Şimdi Ara

GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
1
Favori
27.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yaz aylarında bire sıcaklık paylaşaım dedim kulubümüz altında

GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü
  • keşke bu kart ddr3 destekleseydi :(
  • kulubumuz sakin , hala kullananlar wardır eminim , değişime gerke yok bence
  • Arkadaşlar bendeki ramlar 1066 ama 800de çalışıyor bios güncel nasıl bir ayar yapmama lazım yardımcı olurmusunuz
  • biostaki en üstteki menüden olması lazım
  • arkadaşlar pc mi güncelleme vakti geldi..
    yani anakartıma hdd yi çıkartıp 250gb ssd takacağım ve
    4 gb 800mhz ramlerin yerine 8 gb ram ekliyeceğim fakat aklımda kalan sorular şunlar

anakartımız ssd destekliyormu ve ram max kaç mhz tanıyabiliyor..
  • ssd desteklıomu bende bılmıom walla , kac max olarak 1066 olarak bılıom . ama anakrt kıtapcıgına netten bakman lazım . ssd destekler dıe dusunom . bende normal hdd ıle kullanmaya devam edıom . bı ark demıstı 50 bın saat omurlu japon kapasıtorlu anakart alınırmı demıstı sımdı keske bende alsaydım dıo walla .

kasamı cok temız tutuom ama kompresor ıle temızlıom sıstem kac yıllık askere gıttım geldım o oldu bu oldu fılan yıllardır aynı sıstem sısmıo etmıo sıstme ıyı walla masallah guzel anakart mazallah .
  • evet anakart gerçekten çok sağlam çıktı..gigabyte bi aferim yolliyim
  • Arkadaşlar bende de bu karttan var, memnunum ancak bir güncellemeye gideyim diyorum. Buna direct x 11 destekli 256 bitlik 1 gb. bir kart var mı piyasada? Kartın yuvalarına uyan. Pci Express 2.0'a uyumlu, bakıyorum hep 3.0 kartlar çıkmış bunlar bize olmaz değil mi?
  • ewt kardes aynı durumdan muzdarabım bende , daha once ati sapphire hd4670 wardı , guncelleme yaptım arka sattım kendıme ati sapphire Hd6670 aldım . bu kart bızım en son için kart , baska uyabılen model bulamadım . Yada yani fiyatıda uygun olan .
  • bugun kasa ıcını kompresor ıle temızledım arkadaslar masallah anakart yepyenı duruo yazılar parlıo fılan , arada bır ufurtmek ıyı oluo makınada rahatlıo gıbı .
  • arkadaşlar bu anakartta ssd kullanan arkadaş varmı ? verim alabildiniz mi ?
  • bizim anakartta aşağıdaki ekran kartını kullanamaz mıyız şimdi?

HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html#genel-bakis
  • dün bilgisayara w.indows 7 kurdum. aksam skıntı yoktu gece film izleyip uyudum. sabah kalktığımda pc'den tek ama uzun bip sesi çıktığını duydum. işlemi hariç bütün parçaları sköüp taktım. ram farklı yerlere taktım yine sorun devam ediyor.

bazı sitelerde araştırdım da bios uçmuş olbilir dediler. eğer bios uçmussa ekrana görüntü gelmiyor nasıl güncellerim.

sizce sorun ne olabilir? gigabyte ma770uzun bip sesi yaklaşık 1.5-2 saniye kadar sürüyor
  • Hocam ekran karti gitmis olabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl gidiyor masallah anakartımız iyi gibi , SSD takanlar var mı ? Var ise hız nasıl acaba .
  • phenom 6 çekirdekli deneyen var mı acaba?

çok uzun bir süredir (sanırım 5 yıl) amd 6000 x2 ile kullanıyorum müzik programları ve nadiren oynadığım oyunlarda performansından memnunum.

donanımımı amd fx alıp komple değiştirmeyi düşünüyordum ama kullandığım bir çok müzik programı ve eklentisinin 64 bit sistemle uyumsuz ve sorunlu çalışmasından ötürü ve 5 senedir format atmamamdan ötürü - 100'den fazla kritik program var - ben de işlemci ve ram takviyesi düşünüyorum.

böylece hem şu anki sistemimi korurum hem de yeni bir harddiskle -belki de ssd- yavaş yavaş 64 bit'e de başka bir bölümde geçerim.

sorum şu olacak, 32 bit işletim sisteminde amd 6000+ x2 işlemciyi phenom 6x ile değiştirirsem gözle görülür bir performans artışı yakalayabilir miyim? buna değer mi?
  • Öncelikle herkese iyi bayramlar , bu yaz aylarında bi fan sistemi yaptım bakalım yararı oluck mı zaten anakart 34 derecede bakalım .

GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 28 Temmuz 2014; 8:56:49 >
  • Kulübümüzden ayrilma arifesindeyim..zira artik 5 yil oldu ve sistemi tepeden tirnağa değişme vakti geldi..sistem satiliktir gerekli açıklamalar profilimde mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar hiç bu ana kartı kullanıpta işlemciyi overclock yapan var mı ?

edit : biostan cpu ratio ile oynadım filan sonra save yaptım ve bios açılmadı , daha doğrusu bilg açılmadı . Anakart üzerindeki cmos jumperları ile biosu sıfırladım ve makina geriye döndü neyse ki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 10 Kasım 2014; 11:28:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.