Şimdi Ara

Gigabyte GTX 1070Ti Nasıl Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hb'dan indirimde 2500 tlye aldım bu kartı sitede karşılaştırmalarda diğer marka 1070ler le aynı özelliklerde gibi geliyo bana,trde kullanan yok galiba bi bilgi de bulamadım bu kartla ilgili,geri iade edip başka indirimleri beklemeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizce çok kararsız kaldım.

1070ti

• 2400e hepsiburda 1080 satti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetişemedik,az stok vardı heralde.
  • Gayet iyi bir kart 1080p kullanacaksınız eğer sizi uçurur. 2K çözünürlükte tatmin edici performans sergiler. 4K da orta - yüksek grafiklerde oynatır. Kısacası güzel bir kart güle güle kullanın
  • 1080p de kullanacağım da içim rahat değil valla KDV indirimi mi beklesem bilmiyorum 1 inde kargolanacak ürün.Kullananda yok heralde bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080ti varken bu kart alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

1080ti varken bu kart alınmaz.

Aradaki 1000 lirayı sen vereceksen kimse almaz tabi 1080ti varken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

1080ti varken bu kart alınmaz.

Aradaki 1000 lirayı sen vereceksen kimse almaz tabi 1080ti varken.

Ben vermem. Sonsuz param olsa bile vermem. Sigara, alkol ve gece eğlencesinden kısıp ekran kartına yatırım yapmak lazım.
  • 2400e iyi almışsın hocam güle güle kullan forumun ikinci elinde o paralara 1070 satmaya calısanlar var ha bana kalsa temiz bir 1080 alırdım :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hb den MSI aero GTX 1080 i 2250 TL ye satın aldım. 2400 biraz fazla sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aurus modeli haricindekiler yaramaz ya çok ısınıyor ya da kısa zamanda fan arızası veriyor. Fanları çok kalitesiz.
    Uzun süre kullanırım dersen Asus Strix veya MSI gaming modellerine bakmanı öneririm. Gigabyte olacaksa da mutlaka Aurus modeli olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.