Şimdi Ara

Gigabyte GTX 680 2GB Görüntülendi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @dJ_bLoW :) başka testler var mı? TXAA ile ilgili bilgi vermiş mi? Kontrol panelde ne şekilde aktive ediliyor vs vs. Hangi driver kullanmış :p Kullanmışsa yeni driver neden hala düşmedi bize :) Bizim emektar 400 500 kartlar bunları kullanabilicek mi? Fiyatı neymiş?
    7970 ile aynı heaven sonucunu verdiyse yine güzel... de neden 680 :p Üç dört gün kaldı sanırım az daha sabredicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

@dJ_bLoW :) başka testler var mı? TXAA ile ilgili bilgi vermiş mi? Kontrol panelde ne şekilde aktive ediliyor vs vs. Hangi driver kullanmış :p Kullanmışsa yeni driver neden hala düşmedi bize :) Bizim emektar 400 500 kartlar bunları kullanabilicek mi? Fiyatı neymiş?
    7970 ile aynı heaven sonucunu verdiyse yine güzel... de neden 680 :p Üç dört gün kaldı sanırım az daha sabredicez.

Haha =D
    Sadece kartın görüntüleri verilmiş.
    Bazı yorumlarda uzun göründüğü yazılmış ama bana oyle gelmedi.
    Diger konularda uzman araştırmacı sensin biliyorsun =P TXAA yi bende merak ediyorum.
    En cok ilgimi çekende o oldu aslında.
    Yumusatma kalitesi harkulade.
    Biraz daha beklicez bakalım. ((;
  • @dJ_bLoW , eleman kasa içi resim bile vermiş.http://www.overclock.net/t/1231113/gigabyte-gtx-680-2gb-already-arrive-at-my-shop/420

@ayhanbilgin , öyle de denebilir :)

Driver 300.99 muş.. Bari paylaşsa driver ı bir şekilde Guru3d ortamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 19 Mart 2012; 21:41:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

quote:

Vaktim olsa o parayı gözden çıkarıp bu kartı alırım,Yoksa o karta o kadar para vermem

doğru değilmi abi

aslında doğru vaktin olsa değer ama vaktin yok ise parayı çöpe atmaktan başka birşey değil

cenkyyy hocam ben yine anlamadım birdaha daha acık bir dille anlatırsan eğer yani bu işte felsefik bir durum var ama kusura bakmayın bir türlü anlayamıyorum ben

ya şimdi pc başında her gün max 30 dakika geçiren biri için 1500 liralık bir kart fazla ama bizim gibi bu işi hobi olarak yapana az bile :D

hocam yani bizde kartı yatağa alıp uyumuyoruz. sonuçta oyunları adam akıllı oynamak için lazım bu meret. bunun zamanla ilgisi olmamalı diye düşünüyorum, 30 dakikada olsa adam akıllı bir 30 dakika oynamak için yine lazım

Adam hobi olsa alorim demos simdi zamani yok haklida 30 dakika icin degmez zaten oyunlari oynamak icinde bu gerekmez gercek amaciniz tatmin edict sekilde oynamaksa 460 bile yeter bunlar son kullanici urunudur yani Boyle bir karta normalde gerek yok ve adamin dedigindede alasilamaycak birsey yok.

herkese yetmiyor hocam işte. elimde hala HD5870 var ve tesellation isteyen oyunlardaki durumunu sen daha iyi bilirsin yani herkes için durumu farklı bu işin.

Evet herkesin tatmin durumu farklidir AMA 30dakika icin genel kanaat sacma oldugu yerinde.Sonucta kullanamaiyorsun.

•  Gigabyte GTX 680 2GB Görüntülendi..
  • GK-100 DEN BAŞKA KARTA PARAMI YATIRMAM.BUNA PARA VERMEM HELEDE 500-600 $ MÜMKÜN DEĞİL.

@ayhanbilgin arkadaşım imzana bir ayar versen,sayfayı kaplıyor boş boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 19 Mart 2012; 22:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

GK-100 DEN BAŞKA KARTA PARAMI YATIRMAM.BUNA PARA VERMEM HELEDE 500-600 $ MÜMKÜN DEĞİL.

Benim bildiğim GK104 GTX670 değilde 660 gibi orta seviye kartlarda kullanılıyordu.
    GF100-GF110 GTX480-GTX470-GTX580-GTX570
    GF104-GF114 GTX460-GTX560-GTX560Ti

Bu iş arap saçına döndü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

@dJ_bLoW , eleman kasa içi resim bile vermiş.http://www.overclock.net/t/1231113/gigabyte-gtx-680-2gb-already-arrive-at-my-shop/420

@ayhanbilgin , öyle de denebilir :)

Driver 300.99 muş.. Bari paylaşsa driver ı bir şekilde Guru3d ortamında.

Supersin ya. Def.hizlarda mı yapmış acaba heaven testini. GPU-Z den öyle görünüyor çünkü. Skor yuksek geldi.
    PC den bakicam yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

quote:

quote:

quote:

Vaktim olsa o parayı gözden çıkarıp bu kartı alırım,Yoksa o karta o kadar para vermem

doğru değilmi abi

Sen parayı bana gönder ben alıp göndereyim. Vakitten kazanırsın. Üstelik parayı da ben vermiş olurum

iyiymiş

• Tron filminden esinlenmişler galiba
  • Ya arkadaşlar Nvidia gtx 670'i gtx 680 diye bize yutturmaya çalışacak gibi görünüyor ama ortada bu teoriye uymayan birşey var kart 1536 shader unitesi barındırıyor ki kartla ilgili aylar öncesinden çıkan ilk spekülasyonlarda 1536 adet shader olacağı yönündeydi. Eğer bu kart gerçekten gtx 670 ise gtx 680 olacak kartta kaç shader unitesi olabilir? 2000- 2500 olacağını hiç sanmıyorum. Nvidia elindeki teknolojinin hepsini bir anda piyasaya sürüp bir tek bir nesilde bu kadar bonkör davranmaz zira bu şirket mantığına ters gıdım gıdım sürerek kar marjlarını çok daha üst seviyede tuabileceklerken böyle bir ahmaklık yapmaz gibi geliyor bana dolayısyla bu kart gerçektende en üst seviye kart olabilir, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Ya arkadaşlar Nvidia gtx 670'i gtx 680 diye bize yutturmaya çalışacak gibi görünüyor ama ortada bu teoriye uymayan birşey var kart 1536 shader unitesi barındırıyor ki kartla ilgili aylar öncesinden çıkan ilk spekülasyonlarda 1536 adet shader olacağı yönündeydi. Eğer bu kart gerçekten gtx 670 ise gtx 680 olacak kartta kaç shader unitesi olabilir? 2000- 2500 olacağını hiç sanmıyorum. Nvidia elindeki teknolojinin hepsini bir anda piyasaya sürüp bir tek bir nesilde bu kadar bonkör davranmaz zira bu şirket mantığına ters gıdım gıdım sürerek kar marjlarını çok daha üst seviyede tuabileceklerken böyle bir ahmaklık yapmaz gibi geliyor bana dolayısyla bu kart gerçektende en üst seviye kart olabilir, ne dersiniz?

iyide zamanında zamanında dediğim 2-3 sene önce admalar kısa sürede perfroamnsı bilmem kaç kat arttıracağız diyordu. bazıları gülmüştü. Nvidia nın en büyük sorunu watt/performans tı ki bu seride tamamen çözmüşler o kesin. AMD nin elinde pek bir koz kalmıyor. Hız, teknoloji ve güç konusunda nvidia her türlü öne geçmiş durumda. obil gpu ları çok merak ediyorum. Durum aynıysa vah AMD nin haline.

• quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

şahsen 7970 le arasında %5 10 gibi bir performans farkı olursa kartımı değiştirmem...bu 670 680 olarak piyasa sürülme dedikodusu konuşuluyorda peki gerçekte 680 olan kart acaba ne zaman hangi model olarak çıkıcak

GK-104 ün GTX 660 Tİ - GTX 670 e, ait olduğu 3 ay öncesinden biliniyordu, GK-110 aslen GTX 680 dir.

ancak Nvidia GK-110 nun 7970 den %40-50 arası daha iyi olduğunu görünce, politika değişikliğine gitti.

GK-104 ün GK-110 a oranla daha ucuz maailiyeti var bunu bilmek için profösör olmaya gerek yok. sonuç itibari ile elindeki daha ucuz maaliyeti olan ürünü

daha pahalıya satma politikası bu. oysa ati nin 7970i %20 civarında daha performaslı olsaydı bu oyunu yapamicaktı sene sonuna doğru GK-110 GTX 685 olarak daha yüksek bir fiyattan çıkarsa şaşırmayın

nerelerdesin bakim sen 8800gts 512i bozulacısaaa hala duruyormu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Tam olarak ne demek istedin?

Adamın vakti yokmuş, olsa imiş o parayı gözden çıkarıp o kartı alırmış, yoksa o kadar para o karta verilmezmiş

hali vakdim yerinde değil diyerekdende kurtarabildirdin paçayı çık çıkk hiç bişi öğrenmemiş

• O kart GK110 ile gelecek benim kasama yoksa 3. nesil ipad'i alırım bide gtx 660ti mı artık adı ne olursa ondan alırım maxwell i beklerim.

O kart buraya gelecek ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaym1n -- 20 Mart 2012; 1:20:02 >
  • EVGA'nın modellerine çok benziyor.
  •  Gigabyte GTX 680 2GB Görüntülendi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

O kart GK110 ile gelecek benim kasama yoksa 3. nesil ipad'i alırım bide gtx 660ti mı artık adı ne olursa ondan alırım maxwell i beklerim.

O kart buraya gelecek ! !

• quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

nvidia bu ram konusunda neden bukadar cimri anlamıyorum neden 3gb değilde 2gb yapıyorsun

Kartda 3 gb ram kullanılabilmesi için veriyolunun 192 veya 384 bit olması gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

GK-100 DEN BAŞKA KARTA PARAMI YATIRMAM.BUNA PARA VERMEM HELEDE 500-600 $ MÜMKÜN DEĞİL.

Benim bildiğim GK104 GTX670 değilde 660 gibi orta seviye kartlarda kullanılıyordu.
    GF100-GF110 GTX480-GTX470-GTX580-GTX570
    GF104-GF114 GTX460-GTX560-GTX560Ti

Bu iş arap saçına döndü ya

Nvidia önceden 28 nm avantajı ile bak ben bu gpu ile bile rakip olabiliyorum gibisinden bir numara yapabilir, neden ilk planda üretim maliyetini boşuna arttırsın bence çok akıllı davranmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Mart 2012; 9:23:06 >

• offff yine şu 480 shader la 512 shader geyiği gibi bir olay mı?

arkadaş ağız tadıyla kartta bekleyemiyoruz hep devamlı bir içsel sıkıntı.

bekleyenlerin başına gelecekler şu şekilde; bu kart referans diye özel soğutma bekleriz, bunun özel soğutmalıları alınabilir olur, gk110 haberi gelir, beklemişken onu beklyeyim dersin. beklersin referans olarak gelir, özel soğutma beklersin bir zaman sonra o da gelir alayım bunu dersin. dx12 amd ve maxwell haberleri gelir......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 20 Mart 2012; 10:15:03 >
  • FİYAT NE OLACAK PEKİ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.