Bildirim
Gigabyte GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8G VS EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition, 8GB
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biri Ti biri düz 1070 ti olanı alın elbete
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evga Ti olmamasına rağmen boost hızı Gigabyte'den 63 kadar yüksek olduğu için orada biraz takıldım. -
o fiyatlardan emin misiniz ? 3000+ den aşağı yok şuan 1070 -
Özelleştirilmiş Ti modellerinin tümü NVIDIA politikası gereği standart boost değeri ile satışa sunulmaktadır. Ancak bu durum modeller arasında sıcaklığa bağlı olarak farklı boost hızlarında çalışmasına engel değil. Siz kağıt üstünde yazan değerlere değil karşılaştırma testlerine bakarak seçiminizi yapın. GTX 1070 Ti, GTX 1080'e daha yakın performans sunduğunu da belirteyim.
Eminim :) 2940 TL'ye de 1080 var. -
Link verir misiniz hocam tr sitesi ise
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amazon'dan bahsediyorum ben. Türkiye de nereden bulucaz. -
Dileyen ilanıma da göz atabilir.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-zotac-gtx-1070-ti-mini-sifir-2450-tl--131679041#131679041
Oyle söylesene hocam :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fiyat konusu dışın da hiç fark ettiğini düşünmüyorum, amazondan alınca da global garantisi mevcut hatta uzatabilirsin bile 4 yıla kadar. -
Hocam 1070 ile 1070ti arasında modeli ne olursa olsun 1070ti seçin. -
O aradaki fiyat farkına değer hocam 1070Ti almanız daha mantıklı olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 12 Mayıs 2018; 14:35:28 > -
Aldım da zaten, hayırlı olsun bana iyi soydular :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X