Şimdi Ara

GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
1
Favori
27.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günaydın arkadaşlar çok acil olarak ocz reaper 2x1gb 1066 ram ile kullanan var mı çok acil geçen hafta cellshock 1000mhz 2x1gb aldım sadece tekini takınca çalışıyodu onun için kesin olmadan almayacağım
  • arkadaşlar bir şey daha danışacağım Corsair Dominator 1066Mhz 2x2gb ile uyumlumu anakartımız cevaplarınızı şiddetle bekliyorum
  • yardımmmmm
  • HADİ ARKADAŞLAR ACİLL BEKLİYORUM YOKMU BANA YARDIM EDECEK BİR ALLAH KULU
  • Kodu CM2X2048-8500C5D ise çalışır
  •  GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü

Önceki günlerde bu anakartı 2.el olarak aldım ve bu başlıkta kuzey köprüsünde ısınma sorunu olduğunu okudum.

Prime95 testi yaparken 1.5 saat sonra kasa kapağını açıp speed fanda derece 80'i gösterirken parmağımı kuzey köprüsüne tuttum kesinlikle çok sıcak değil,ılıktan biraz fazla idi.Yani o şekilde kuzey köprüsü saatlerce elle tutulabilir.Hemen ardından yukarıdaki ssyi aldım...

• ben ocz sandım yanlız onun hakkında bilginiz var mı
  • uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım :D 2 yıl doldu sayılır anakartım hala taş gibi maşallah.ram ler aynı ama işlemci ve ekran kartını değiştirdim.3 yıl daha arkama bakmam :D
    işlemci olarak üsttede belirttigim gibi AMD Phenom II X4 940 Quad-Core 3.0GHz (soket 940) AM2+ Black Edition alıp taktım ve 64bit win7 kurdum ek olarak voltaj vermeden 3.62Ghz ye kadar çarpanları kullanarak oc yaptım ısınmada hiç bi değişiklik olmadı.3.0 la neyse 3.62 ilede aynı sıcaklık degerleri.ekran kartı olarakda HIS 5850 ICooler V aldım şuan için hiçbi sorun yok çok şükür.farcry2 ve mafia 2 ile Benchmark yaptım degerler çok iyi. buarada anakartım rev.1
    size tavsiyem bulabilirseniz hemen AMD Phenom II X4 940 alıp keyfini çıkarın.İ7 920 ye kafa tutuyor buı işlemci oc potansiyeli çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 20 Mart 2011; 19:00:22 >
  • klüp neden sessiz ya?kullananlar çöpemi attı anakartı artık :D
  • merhaba,bu anakarttan rev. 2.1 bulabileceğim bir site varmı acaba arıyorum bir türlü sıfır ını bulamadım internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

klüp neden sessiz ya?kullananlar çöpemi attı anakartı artık :D

klüp tatilde belki : ) ben kullanıyorum hala çöpede atmam rev 1.0 benimki ama gayet sorunsuz maşallah . arkadaşım bu arada bu anakartı bulabilecein bi yer oe kyok hızlıalda filan olabılır rev 1.0 yapmazlar artık rev 2 dir .
  • Arkadaşlar bende bu anakartı kullanıyorum ve kuzey köprüsü aşırı derecede ısınıyor.80 derece civarı geziyor ve pc sürekli donuyor,reset atmak zorunda kalıyorum.Elimde termal macun var.Acaba kuzey köprüsü pasif soğutucuyu çıkarıp temizledikten sonra sürsem bir faydası olur mu?Ayrıca üstündeki soğutucuyu nasıl çıkarırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Arkadaşlar bende bu anakartı kullanıyorum ve kuzey köprüsü aşırı derecede ısınıyor.80 derece civarı geziyor ve pc sürekli donuyor,reset atmak zorunda kalıyorum.Elimde termal macun var.Acaba kuzey köprüsü pasif soğutucuyu çıkarıp temizledikten sonra sürsem bir faydası olur mu?Ayrıca üstündeki soğutucuyu nasıl çıkarırız?

Selam kardeş , öncelikle söliyim 80 derece bayagı sıcaklık elınle bı dokun cokmu sıcak , gerçi sıcakkı makına donuo demıssın . sorularıne bıldıgım kadarıyla cevap vereyım , termal macunla birşey yapamazsın kuzey koprusune . yerınden cıkmaz kuzey koprusu cunku lehımımlı . bıldıgım kadarı ıle kuzey koprusu sogutucuları war kasaya takıosun kuzey koprusune ufluo ole bısıler yapabılırsın ama sende bır hata war sanırım o kadar ısınmasına ımkan yok bende suan 32 derece .

• quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Arkadaşlar bende bu anakartı kullanıyorum ve kuzey köprüsü aşırı derecede ısınıyor.80 derece civarı geziyor ve pc sürekli donuyor,reset atmak zorunda kalıyorum.Elimde termal macun var.Acaba kuzey köprüsü pasif soğutucuyu çıkarıp temizledikten sonra sürsem bir faydası olur mu?Ayrıca üstündeki soğutucuyu nasıl çıkarırız?

Selam kardeş , öncelikle söliyim 80 derece bayagı sıcaklık elınle bı dokun cokmu sıcak , gerçi sıcakkı makına donuo demıssın . sorularıne bıldıgım kadarıyla cevap vereyım , termal macunla birşey yapamazsın kuzey koprusune . yerınden cıkmaz kuzey koprusu cunku lehımımlı . bıldıgım kadarı ıle kuzey koprusu sogutucuları war kasaya takıosun kuzey koprusune ufluo ole bısıler yapabılırsın ama sende bır hata war sanırım o kadar ısınmasına ımkan yok bende suan 32 derece .

Cevap için teşekkürler.

Üstündeki pasif soğutucuya dokunduğum zaman yanıyor resmen.Yani gerçekten sıcak.Ayrıca soğutucu yanlardan 2 tane plastik(çıt çıt mı deniyor ne deniyor bilmiyorum) çubuk ile tutturulmuş gibi.Ayrıca elimle hafifçe dokunduğumda soğutucu yerinden oynuyor.Büyük ihtimal temassızlık var.Kuzey köprüsü soğutucuları nasıl,direk pasif soğutucunun üzerine mi takılıyor?Eğer öyle birşeyse hemen alayım diyorum,en azından diğer bileşenlere zarar gelmeden...

• amd 6000+ işlemcim 2 gb ramim ve 256 mb (hd2400) ekran kartımla hala hayattayım!

fifa 2012 oynuyorum olm ister inanın ister inanmayın:) -ekran kartı overclocklu tabi biraz:)-

80 derece sorunu yaşayanlar zahmet edip bir önceki sayfaları okurlarsa uzun uzadıya yazılarımı bulabilirler.

not olarak şunu ekliyeyim, tamam ekran kartım çok dandik ama bu anakartla performansı öncekine göre -asus m2n-x plus- nerdeyse yüzde bin arttı. bu da ati ekran kartlarının amd chipsetleriyle daha performanslı çalıştığı mitinin bir kanıtı mıdır acaba bilmiyorum. çok fena desteksiz sallarım:)
  • Bende kullanıyorum rev 1.0 , gayet sitabil maşşalh derece 32 .
  • arkadaşlar herkese selam bu kulübe yeni üye oldum yardım edermisiniz
    AMD Athlon II X3 450 +GİGABYTE GA-MA770-UD3 rev. 2.0 ANAKRT
    ALIM NASIL ONAYLIYORMUSUNUZ YADA DEĞİŞİK TAVSİYELERİNİZ VARMI VARSA LÜTFEN
    YAZIN PÜF NOKTALARI FELAN YANİ
    AMD Athlon II X3 450 AM3 3.2 GHz, 1.5 MB, BOX İşlemci
    GİGABYTE GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) ANAKART 200 TL ALDIM BU ARADA FİYAT NASIL

BUNLARA UYARMU RAM 3 GB DDR2 800MHZ XP SP3 KASA ASUS VENTO A9 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyd21 -- 20 Ekim 2011; 12:14:32 >
    GİGABYTE GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) ANAKART 200 TL ALDIM BU ARADA FİYAT

BUNLARA UYARMU RAM 3 GB DDR2 800MHZ XP SP3 KASA ASUS VENTO A9 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyd21 -- 20 Ekim 2011; 12:13:50 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.