Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Gigabyte 780ti windforce alanlar, kartı 3dmark11 Performans testine tâbi tutun, denizalti olan grafik testinde yüksek ihtimalle artifakt verecektir, eğer başınıza bu gelirse hızlı bir şekilde değişim olması açısından uyarayim dedim. Ben belleklere -400 MHz verince sorun anca ortadan kalktı.

Burada(yurt dışındayim) şimdiye kadar bu kartı alıp dört dörtlük kullanıyorum diyene denk gelmedim.

Ben diğer uygulamarda sorun görmedim ama yinede benim midemi bulandirmaya yetiyor, sonuçta referans tasarımlı kartların hiç birinde böyle bi problem olmadigindan bu kartta bellek ile alakali bir sorun olduğunu düşünüyorum.

gigabayte gtx 780 ti windworce için bende baya kötü yorumlar okumaktayım. her yurt içi hem yırt dışı sitelerde.
    bizleride bu konu başlığında bilgilendirdipiniz için teşekkürler.

Abi overclock.net sitesine hızlı giriş yapmışsın

Herkes yeni ekran akrtlarını o.c ediyor bende bir deneyim dedim işte

• Rica ederim, sonuçta verilen para az bir meblağ değil. Bu sorunu çok geç fark edip daha çok ugrasmak var.
  • quote:

Rica ederim, sonuçta verilen para az bir meblağ değil. Bu sorunu çok geç fark edip daha çok ugrasmak var.

Haklısınız dicek bişey yok.
    zaten bugun bır arkadaşım konu açmıştı bu bolume.
    kartın soğutucusu chıt set ustune oturmuyordu tam olarak.
    bahsettıgım kart windforce 3x amd 290x di.
    oluyor yanı bu sorunlar.
    asustada gd 7780 vakası var.

sonuç olarak oluyor böyle problemler.
    bız son tuketıcılerde ıyıce araştırıp en sorunsuz kartları satın almalıyız.
    az buz para degıl bu verılen meblalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

Arkadaşlar bugün oyun oynarken birden ekran kartından ses gelmeye başladı, coil whine gibi ama sabit frekanslı bir ses. Oyundan çıkınca kesiliyor, diğer oyunları da denedim onlarda da oluyor. Garantiye vermeli miyim?

coil whine
    aşırı sıze rahatsızlık vermıyor ıse , bence garantiye vermeyın.
    yeni gelicek kart sessız olucak yada daha az coil whine sesi ile gelicek diye bir garanti yok. tamamen şans meselesi.
    her marka nvidia olsun amd kart olsun her modelınde bu sorun olabılır.
    heleki 200 fps leri geçince olur.
    ornek 3dmark 2013 ıce storm demo sunda. kesin her karttan gelir bu ses.

birde ekran akrtında kesin gelmediğini deneyiniz.
    anakart ve psu danda gelebilir bu ses.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

Arkadaşlar bugün oyun oynarken birden ekran kartından ses gelmeye başladı, coil whine gibi ama sabit frekanslı bir ses. Oyundan çıkınca kesiliyor, diğer oyunları da denedim onlarda da oluyor. Garantiye vermeli miyim?

coil whine
    aşırı sıze rahatsızlık vermıyor ıse , bence garantiye vermeyın.
    yeni gelicek kart sessız olucak yada daha az coil whine sesi ile gelicek diye bir garanti yok. tamamen şans meselesi.
    her marka nvidia olsun amd kart olsun her modelınde bu sorun olabılır.
    heleki 200 fps leri geçince olur.
    ornek 3dmark 2013 ıce storm demo sunda. kesin her karttan gelir bu ses.

birde ekran akrtında kesin gelmediğini deneyiniz.
    anakart ve psu danda gelebilir bu ses.

psudan da ses geliyor günde bir defa cızırtı şeklinde, acaba o mu bozdu ekran kartını diye şüpeleniyorum

• http://forum.donanimhaber.com/m_85445105/tm.htm

gigabayte sli o.c lu sentetik test benchmark sonuçlarım isteyenler bakabilir.

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$

http://www.3dmark.com/3dm11/7764843

http://www.3dmark.com/3dm11/7764880

http://www.3dmark.com/3dm/2110052
    http://www.3dmark.com/fs/1473604
    http://www.3dmark.com/cg/1242457
    http://www.3dmark.com/is/1389874

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Şubat 2014; 15:03:39 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gigabyte 780ti windforce alanlar, kartı 3dmark11 Performans testine tâbi tutun, denizalti olan grafik testinde yüksek ihtimalle artifakt verecektir, eğer başınıza bu gelirse hızlı bir şekilde değişim olması açısından uyarayim dedim. Ben belleklere -400 MHz verince sorun anca ortadan kalktı.

Burada(yurt dışındayim) şimdiye kadar bu kartı alıp dört dörtlük kullanıyorum diyene denk gelmedim.

Ben diğer uygulamarda sorun görmedim ama yinede benim midemi bulandirmaya yetiyor, sonuçta referans tasarımlı kartların hiç birinde böyle bi problem olmadigindan bu kartta bellek ile alakali bir sorun olduğunu düşünüyorum.

gigabayte gtx 780 ti windworce için bende baya kötü yorumlar okumaktayım. her yurt içi hem yırt dışı sitelerde.
    bizleride bu konu başlığında bilgilendirdipiniz için teşekkürler.

Abi overclock.net sitesine hızlı giriş yapmışsın

Muratım nasıl bu arada memnunmusun monitöründen bf4 de ?

• a
  • Abi şöyle söyleyim bu ana kadar oynadığım oyunlar hep boşaymış bunu anladım.Bf4 olsun diğer oyunlar olsun bu monitörde bir başka sanki.Ayrıca bf4 de bu monitöre geçtiğimden beri k/d oranımda arttı artık hemen ölmek yok bundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyqi

a

Mesaj yarım kalmış hocam.

• quote:

Abi şöyle söyleyim bu ana kadar oynadığım oyunlar hep boşaymış bunu anladım.Bf4 olsun diğer oyunlar olsun bu monitörde bir başka sanki.Ayrıca bf4 de bu monitöre geçtiğimden beri k/d oranımda arttı artık hemen ölmek yok bundan sonra

biliyorsun bana sorduğun zman ben cezalıydım sana mesaj atıp yazamıyordum.
    alınabilecek en ıyı monıtoru aldın hayıorlı uğurlu olsun ıyı günlerde kullan ısallah muratım.

o 120 hz 1 ms olayını ısallah herkese nasıp eder.
    fps oyunlarındakı goruntu vede oynayış farkısını hissederler.
  • Sağolasın abi.Kullanıcılardan gelen yorumlara göre ürün almak daha mantıklı.Bu yüzden sitelerdeki tutarsız sonuçlara değilde kullanıcıların sonuçlarına daha çok önem veriyorum.Mesela bu konu 770 ile ilgili tüm soru işaretlerine çözüm oldu.Kartı düşünenlere fikir verdi.Benzer şekilde forumda yapılan birkaç incelemede kullanıcılara yol gösterdi.Monitôrler ise incelense dahi tam fikir veremiyor çünkü göz hassasiyeti herkesde farklı olduğundan alıp kullanarak ancak fikriniz olabiliyor.Bu yüzden sana sormuştum çünkü fikirlerin bana yol gösterdi ve doğru olduğunuda vg248qe alarak görmüş oldum.

• Benim kartin GPU clock uçuyor resmen.1375 mHz core clock hizinda Benchmark aliyorum resmen.Bellek frekansini 50mHz bile artirirsam artifact veriyor Çok garip :)

• quote:

Sağolasın abi.Kullanıcılardan gelen yorumlara göre ürün almak daha mantıklı.Bu yüzden sitelerdeki tutarsız sonuçlara değilde kullanıcıların sonuçlarına daha çok önem veriyorum.Mesela bu konu 770 ile ilgili tüm soru işaretlerine çözüm oldu.Kartı düşünenlere fikir verdi.Benzer şekilde forumda yapılan birkaç incelemede kullanıcılara yol gösterdi.Monitôrler ise incelense dahi tam fikir veremiyor çünkü göz hassasiyeti herkesde farklı olduğundan alıp kullanarak ancak fikriniz olabiliyor.Bu yüzden sana sormuştum çünkü fikirlerin bana yol gösterdi ve doğru olduğunuda vg248qe alarak görmüş oldum.

Hayalini kurdugum monitor ahh ahh

• Hangi ara monitörü değiştirdin ya ? Hiçte söylemiyor.

Hayırlı olsun dostum, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

Benim kartin GPU clock uçuyor resmen.1375 mHz core clock hizinda Benchmark aliyorum resmen.Bellek frekansini 50mHz bile artirirsam artifact veriyor Çok garip :)

cpu vede ram frekansını doğru orantılı artırmak lazım.
    2 sı bırbırını tamalar.
    1 ı olman 2 cısı hıc bır seydır.
    o yüzden gpu dan kısın bıraz ram'e verın.

benım kartlar 4 gb arka tarafındada ram modullerı var ve açıkta o yüzden kartı yakmamak usun omurlu kullanmak ıcın falz rame yuklenmedım benchlerde.
    zaten normalde standar hızlarda kullıyorum her zman.
    sizede onu onerırım.
    rame yapılan aşırı yüklenmeler karta zarar verır ve perte çıkmasını sağlar.
    yukarda dedıgım gıbı ufaktan aşırıya kaçmadan doğru orantılı olarak hem gpu ya hem rame o.c yapmak lazım. sayet o.c yapmak ıstenıyor ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Hangi ara monitörü değiştirdin ya ? Hiçte söylemiyor.

Hayırlı olsun dostum, güle güle kullan.

Sağol dostum.Forumda konu açmıştım birkaç cevap geldi hepside asus vg248qe önerdi.Sonra Volkan abiye danıştım sonrada vatana gittim.Artık oc ile 75 hze çıkardığım Samsunga veda vakti.Daha iyileri sizlerin olsun.

• quote:

Benim kartin GPU clock uçuyor resmen.1375 mHz core clock hizinda Benchmark aliyorum resmen.Bellek frekansini 50mHz bile artirirsam artifact veriyor Çok garip :)

Hangi benchmarkta bu hıza çıktınız hocam ve ayarlarınız nedir?

• quote:

quote:

Hangi benchmarkta bu hıza çıktınız hocam ve ayarlarınız nedir?

çıkar çıkmasına da, gk104 max boost hızı ıle o seviyeye o kartta cıktıgında ne oyun oynatır ne benchmark aldırır.
    bende anlam veremedim açıkçası.

yok 1500 mhze çıkardım diyenlerde olur artık....
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.