Bildirim
Gigabyte GTX 680 2GB Görüntülendi..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nerde görülmüş ilk -
Normalde gelecek 670 buydu demekquote:
Orijinalden alıntı: omeroksuzler
nerde görülmüş ilk
Şu referans tasarımını bir değiştiremediler -
Doğru testler gelsede nvidia ne yapmış görsek. Ona göre yeni kart almayı düşünüyorum. De hayde artık !!quote:
Orijinalden alıntı: YasinCC
Normalde gelecek 670 buydu demek
Şu referans tasarımını bir değiştiremediler
Alıntıları Göster -
Bırakın şu blower fanları artık yahuquote:
Orijinalden alıntı: Feel.The.Heart
Doğru testler gelsede nvidia ne yapmış görsek. Ona göre yeni kart almayı düşünüyorum. De hayde artık !!
Alıntıları Göster -
Vaktim olsa o parayı gözden çıkarıp bu kartı alırım,Yoksa o karta o kadar para vermemquote:
Orijinalden alıntı: Tunyukuk
Bırakın şu blower fanları artık yahu
Alıntıları Göster -
Referans tasarım hiçbir kartı kasama sokmadım bu güne kadar, sokmam da..quote:
Orijinalden alıntı: Pyotr Alekseyeviç
Vaktim olsa o parayı gözden çıkarıp bu kartı alırım,Yoksa o karta o kadar para vermem
Alıntıları Göster
Takip eder bekler, özel tasarım alırım. hem az ısınır, hem sessiz olur hemde daha iyi OC
-
Sonunda ortaya çıktı gtx 680 bakalım performansı nasıl olacak.quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Referans tasarım hiçbir kartı kasama sokmadım bu güne kadar, sokmam da..
Takip eder bekler, özel tasarım alırım. hem az ısınır, hem sessiz olur hemde daha iyi OC
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: battle35
Vaktim olsa o parayı gözden çıkarıp bu kartı alırım,Yoksa o karta o kadar para vermem
Tam olarak ne demek istedin? -
Merak icindeyiz :) -
nvidia bu ram konusunda neden bukadar cimri anlamıyorum neden 3gb değilde 2gb yapıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: turbo-powwer
Merak icindeyiz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: y.C.g
nvidia bu ram konusunda neden bukadar cimri anlamıyorum neden 3gb değilde 2gb yapıyorsun
4gb lık modelide gelecek deniyor ama geç çıkar tabi. -
Ohhhhh beeee -
quote:
nvidia bu ram konusunda neden bukadar cimri anlamıyorum neden 3gb değilde 2gb yapıyorsun
en üst seviye kartı bu değil de ondan. en üst seviye tek gpu kartı 3 yada 4GB gelir büyük ihtimalle.
@dJ_bLoW paylaşım için teşekkürler kardeşim. aynen referans tasarım almayalım bundan sonra ellerinde kalırsa belki üretmekten vazgeçerler. -
quote:
nividia cimri ya amd-ati kartlarda ramler uçuyor onunla yakın zamanlarda çıkan gtx 4xxx serilerinin ram hızları hem düşük hemde oc olmuyor -
GTX 670 i, GTX 680 diye yedirecekler millete helal olsun sana Nvidia büyüksünquote:
Orijinalden alıntı: cobiquote:
nividia cimri ya amd-ati kartlarda ramler uçuyor onunla yakın zamanlarda çıkan gtx 4xxx serilerinin ram hızları hem düşük hemde oc olmuyor
Alıntıları Göster
-
şahsen 7970 le arasında %5 10 gibi bir performans farkı olursa kartımı değiştirmem...bu 670 680 olarak piyasa sürülme dedikodusu konuşuluyorda peki gerçekte 680 olan kart acaba ne zaman hangi model olarak çıkıcakquote:
Orijinalden alıntı: 865pe
GTX 670 i, GTX 680 diye yedirecekler millete helal olsun sana Nvidia büyüksün
Alıntıları Göster -
quote:
şahsen 7970 le arasında %5 10 gibi bir performans farkı olursa kartımı değiştirmem...bu 670 680 olarak piyasa sürülme dedikodusu konuşuluyorda peki gerçekte 680 olan kart acaba ne zaman hangi model olarak çıkıcak
GK-104 ün GTX 660 Tİ - GTX 670 e, ait olduğu 3 ay öncesinden biliniyordu, GK-110 aslen GTX 680 dir.
ancak Nvidia GK-110 nun 7970 den %40-50 arası daha iyi olduğunu görünce, politika değişikliğine gitti.
GK-104 ün GK-110 a oranla daha ucuz maailiyeti var bunu bilmek için profösör olmaya gerek yok. sonuç itibari ile elindeki daha ucuz maaliyeti olan ürünü
daha pahalıya satma politikası bu. oysa ati nin 7970i %20 civarında daha performaslı olsaydı bu oyunu yapamicaktı sene sonuna doğru GK-110 GTX 685 olarak daha yüksek bir fiyattan çıkarsa şaşırmayın
-
Beyler tekrar yaziyorumquote:
Orijinalden alıntı: 865pequote:
şahsen 7970 le arasında %5 10 gibi bir performans farkı olursa kartımı değiştirmem...bu 670 680 olarak piyasa sürülme dedikodusu konuşuluyorda peki gerçekte 680 olan kart acaba ne zaman hangi model olarak çıkıcak
GK-104 ün GTX 660 Tİ - GTX 670 e, ait olduğu 3 ay öncesinden biliniyordu, GK-110 aslen GTX 680 dir.
ancak Nvidia GK-110 nun 7970 den %40-50 arası daha iyi olduğunu görünce, politika değişikliğine gitti.
GK-104 ün GK-110 a oranla daha ucuz maailiyeti var bunu bilmek için profösör olmaya gerek yok. sonuç itibari ile elindeki daha ucuz maaliyeti olan ürünü
daha pahalıya satma politikası bu. oysa ati nin 7970i %20 civarında daha performaslı olsaydı bu oyunu yapamicaktı sene sonuna doğru GK-110 GTX 685 olarak daha yüksek bir fiyattan çıkarsa şaşırmayın
Alıntıları Göster
680 = 590
belki 5% daha az olabilir
STOCK olarak konusuyorum.
7970 den 10% daha fazla olmasida gayet normal aslinda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 865pe
quote:
Peki AMD'nin hiç mi kabahati yok desek. Yani 7970'i piyasaya sürerken 16 aylık 580'e bakıp eski mimarinin eski fiyatına göre fiyatlama yapması, hatta ilk serilerinde, kullanıcılar tarafından çok çabuk satıldığı haberlerinin gelmesiyle birlikte oluşan şartlarda neden Nvidia suçlu olsun.
Aynı görüşü ben de paylaşıyorum, bu kart aslında beklenen 680 değil ama çıtayı anlamsız şekilde yükselten AMD oldu. Ya da uzun zamandır düşündüğüm gibi
gizli bir anlaşma var artık......
Benzer içerikler
- amd radeon r7 200
- intel hd graphics 3000
- palit ekran kartı alınır mı
- ssao nedir
- nvidia g sync açma
- 5070 ne zaman çıkacak
- 9070 xt
- afmf 2
- dlss 4 hangi kartlara gelecek
- nvidia geforce 8800gt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X