Şimdi Ara

Gigabyte Gtx 1060 Aorus vs Gigabyte Gtx 1060 Xtreme Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki karttan birini almaya karar verdim. Ancak ikisi arasındaki farkı anlayamadım. Sizce hangisini almalıyım. Ayrıca bu modellerin Gtx 1070 ile aralarındaki fiyat farkına değer bir performans farkı var mı?
    9
    GTX 1060 Aorus ve Xtreme Gaming arasında 150-200Tl civarı fark var ( Aorus daha pahalı )

• satis linklerini atar misin daha pahali olan daha iyi olur anlamina gelmez bazen.cunku saticilar daha kotuyu daha pahali satabiliyor.netten arastir basligi komple yazarak hangisi iyiymis diye ama extreme isimli bir urunun daha ucuz olmasi bana sacma geldi.
  • Edit; Yanlış Okumuştum Nasıl Xtreme Gaming Daha Ucuz Lae O Daha İyi. Xtreme Olanı Al Ama Bunlardan Önce Tabiki EVGA :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 26 Ağustos 2017; 11:39:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında auros modeli daha iyi çünkü 1060 serisinin v2 modeli yani bellek hızı 9026 MHz.
    Extreme modeli ise oc'li v1 1060 modeli ve 8316 MHz bellek hızına sahip.
  • en iyi 1060 ucuz olan 1060 tır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

satis linklerini atar misin daha pahali olan daha iyi olur anlamina gelmez bazen.cunku saticilar daha kotuyu daha pahali satabiliyor.netten arastir basligi komple yazarak hangisi iyiymis diye ama extreme isimli bir urunun daha ucuz olmasi bana sacma geldi.

Aorus http://m.n11.com/gigabyte-vga-gigabyte-aorus-gtx-1060-6gb-9-gbps-gv-n1060aorus-6gd-P186115327?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwlf_MBRDUARIsAD8Gj8C2MzwYcgvm-bFPbCfrzibvWk4zB-R2HmJfwlrvnjK2CUG55D9VOCoaAi4KEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Xtreme http://www.sanalmarketim.com/Urun/Gigabyte-GV-N1060XTREME-6GD-GeForce-GTX-1060-Xtreme-Gaming-6GB-GDDR5-192Bit-16x/2106

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• catastrop kullanıcısına yanıt
    @catastrop Hocamın mesajında söylediğini hesaba kat,

Bir husus da Xtreme Gaming'in soğutucusu oldukça güçlü.

Benim tavsiyem Xtreme Gaming alman fiyatı da çok uygunmuş (Bu fiyatı çoğu yerde GTX 1060 3GB satıyorlar) kaçırma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsFallenLord -- 26 Ağustos 2017; 0:38:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Edit; Yanlış Okumuştum Nasıl Xtreme Gaming Daha Ucuz Lae O Daha İyi. Xtreme Olanı Al Ama Bunlardan Önce Tabiki EVGA :)

Neden evgayı tavsiye ettiğinizi sorabilir miyim? Bu arada en hızlı 1060ın Gainward olduğunu duydum ama ülkemizde satışı yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: StiCkmaTa06

quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Edit; Yanlış Okumuştum Nasıl Xtreme Gaming Daha Ucuz Lae O Daha İyi. Xtreme Olanı Al Ama Bunlardan Önce Tabiki EVGA :)

Neden evgayı tavsiye ettiğinizi sorabilir miyim? Bu arada en hızlı 1060ın Gainward olduğunu duydum ama ülkemizde satışı yok sanırım

Nvidia Cephesindeki En Kaliteli Kartları Ürettiği İçin Ülkemizde Kalite Değilde Pazarlama Ön Plana Çıktığı İçin O Tür Markaları Duyamazsiniz Herkes Asus Al Msi Al Diye Bağırır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aorus 3 fan rami hizli demek ki boyle bir isimlendirme yapmislar cok da fiyat farki yok.1060 isinan bir kart mi ki 3 fana ihtiyac duymuslar bence ikisini de alabilirsin.
  • quote:

aorus 3 fan rami hizli demek ki boyle bir isimlendirme yapmislar cok da fiyat farki yok.1060 isinan bir kart mi ki 3 fana ihtiyac duymuslar bence ikisini de alabilirsin.

Genelde comfort tabanlı sessiz olsun diye yapıyorlar hocam. Ben de Strix 1060 kullanmıştım, 1070 ile aynı PCB ve Blok vardı kartta, 59 dereceyi geçmiyordu.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    o zaman devirleri mi dusuk cunku 3 fan 2 fandan baska turlu sessiz olmaz.59 iyiymis.
  • quote:

o zaman devirleri mi dusuk cunku 3 fan 2 fandan baska turlu sessiz olmaz.59 iyiymis.

Evet 1200 rpm'de çalışıyorlardı, bir de 8cm oldukları için neredeyse hiç ses duyulmuyordu.

59 dereceyi de izmirde oda sıcaklığı 38 dereceyken almıştı, güzel karttı
  • Yanlış bilmiyorsam Nvidia GTX 1060'ı daha uzun ömürlü olması için tekrar tasarlamıştı, Auros GTX 1060'ın piyasaya sürülen 2. versiyonu olabilir.

Ama bence ekran kartının sıcaklığı da ömrünü belirler.
    İnternet üzerinde ki araştırmalarım sonucu Asus Strix ve Gigabyte Xtreme Gaming en iyi soğutuculara sahipti.
    Güncel oyunlarda maksimum 65 derece sıcaklığı görüyordu.

Bunlarda TechPowerUP'un testleri :
    -
    Asus GTX 1060 Strix 6GB :https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_1060_STRIX_OC/30.html
    Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB :https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_1060_Xtreme_Gaming/30.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsFallenLord -- 26 Ağustos 2017; 22:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StiCkmaTa06

quote:

satis linklerini atar misin daha pahali olan daha iyi olur anlamina gelmez bazen.cunku saticilar daha kotuyu daha pahali satabiliyor.netten arastir basligi komple yazarak hangisi iyiymis diye ama extreme isimli bir urunun daha ucuz olmasi bana sacma geldi.

Aorus http://m.n11.com/gigabyte-vga-gigabyte-aorus-gtx-1060-6gb-9-gbps-gv-n1060aorus-6gd-P186115327?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwlf_MBRDUARIsAD8Gj8C2MzwYcgvm-bFPbCfrzibvWk4zB-R2HmJfwlrvnjK2CUG55D9VOCoaAi4KEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Xtreme http://www.sanalmarketim.com/Urun/Gigabyte-GV-N1060XTREME-6GD-GeForce-GTX-1060-Xtreme-Gaming-6GB-GDDR5-192Bit-16x/2106

N11 deki satıcının mağaza puani çok düşük. Mümkünse %90ın altındaki mağazaları tercih etmemeye çalışın ayrıca satıcı sanayici heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Evet 1200 rpm'de çalışıyorlardı, bir de 8cm oldukları için neredeyse hiç ses duyulmuyordu.

palit 1060 alacaktim hb %10 indirim yaptiginda 1308 liraya ama baktim saat hizlari dusuk testte asus'a gecilmis baya ve sessizlik sicaklik konusunda da iyi degildi.iyisini alayim dediginde de 1600 lira oluyor fiyat nan diyorsun bu kadar verdikten sonra ikinci el 1070 al ama ona da islemci yetmez.oyle olunca oturdum oturdugum yerde.ryzen bir de istemiyorum cunku 4 ghz'yi gecmiyor.ryzen ikide umarim gecer.hikayeye sardim demek istedigim adamlar yapiyor ama ona gore fiyati oluyor.soyle 1300 liraya mayistaki gibi 1060'lar olsa sahane olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

palit 1060 alacaktim hb %10 indirim yaptiginda 1308 liraya ama baktim saat hizlari dusuk testte asus'a gecilmis baya ve sessizlik sicaklik konusunda da iyi degildi.iyisini alayim dediginde de 1600 lira oluyor fiyat nan diyorsun bu kadar verdikten sonra ikinci el 1070 al ama ona da islemci yetmez.oyle olunca oturdum oturdugum yerde.ryzen bir de istemiyorum cunku 4 ghz'yi gecmiyor.ryzen ikide umarim gecer.hikayeye sardim demek istedigim adamlar yapiyor ama ona gore fiyati oluyor.soyle 1300 liraya mayistaki gibi 1060'lar olsa sahane olurdu.

Ben haziranda 1350'ye almıştım strix 1060'ı. Şimdi 1800-2000 tl yazıyorlar sıfırına.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    oy oy oy o ne ya 1800 2000'e 1060 mi olur 1700 liraya 1080 almamistik referans diye.alip bi koseye koysam olurmus sistemi yeniler takardim ya da satardim.kafani agrittik 1060 konusunda dertliyim ama simdi de senin 4.8 8320 o karta yeter mi konusunda supheye dusurduler forumdan bir kac arkadas.o yuzden r9 380'le oturabilirim oturdugum yerde zaten oynadigim bf3.digerlerini bu neymis diye oynuyorum.hellblade diye bisi kurdum iyi guzel grafik ama oynayamadim dovus sistemi yuzunden.mafia 3 titanfall 2 bak iyiymis sil seklinde hep.eski kurda yeni numaralar ogretecek bir oyun yok yani.
  • StiCkmaTa06 S kullanıcısına yanıt
    Gigabyte ekran kartı aldım 3 sene garantisi oldugu için,kart arızalandı ,servise gönderiyorum arızası yok diyip geri gönderiyorlar
    doğru düzgün bakmıyorlar bile,mail atsan cevap vermezler,esupport a gitsen 1 haftada dönerler,çok ilgisiz alakasız bi firma
    git sattıgı malın arkasında duran bi firmadan ekran kartı al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.