Şimdi Ara

Gigabyte GTX 1080 Tİ 11GB AORUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gigabyte GTX 1080 Tİ 11GB AORUS

2.5 Senedir kullandığım ekran kartını daha üst modele geçmek için satmak istiyorum.Mining falan vs anlamam oyun için kullanıldı sadece.Kutusu duruyor.Herhangi bir sıkıntısı yok.

Şehirdışı önce ödeme sonra kargo.İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz.

Fiyat : 7500 TL

İyi forumlar.

Gigabyte GTX 1080 Tİ 11GB AORUS

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 8500'e satılmazsa fiyat yükselecek!!

Daha düşük fiyata satılmayan bir ürünü nasıl oluyo da daha yükseğe çıkarınca satmayı umut ediyosunuz anlamadım. Artık 10-11 bin arası TR garantili 3060Tİ hatta 6700xt'ler satılırken, 5 senelik kartlara bu kadar para verme devri bitti. Şu kartı 6 bin üzerine satın dua edin çünkü RX 6600 serileri bile 7 bin civarına satılıyor. Hem daha performanslılar hem de daha az güç çekiyorlar. Ayrıca GARANTİLİ ürünler.

İyi forumlar.

• 8500'e satılmazsa fiyat yükselecek!!

Daha düşük fiyata satılmayan bir ürünü nasıl oluyo da daha yükseğe çıkarınca satmayı umut ediyosunuz anlamadım. Artık 10-11 bin arası TR garantili 3060Tİ hatta 6700xt'ler satılırken, 5 senelik kartlara bu kadar para verme devri bitti. Şu kartı 6 bin üzerine satın dua edin çünkü RX 6600 serileri bile 7 bin civarına satılıyor. Hem daha performanslılar hem de daha az güç çekiyorlar. Ayrıca GARANTİLİ ürünler.

İyi forumlar.

• GuitarMania kullanıcısına yanıt

merhabalar öncelikle.Şu anda aciliyeti var anlaşırsam satıcam anlaşamassam aciliyetimde sona ererse işimi halledersem tekrar keyfi satıcı olarak ürünü satmaya devam edicem tabiki fiyatını istedigim şekilde koyarak.

Ayrıca çok fazla kart kıyası yapıcak kadar açıkcası bilgim yok piyasaya göre hareket edip fiyat koydum eğer alıcak kişi çıkarsa fiyatta yardımcı olur veririm sorun yok.

• GuitarMania kullanıcısına yanıt

rx 6600 bu karttan daha performanslı değil zannımca

• hayırlı satışlar, pm attım.

• ürün satılmıştır arkadaşlar hayırlı olması dileğiyle teşekkürler @mb.gultekin

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.