Şimdi Ara

Gigabyte GA S-Series GA-P31-DS3l Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pc topladık Arkadaşın tavsiyesi le her şey normal çalışıyo bütün sürücülerde sorunsuz kurulu gözküyo ama ses çalışmıyo winamp ile veya media player ile bir şey çalmak istediğimde" Direct sound output error balığı ile" "bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 içerikli hata mesajı veriyor" sürücüleri kaldırdım sonra ankartın cd si ile realtek audi driver ını tekrardan yükledim ama yinede sorun çözülmedi arkadaşlar bir bilen varsa lütfen yardım etsin....

• realtek high defınıtıon bus dıye bir yazılım da yuklemen gerekır. http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/OTHER-SOUNDCARDS/Microsoft-UAA-Bus-Driver-for-High-Definition-Audio.shtml

bu adresten ındırıp kurabılırsın. sonra teknik olarak aygıt yonetıcısıne gıdıp ses aygıtları kısmına bak.orda muhtemelen bir ünlem işareti olan sürücü görüceksın. onu cıft tıkla sürücüyü güncellestır de yazılımı otomatık olarak yukle de kendısı tanıyacaktır. böyle uyuz sorunlar cıkabılıyıor bazen. kendıne dıkkat et.kolay gelsin

• İlgin İçin Teşekkürler dostum ama ben bunu yüklemiştim dün akşam tekrar verdiğin linkten indirip kurdum ama hiç bir değişiklik olmadı....

arkadaşlar başka bir önerisi olan varmı acaba lütfen yardım edin!!!
  • aygıt yonetıcısıne baktıgında ses aygıtlarında ünlem işareti olan bir sürücü duruyormu ? o sürücünün adı nedır eger varsa?
  • http://support.microsoft.com/kb/888111/tr burayı da ıncelersen xp nın bunun ıcın sp2 den sonra bır güncelleme dosyası mevcut. sende sp3 kurulu ise onun da içinde olması lazım. dedıgım gibi tüm bunlar tamamsa aygıt yonetıcısındekı o hatalı gorunen donanımı kaldır deyıp kapatıp açarsan bir dahakine düzgün kurmus olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslaaslademe

aygıt yonetıcısıne baktıgında ses aygıtlarında ünlem işareti olan bir sürücü duruyormu ? o sürücünün adı nedır eger varsa?

Dostum seni uğraştırıyorum ama kusura bakma ünlem işareti olan hiç bişey yok..

sp 2 kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recireci -- 7 Ekim 2008; 20:54:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.