Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Gigabyte GTX 1080 Tİ 11GB AORUS
-
Daha düşük fiyata satılmayan bir ürünü nasıl oluyo da daha yükseğe çıkarınca satmayı umut ediyosunuz anlamadım. Artık 10-11 bin arası TR garantili 3060Tİ hatta 6700xt'ler satılırken, 5 senelik kartlara bu kadar para verme devri bitti. Şu kartı 6 bin üzerine satın dua edin çünkü RX 6600 serileri bile 7 bin civarına satılıyor. Hem daha performanslılar hem de daha az güç çekiyorlar. Ayrıca GARANTİLİ ürünler.
İyi forumlar.
-
merhabalar öncelikle.Şu anda aciliyeti var anlaşırsam satıcam anlaşamassam aciliyetimde sona ererse işimi halledersem tekrar keyfi satıcı olarak ürünü satmaya devam edicem tabiki fiyatını istedigim şekilde koyarak.
Ayrıca çok fazla kart kıyası yapıcak kadar açıkcası bilgim yok piyasaya göre hareket edip fiyat koydum eğer alıcak kişi çıkarsa fiyatta yardımcı olur veririm sorun yok.
-
hayırlı satışlar, pm attım.
-
ürün satılmıştır arkadaşlar hayırlı olması dileğiyle teşekkürler @mb.gultekin
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
8500'e satılmazsa fiyat yükselecek!! Daha düşük fiyata satılmayan bir ürünü nasıl oluyo da daha yükseğe çıkarınca satmayı umut ediyosunuz anlamadım. Artık 10-11 bin arası TR garantili 3060Tİ hatta 6700xt'ler satılırken, 5 senelik kartlara bu kadar para verme devri bitti. Şu kartı 6 bin üzerine satın dua edin çünkü RX 6600 serileri bile 7 bin civarına satılıyor. Hem daha performanslılar hem de daha az güç çekiyorlar. Ayrıca GARANTİLİ ürünler. İyi forumlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X