Şimdi Ara

GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
1
Favori
27.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese selam bu kulübe yeni üye oldum yardım edermisiniz
    AMD Athlon II X3 450 +GİGABYTE GA-MA770-UD3 rev. 2.0 ANAKRT
    ALIM NASIL ONAYLIYORMUSUNUZ YADA DEĞİŞİK TAVSİYELERİNİZ VARMI VARSA LÜTFEN
    YAZIN PÜF NOKTALARI FELAN YANİ
    AMD Athlon II X3 450 AM3 3.2 GHz, 1.5 MB, BOX İşlemci
    GİGABYTE GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) ANAKART 200 TL ALDIM BU ARADA FİYAT

BUNLARA UYARMU RAM 3 GB DDR2 800MHZ XP SP3 KASA ASUS VENTO A9 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Arkadaşlar bende bu anakartı kullanıyorum ve kuzey köprüsü aşırı derecede ısınıyor.80 derece civarı geziyor ve pc sürekli donuyor,reset atmak zorunda kalıyorum.Elimde termal macun var.Acaba kuzey köprüsü pasif soğutucuyu çıkarıp temizledikten sonra sürsem bir faydası olur mu?Ayrıca üstündeki soğutucuyu nasıl çıkarırız?

kardeş hiç telaş etme o sıcaklık çok normal.bendeki sogutucuda elimi deydirince elimi bayagı yakıyor ve hafif bastırınca yerinden oynuyor.bende ilk başlarda çok telaşlandım ama 2.5 yıldır hiç sorun çıkarmadı(maşallah) hatta işlemciyi ram leri ekran kartını falan upgrade ettim bi anakartı değiştirmedim çünkü gigabyte ın en f/p yada en stabil amd çipsetli anakartı diyebilirim.senin sorununa gelince büyük ihtimal ya hdd ya psu yada ram den kaynaklanıyordur belki ekran kartıda olabilir ama kuzey köprüsünden olcanı hiçmi hiç sanmam.senle aynı durumdayım ve 2.5yıldır anakartı öyle kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

quote:

Arkadaşlar bende bu anakartı kullanıyorum ve kuzey köprüsü aşırı derecede ısınıyor.80 derece civarı geziyor ve pc sürekli donuyor,reset atmak zorunda kalıyorum.Elimde termal macun var.Acaba kuzey köprüsü pasif soğutucuyu çıkarıp temizledikten sonra sürsem bir faydası olur mu?Ayrıca üstündeki soğutucuyu nasıl çıkarırız?

kardeş hiç telaş etme o sıcaklık çok normal.bendeki sogutucuda elimi deydirince elimi bayagı yakıyor ve hafif bastırınca yerinden oynuyor.bende ilk başlarda çok telaşlandım ama 2.5 yıldır hiç sorun çıkarmadı(maşallah) hatta işlemciyi ram leri ekran kartını falan upgrade ettim bi anakartı değiştirmedim çünkü gigabyte ın en f/p yada en stabil amd çipsetli anakartı diyebilirim.senin sorununa gelince büyük ihtimal ya hdd ya psu yada ram den kaynaklanıyordur belki ekran kartıda olabilir ama kuzey köprüsünden olcanı hiçmi hiç sanmam.senle aynı durumdayım ve 2.5yıldır anakartı öyle kullanıyorum.

Problemden beri yaklaşık 1,5 ay geçmiş.

Şu an kuzey köprüsünün tam üstüne gelecek şekilde bir fan yerleştirdim.O zamandan beri sadece 2-3 kere aynı problemi yaşadım.

• quote:

quote:

quote:

Problemden beri yaklaşık 1,5 ay geçmiş.

Şu an kuzey köprüsünün tam üstüne gelecek şekilde bir fan yerleştirdim.O zamandan beri sadece 2-3 kere aynı problemi yaşadım.

bende taşındım net anca baglandı anca cvp yazabildim.ayrıca demin yazdıgım gibi 2yıldan fazla aynı şekilde tabiri caizse köpekler gibi zorladım anakartı hala banamısın demedi.sistem upgrade etmek istiyorum ama anakarta kıyamıyorum :/

• anakartını satan var mı ma770 ud3 yada es3
  • bu kulüptenim , bazen makinayı açtığımda ram saymadan önce takılıo öle duruo , sebebini bilmiom , reset atıom düzelio , ilk çalıştırdığımda olduğundna sanırım soguktan usuo sanırım :) bı kac kere daha olursa canımı sıkmaya baslıyck :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

bu kulüptenim , bazen makinayı açtığımda ram saymadan önce takılıo öle duruo , sebebini bilmiom , reset atıom düzelio , ilk çalıştırdığımda olduğundna sanırım soguktan usuo sanırım :) bı kac kere daha olursa canımı sıkmaya baslıyck :S

bios güncelledinmi?Yada ram lerde sorun olabilir.şimdilik aklıma gelenler bunlar.bide bios ayarlarını biraz kurcala derim.bende artık saymıyor ram.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

bu kulüptenim , bazen makinayı açtığımda ram saymadan önce takılıo öle duruo , sebebini bilmiom , reset atıom düzelio , ilk çalıştırdığımda olduğundna sanırım soguktan usuo sanırım :) bı kac kere daha olursa canımı sıkmaya baslıyck :S

bios güncelledinmi?Yada ram lerde sorun olabilir.şimdilik aklıma gelenler bunlar.bide bios ayarlarını biraz kurcala derim.bende artık saymıyor ram.

kompresör biraz içeri tutmuştum ram oynamış birtanesi yerlerine oturttum yine sorun düzeldi yanlış alarm . bu anakart çok iyi gerçekten arkadaşlar çok iyi secim yapmıssın dıolar walla masallah dilimi ısırıom .

• sevindim büyük bi sorun olmadıgına :)
  • Arkadaşlar bende Gıgabyte GA-MA770-DS3 anakart var ancak ekran kartının yakınlardaki bi kondansatör kayboldu kondansatör degerlerini verebilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminimini

Arkadaşlar bende Gıgabyte GA-MA770-DS3 anakart var ancak ekran kartının yakınlardaki bi kondansatör kayboldu kondansatör degerlerini verebilirmisin ?

hani yerinde kayboldu , birde biz ma770-ud3 kullanıyoruz , eminim yerleri ve değerleri farklıdır . Kitapçık duruyorsa ordan bak kaybolan yeri Gigabyta söle bence . Yada tam yerini bulup değerlerini bilirsen bir yerden temin edip takabilirsin ama sonra yanmasın kartın walla sıkıntılı iş .
  • arkadaslar gigabyte ga-ma770 ud3 ve (amd x4 940 işlemcili) anakart kullanıyorum. Sistemdeki ramlerimi değiştirmek istiyorum. 4*1gb 667mhz ramlar var.
    Fiyat olarakta malum ddr2 ramlar pahalı. Acaba kingston 2*4gb ddr3 1333mhz yada 4*2gb ddr3 1333mhz ram alsam anakartım desteklermi?
    Yardımlarınız icin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsakenflames

arkadaslar gigabyte ga-ma770 ud3 ve (amd x4 940 işlemcili) anakart kullanıyorum. Sistemdeki ramlerimi değiştirmek istiyorum. 4*1gb 667mhz ramlar var.
    Fiyat olarakta malum ddr2 ramlar pahalı. Acaba kingston 2*4gb ddr3 1333mhz yada 4*2gb ddr3 1333mhz ram alsam anakartım desteklermi?

desteklemez en fazla 1066mhz destekliyor hem DDR3 de desteklemiyor anakart DDR2 almalısın.tavsiyem 2x4GB
  • quote:

arkadaslar gigabyte ga-ma770 ud3 ve (amd x4 940 işlemcili) anakart kullanıyorum. Sistemdeki ramlerimi değiştirmek istiyorum. 4*1gb 667mhz ramlar var.

cevap yazıcaktım ama yoğundum walla , ben 4*2GB DDR2' 800mhz kullanıyorum . sende 2 tane filan takabilirsin 1066mhzlikler ile 800mhzlikler arasındaki farkı bile hissetmezsin bence bireysel kullanıcılar , programcı filan değilsen yani . yinede fiyatlarına filan bak 800mhz uygunsa al gitsin . ddr3 bize uymaz kaldıki max arkadaşın dediği gibi 1066 mhz destklio kartlar

* Bu arada maşşallah walla hala mutluyum bu anakarttan.
  • ben sistemi komple değiştirdim arkadaşlar ama ilk gözağrım hala GA-MA770 UD3 :)
  • quote:

ben sistemi komple değiştirdim arkadaşlar ama ilk gözağrım hala GA-MA770 UD3 :)

yapmaaaaa yaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

ben sistemi komple değiştirdim arkadaşlar ama ilk gözağrım hala GA-MA770 UD3 :)

yapmaaaaa yaaaaaa

malesef dostum mecbur kaldım napiim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

cevap yazıcaktım ama yoğundum walla , ben 4*2GB DDR2' 800mhz kullanıyorum . sende 2 tane filan takabilirsin 1066mhzlikler ile 800mhzlikler arasındaki farkı bile hissetmezsin bence bireysel kullanıcılar , programcı filan değilsen yani . yinede fiyatlarına filan bak 800mhz uygunsa al gitsin . ddr3 bize uymaz kaldıki max arkadaşın dediği gibi 1066 mhz destklio kartlar

* Bu arada maşşallah walla hala mutluyum bu anakarttan.

baktımda fiyatlara cok pahalı ddr2 de 2gb 800mhz 75tl tanesi olcak iş değil. Onun yerine Anakartı değiştirip 2*4gb ddr3 1333mhz (100tl) 200- 250 tl arası yeni anakart almak daha mantıklı gibi. sisteme uygun anakart tavsiyeniz varmı? (ekran kartı XFX 6870 Black Edition var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsakenflames -- 8 Şubat 2012; 6:51:26 >

• buralar çok boş kalmış yahu:)

yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum, mesela şunun gibi bir şey alsam GeForce GTX550 1GB 192Bit nasıl performans elde ederim? işlemcim amd 6000+ athlon 64 2x.

siz sormadan, söylemeden ben yazayim; 500 watt psu'm var, yeni 21.5 inç bir monitör aldım ve ekran kartımın dvi girişi sorunlu olduğundan ekran kartı almayı düşünüyorum. bilgisayarı zaten güncellemeyi düşünüyordum, bahsettiğim sorun çıkınca önce ekran kartından başlayayim dedim.

özet olarak bu ayarda bir ekran kartı alsam herhangi bir uyumsuzluk sorun problem çıkarır mı? kısa bir süre sonra zaten işlemci ve anakartı da değiştirmeyi düşünüyorum.

• MERHABA arkdaşlar anakartım MA770T-US3P REV-1 YENİ ALDIGIM OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" SSD 120GB DİSKİMİ ANAKARTA TAKTIM PERFORMANS ARTIŞI KONULARA GÖZ ATTIM VE AHCI MODUNA GEÇİŞTE FARK OLDUGUNU SÖLEDİLER BENDE BİOSTAN Bİ AYARLAMALAR YAPTIM DAHA ÖNCE YAPAN AYADA ANLIYAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM DOGRU OLUP OLMADIGINI

ÖNCE WİNDOWS 7 ÜSTÜNEhttp://support.microsoft.com/kb/922976 BURDAKİ FİX KURDUM SONRA BİOSTAN ALTAKİ GİBİ AYARLADIM REGEDİT AYALARINA DOKUNMADIM SİZCE DOGRUMU FORMAT ATARKEN HERHANGİ BİŞİ YAPMADIM

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.