Şimdi Ara

GİGABYTE GEFORCE RTX2070 SUPER WİNDFORCE OC 3X hakkinda yorumlariniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kac gundur ikilemlerden ikilemlere geziyorum gigabyte icin iyi diyende var kotu diyende. GİGABYTE GEFORCE RTX2070 SUPER WİNDFORCE OC 3X modelli 2070super 4.482 lira sinerjide. alirsam garantide falan bir sorun yasar miyim yada direk kartin kendisi ile sorun yasar miyim? evga ya baktim ama 5500 lira o da cok pahali yonlendirebilir misiniz? suan elimde ryzen 7 3700x islemci var. corsair 650w gold psu anakartta msi tomahawk max almayi dusunuyorum. kasa olarak corsair 275r airflow ramler icinde suanlik corsair lpx 3000 mhz olan 2x8 ramler

kartin linki:
    Sinerji.gen.tr
    Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx2070-super-windforce-oc-3x-8g-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-33218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTRM -- 9 Haziran 2020; 19:21:53 >

• Canavar gibi kart bence sıkıntı olmaz

Aynı Ramlerle MSI Gaming Plus Max ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum, ilk başlarda sıkıntı yaşadım XMP profilinde yük altında kendi kendine reset atıyordu PC, sonra Precision Boost Overdrive kapattım (Core Performance Boost açık) ve tüm sorunlarım düzeldi, stock soğutucuyla bile 72-73 görüyorum max yük altındayken, sadece biraz sesli çalışıyor ve masaüstünde fan hızında dalgalanmalar oluyor

Bende de 3 fanlı Asus GTX 1060 6GB var yük altında 65-66 üstüne çıkmıyor dolayısıyla çok da güzel boost'luyor kendi kendine

Kendin de OC yapmayı düşünüyor musun? 3 fanlı tasarım biraz daha OC yapanlara yönelik, ihtiyacın olmaz şuan için de ileride belki düşünebilirsin
  • Bu kartı daha önceden 2-3 ay kadar kullandım. Gigabyte RTX 2070 Super modelleri arasındaki baz/giriş modeli olarak kabul edin. Fiyatlar sonradan çok yükseldi.

Kartın kullanıldığı kasa NZXT Noctis N450 idi. Soğutma yapılandırması ön tarafta 2 adet ML120 ve 1 adet MSI Torx 120 fan hava emiş, üstte 2 adet ML140 Pro (radyatör egsoz) ve arka tarafta 1 adet ML140 Pro kasa egsoz şeklinde idi.

Bendeki kart kendisini boost edip genelde 2025Mhz'de sabitleyerek yük altında çalışıyordu. Yine yük altında sıcaklarlar genelde 65-67C civarı/altı kalıyordu. Anlık olarak belki biraz daha artıyor olabilir ama genelde yük altında kullanımda sıcaklıklar bu şekilde idi. Kart bu şekilde yük altında dahi tamamen sessiz idi.

RGB aydıntlama yok. Açıkçası şu an fiyatları çok yükseldi. Ray Tracing olmaksızın direk rakibi 5700XT olarak düşenebilirsiniz. Onların fiyatları daha makul. Sürücü problemleri yaşayanlar hala var. Ama şu an çok az sorun yaşayan/hatta sorun yaşamayan da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.