL7 XMP Ram
    SAPPHIRE HD5570 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı (11167-00-20R)
    COOLER MASTER ELITE RC-334 460W MidT ATX SİYAH KASA
    SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK

bu parçaları yeni topladım ancak bilgisayarı açamadım.
    msn den yardım etmek isteyene fotoğrafları gösteriyim... nerde yanlış yaptım ya :(
    mg.rainson@hotmail.com
  • onboard ekran kartını iptal edip öyle dene. bide ram lari tek tek takıp dene belki ramdendir.kendim topladım diyosun biçok hata olabilir.ben anakart baglantılarını yanlış yapmıştım ilk zamanlar power grişleri fln karışmıştı onlara bak bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

onboard ekran kartını iptal edip öyle dene. bide ram lari tek tek takıp dene belki ramdendir.kendim topladım diyosun biçok hata olabilir.ben anakart baglantılarını yanlış yapmıştım ilk zamanlar power grişleri fln karışmıştı onlara bak bide.

çözümü buldum :) kasayı bilgisayarcı arkadaşıma verdim akşama hazır halde elime geçecek :):):)
    dün gece çok uğraştım beceremedim :(
  • Arkadaşlar müjde amd nin yeni çıkardığı 6 çekirdekli işlemcileri bizim anakartlarda destekliyor, iyiki 965 i almamışım:D
    http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-ma770-ud3_10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Mayıs 2010; 0:25:27 >
  • Arkadaşlar AMD Phenom II X4 940 Quad-Core 3.0GHz (soket 940) AM2+ Black Edt. İşlemci HDZ940XCGIBOX ----almayı düşünüyorum anakart desteklio yazıyo ama bide size sormak istedim.net bilgi verirseniz memnun olurum.
  • giyotin_1982 walla sen bilirsin kardeş al istersen anakartın rev 1.0 mı ? aldıktan sonra baska bısı almaya gerek yok full kullanıırsın . sorun cıkmaz yiğen :)
  • @ sevenhilli evet rev.1.0,
    bi sorun çıkarırmı bana?yani işlemci uyuyo dimi yani emin olmak istedim o yüzden usta
  • walla yiğen uyar tabiki listede yazıo ama sen yine gigabyetın tr mailinie yaz sor uyarmı fılan tam randıman alabılırmıyım dıe .
  • Listeye son çıkan 6çekirdeklileri bile eklemişler bende almayı düşünüyorum nezamandır işlemci 965 alıcaktım iyiki almamışım,dolar biraz düşsün 1055 alıcam .bios updateleri var onu yapmadan işlemci takamassın güncelliyecen yani biosu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.