Şimdi Ara

gigabyte gt630 2gb 128 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ekran kartını aldım fakat bilgisayarıma driverine kurarken cok zararlı hata şeklinde bi uyarı veriyor yani driver kurulmıuyor cd sinden bilgisayarım core2 duo 4 gb ram p5k se anakartlı 2009 da topladıgım bilgisayarımın biraz daha iyi olması için bu kartı aldım fakat oda kurulmadı pc goruyor ekran kartını yeni donanım bulundu markası vs cıkıyor ama driver kurulmuyor biostan falan bi ayar falan mı gerek acaba daha onceki ekran kartı 8400 gt asus tu yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...(şimdiki driveri kurulmayan ekran kartı gigabyte gt630 2gb 128 bit)

• Nvidia'nın sitesinden işletim sistemine uygun olan sürücüyü indir. Bunu yapmadan önce 8400gs nin driver'ını kaldırıp öyle yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 25 Nisan 2013; 13:31:21 >
  • İşletim sisteminiz nedir?
  • işletim sistemi windows xp service pack 2 driveri bulup yukluyorum hata veriyor cok zararlı hata diye bi hata veriyor
  • Xp driverını yüklediğine eminsin değil mi?
  • evet eminim cd sinden de bu hatayı verdi ekran kartının sitesinden indirdigim driverden de bu hatayı verdi anlamadım neden boyle oluyor
  • Eski kartin driverlarini kontrol panelinden silin. 630 un xp driveri vardir fakat sp3 isteyebilir sp2 icin sıkıntı olusabilir... Ayrica cok dil destekli yada turkce olan driveri yuklemeyi deneyin. dil farkindan dolayi bu sonuc ortaya cikabilir.
  • tamam birde oyle deneyim
  • Yüksek ihtimail SP3 isteyecek senden ;)
  • neden windows 7 kurmuyorsunuz ? kartiniz daha cok performans sunacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da farklı bir çözüm tabiki ama ben mevcut durum üzerine konuşuyorum.
  • Arkadaslar ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim denemedigim yol kalmadi bende en son careyi format atip windows 7 yukleyerek hallettim sorun cozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.