Şimdi Ara

Gigabyte GA-MA790XT-UD4P kullanıcıları buraya.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu anakart, AMD FX-8150 işlemci ile uyumlu değil. Büyük bir hevesle alıp, kursağımda kalmıştır kendisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technologin -- 6 Eylül 2012; 21:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLLy_DJ

Bu anakart, AMD FX-8150 işlemci ile uyumlu değil. Büyük bir hevesle alıp, kursağımda kalmıştır kendisi...

kaça ve ne zaman aldın anakartı ?
  • Merhaba arkadaşlar
    en son mesaj üzerinden baya zaman geçmiş hemde baya baya ama yinede şansımı denemek istedim :)
    aynı anakartı bnde 2009 yılında severek ve beğenerek aldım halada kullanıyorum sistemim şu şekilde:

amd phenom x4 9750 2.4
    kınston hyperx ddr2 1066 mhz 3x2 6gb
    corsaır 60gb ssd
    wd 500gb harddisk
    xfx hd6850 1gb 256bıt ddr5 ekran kartı
    xlınce 800w power
    raıdmax sagıttarıus kasa
    lg 32"tv monitör
    logitech z906 5+1

sorularıma gelecek olursak :)
    şimdiye kadar hiçbir problem olmadan kullandım fakat ramler 1066 olmasına rağmen sürekli 800 mhz görüyor ramlari nasıl oc yaparım veya komple 1333 mhz ile değiştirmeli miyim destekler mi daha performanslı olması için ?

umarım cevap alırım şimdiden teşekkür ederim

• Biostan bellek çarpanını bir üst değerine getirmelisin. 4'ken 5.33'e gelmeli.
  • cevap için çok teşekkür ediyorum öncelikle

bıostan 5.33 getiriyorum fakat windows açılıyor bir müddet sonra donup kalıyo :(

ramlar dual diolar yani dual ram kullanmalısın diolar bnde 2x2 dual birde tek 2gb var acaba bu yüzden mi ?
  • iyi akşamlar arkadaşlar, iki sorum olacak, bilgilendirseniz sevinirim...

anakart "Gigabyte GA-MA790XT-UD4P "
    ekran kart "Powercolor R9 280X TurboDuo"

1.soru - ekran kartını, x16 slot una takdığım zaman bazen pc açılmıyor, siyah ekranda kalarak "bip" sesi veriyor,
    ekran kartını slot undan çıkarıp tekrar taktığım zaman pc açılıyor ama sonra tekrar aynı şey oluyor, sorun ne olabilir.

2.soru - ekran kartı, x8 slot unda sorunsuz bir şekilde çalışıyor,
    öğrenmek istediğim, ekran kartı x8 slot una takılırsa, x16 slot una göre performans kaybı %? kaç olur.

şimdiden teşekkür ederim....
  • zyn1982 Z kullanıcısına yanıt

Konuyu hortlatmış olacağım ancak belki daha sonra bakanlar olabilir. x8 slotuna kartı taktığınızda performans kaybı hissedilmez. hatta yok gibi düşünün.

• Tşk..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.