Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LGP970OB

selam arkadaşlar,mevzuyu hortlatmakla beraber bu kartla COD WWII oynayan varmıdır merak ediyorum bir arkadaş satıyor,gtx 470 satıp bunu almayı düşünüyorum,iyi forumlar.

Edmundo studiosyoutube
    Call of Duty WWII GTX 770 performance
    https://www.youtube.com/watch?v=ItYQauj96u4

• Hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Hort
    Güzel hort olmuş. Mesaj tarihlerine baktım da aradan 7 yıl geçmiş, yine x70 serisi ve Gigabyte kullanıyorum.
  • sarppy kullanıcısına yanıt

• Bugün Gigabyte Gtx 770 alışımın sanırım 7. yıldönümü. Vay be. Az mı mesaj attık zamanında buraya. Şu anda bu mesajı yazdığım masaüstü bilgisayarım hala Gigabyte anakartlı ve 7 yıllık Gigabyte Gtx 770'li pc. o günden bu yana hiçbir sorunla karşılaşmadım. oyunlar 1080P'de ve medium ayarlarda hala akıyor. dahası ekran kartını 7 yıldır hiç temizlemedim, geçen açıp uzaktan baktım 2 karış toz olmuş üstü ancak hala 82 dereceyi geçtiğini görmedim. Bundan sonra yeni bilgisayar toplayacak olsaydım yine Gigabyte anakart ve Gigabyte ekran kartı alırdım. Müthiş güveniyorum bu markaya. Ancak artık yeni nesil konsollara geçerim sanırım. Bu arada konuyu hortlatmış oldum, sorry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 2 Temmuz 2020; 0:23:16 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.