Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere kartın bir güç konnektöründen güç gelmiyor görünüyor. Fotoğrafta furmak testinde kart yüktedir. Oyunlarda 2K Ultrada 100 Üzeri FPS değerleri alsamda eş değer kartlarına göre 20 fps bir zararım var bu şekilde kullanırken karta 150 watt eksik güç geldiği için frekans yükselemiyor. Bir iki yere sordum bunlardan biri forumda önerilen Ensa Bilgisayar kartın akım iletiminde sıkıntı olabilir diye yorumladılar. Enigma bilgisayar var o da fazlardan bir kaçında sıkıntı olabilir diye yorumladılar. Ama kartı görütüp baktırmadım. Bu şekilde en azından oyunları hala rahat oynuyorum. Ama çokda içime sinmiyor. Kart Amerikadan gelme garanti sadece orada geçiyor. Gigabyte Türkiye bakmıyor karta. Gerçi şuan karta baktırsamda herkes bir ihtimal kartı kaybedebilirzde diyor. Ne yapsam bilemedim. Bana nokta atışı yapacak biri lazım. Birde bu TKA bilişim sistemleri var görsel de kaliteli bir yer ama kimisi iyi kimisi yakınıyor birazda şans işi tabi. Birde burası çok masraf çıkarabilir. Yani bilemedim ne yapacağımı |
Gigabyte Gaming OC RTX 3080 Tİ 220 Watt Çekiyor Yardım
-
-
Kullandığınız psu nedir ve nasıl bağladınız. PSU'dan çıkışı ve GPU'ya girişi olarak kabloları detayı ile soruyorum
-
Asus Rog Strix 1000 watt. Kablolar direk PSU dan çıktığı gibi ekran kartı güç girişine giriyor ayrı ayrı 2 tane 8 pin. Yani çoğaltılmış dallanan kabloları kullanmıyorum.
-
Kendi orijinal kablosu o zaman diye varsayıyorum. Başka kablolar varsa değiştirmeyi denediniz mi? PSU çıkışında gözüken bir deforme durum var mı?
Kendi kasanız ile bir çözüm yolu bulamadıysanız kartı başka bir kasada deneyin önce eğer aynı sorun varsa kart sorunludur. Kart sorunlu ise basit bir lehim hatası ise gene çözümü basit olur ama artık orası kart tamirine giriyor.
-
psu değiştirip denedinizmi ? bence birde psu değiştirip deneyin
-
Başka kasada denedim sorun yine aynı. Kime götürsem tamir için çözebilir bilmiyorum. Oyun içi değerlerim kötü değil ama her şeyi son sistem kullanırken kartın bu şekilde çalışması huzursuz ediyor.
-
Böyle bir tamirci bulmanız lazım. Ben kart çalıştığı sürece uğraşmazdım çünkü tr'de pek böyle tamirci yok olsa da yüksek ücret alıyor olabilirler. Pek bildiğim bir konu değil. Sadece belki basit bir konnektör problemi olma ihtimali var eğer öyle ise bunu çok rahat tamir edebiliyor olmaları lazım.
youtubeNorthridgeFix is an Electronics repair shop specializing in Computer Phone and Tablet repair on a motherboard level. We work on all electronics makes and models. You can think of the channel as a Diary of A Repair Shop / equipment reviews. We randomly pick a device from our shop and fix it on camera. You will see how we troubleshoot and fix problems. Most of the advanced micro soldering repairs that we perform are not something done by your average repair shop. Aside from enjoying what we do, we love to share the knowledge and leave a positive footprint on this tiny world that we live in. Need help with your device repair? We service customers and repair shops nationwide. Use the mail-in form on our website to mail in your device. http://northridgefix.com/mail-in/ If you are local, drop in and say hello NorthridgeFix 18473 Devonshire st, Unit c Northridge, CA 91325 Phone: 818-668-7058 http://NorthridgeFix.comhttps://www.youtube.com/c/NorthridgeFix -
Sorunu çözdünüz mü ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X