Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi ki kullanabiliyorum.Zaten sorun yaşanacak bir üründe değil gamercılar özellikle multı fps oyuncuları için başka bir alternatifi olmayan bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma sebebim ben 120 hz de rahat kullanırken 144 hz de atlama yapıyor. Ama ekran kartım 5850...
  • ReDDoG kullanıcısına yanıt
    Atlama derken biraz ayrıntı paylaşır mısınız?Sağlıklı 144 hz için ilk başta dvı kablosu(kendi kutusundan çıkıyor)ve güncel ekran kartı sürücüsü gerekli.Ayrıca windows için monitörün kendi sürücüsünüde kurun.Asusun sitesinden monitör sürücüsünü edinebilirsiniz.Ekran kartından dolayı(sürücü dışında)bir sorun olacağını sanmıyorum.Dvı bağlantılı her karttan sorunsuz 144 hz alabilmeniz gerekir.

• Bildiğin ekran pırpırlanıyor. Hareket ettikçe görüntü zıplıyor. Tüm driverlarım güncel. İçinden çıkan dual dvi kabloyu kullanıyorum. 120 hz sıkıntısız ama 144 pırpırlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Atlama derken biraz ayrıntı paylaşır mısınız?Sağlıklı 144 hz için ilk başta dvı kablosu(kendi kutusundan çıkıyor)ve güncel ekran kartı sürücüsü gerekli.Ayrıca windows için monitörün kendi sürücüsünüde kurun.Asusun sitesinden monitör sürücüsünü edinebilirsiniz.Ekran kartından dolayı(sürücü dışında)bir sorun olacağını sanmıyorum.Dvı bağlantılı her karttan sorunsuz 144 hz alabilmeniz gerekir.

bu arada kartim 5850

• Gtx770 4 cigolayt oyun sonuçları paylaşan var mı? Kaçıncı sayfada bulabilirim?
  • İlk sayfanın ilk mesajında mevcut

Edit:Sentetik testler mevcut.Oyun testleri için forumda başka kullanıcıların sonuçlarını aratabilirsiniz.Farklı birkaç inceleme(msı lightnıng,asus dc ıı oc gibi) kartların incelemeleri yapılmıştı.GB farkı oyundaki fpsyi artırmayacağı için benzer sonuçlar alacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 30 Mart 2014; 19:42:54 >
  • peki hocam sağ olun
  • İmzamdaki ekran kartı kullanıcısıyım
  • Sealine kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun, nasıl memnun musun kartından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

hocam hayırlı olsun, nasıl memnun musun kartından?

Gayet memnunum novadan aldım öneririm :)
  • Sealine kullanıcısına yanıt
    eheh ben geçen sene haziran ayında 4gb'lık 770 versiyonunu satın almıştım, şu an kasamda o var. gayet memnunum :)
  • ben de devam hocam 770

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

ben de devam hocam 770

bende 1 kartımı satışa çıkardım.
    satılır ise 2 ci kartıda satışa cıkartıcağım bir müddet sonra.
    daha sonrasında başka fikirlerim düşüncelerim var.
    şu an bf4 ultrada vsync acık harıtasına gore aşırı max fps degerlerı almaktayım kartlar standar saat hızlarında o.c suz ıken.
    tabiki avg-min-max fps lker değişken.
    geçenlerde vsync yı kapattım 120 ye sabıtledım gayet güzel sütliman herşey yolunda.
    full+ full ultrada herşey ayrıca bf4 option oyun içi ayarlarımda '' Field of View ayarımda 90 da ''

tek akrta düşünce aa yı 2 x e alıcam olucak bitecek ultrada. biraz fps düşüsü yaşarım gibi geliyor bana ama oda bana yeter.

• Bende gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum hocam, zaten multiplayer neredeyse hiç oynamam,monitörüm de full hd bir aksilik olmazsa 2 Gb'ın gittiği son noktaya kadar devam edeceğim
  • Evet tek kartta yeterli bf4de. İki kart kadar olmasa da tatmin eder yani :)Nasıl düşünceleriniz var hocam merak ettim 780ti sli kokusu mu geliyo ne :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 18 Mayıs 2014; 21:18:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bendede gigabayte gtx 770 4gb var core 1241 oluyor sıcaklık 80 leri görüyorum , oc yok sıcaklık normalmi
  • Bende gigabyte 770 o.c. 4gb rev 2.0 kullanıyorum.gayet menmunum.saygılar...

• Ben 2gb versiyonunu almistim 4gb almadığı pişmanım. 2k da yetmiyor. Ayarları kisiyorum

• selam arkadaşlar,mevzuyu hortlatmakla beraber bu kartla COD WWII oynayan varmıdır merak ediyorum bir arkadaş satıyor,gtx 470 satıp bunu almayı düşünüyorum,iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.