Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de gold dan 1049tl 18taksit ile almış bulunmaktayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Evet ben de gold dan 1049tl 18taksit ile almış bulunmaktayım.

Ev kredisi gibi maşallah 18 taksit
  • novada stokta görünüyor ama tekrar geliş tarihi 25 haziran yazıyor ? Yarin sipariş versem 25 hazirandan sonramı elimde olacak yoksa cuma günü elimde olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

novada stokta görünüyor ama tekrar geliş tarihi 25 haziran yazıyor ? Yarin sipariş versem 25 hazirandan sonramı elimde olacak yoksa cuma günü elimde olurmu?

bu sorunun cevabını öğrenme yolu. firmaya telefon açıp net bilgiyi edınmektır.
    bende ayın 25 sınde kart gelır. o gun yada ertsı gun elden alırsınız.
    hafta sonuna fılan raslarsa kargo filan bir kac gun daha sürer elınıze geçmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Evet ben de gold dan 1049tl 18taksit ile almış bulunmaktayım.

Ev kredisi gibi maşallah 18 taksit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

novada stokta görünüyor ama tekrar geliş tarihi 25 haziran yazıyor ? Yarin sipariş versem 25 hazirandan sonramı elimde olacak yoksa cuma günü elimde olurmu?

bu sorunun cevabını öğrenme yolu. firmaya telefon açıp net bilgiyi edınmektır.
    bende ayın 25 sınde kart gelır. o gun yada ertsı gun elden alırsınız.
    hafta sonuna fılan raslarsa kargo filan bir kac gun daha sürer elınıze geçmesi.

yarın mail atayim olmazsa stokta varsa yarin siparişi veririm cuma günü elimde olur

• Kart geldiğinde hangi sürücüyü yüklemem gerek? En sorunsuz olanı hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 19 Haziran 2013; 21:26:01 >
  • quote:

Kart geldiğinde hangi sürücüyü yüklemem gerek? En sorunsuz olanı hangisi?

helebir gelsin kartın.

314.22 whql drıverını modlayıp; gtx 770 drıverıymıs gıbı gosterıp kurmalısın.
    cd ıcerısındeki 320.08
    ve nvidianın karta önerdiği son drıver 320.18
    bu kart için sorunlu driverlardır.
  • bu kartı satın alan yada alıcak olan arkadaşları su kural dahılınde listeye ekleyebiliyorum

bknız: anakonu birinci mesaj 4 cü paraf

Sizlerden istediğim gpu-z açık ve net biçimde masaüstünün tamamını gösteren bir ekran görüntüsü.
    bu şartlarda klübe üye olabilirsiniz.
  • mail attım 25 haziranda geliyormus ön sipariş vereyim en iyisi bu dolar iyice fırlamadan birde 4 gb modelini sordum geliş görünmüyor dedi 2 gb lık modeller bile zor geliyor yanıtını aldım sanırım 2 gb lık versiyonunu alacam daha fazla bekleyemicem
  • quote:

bu kartı satın alan yada alıcak olan arkadaşları su kural dahılınde listeye ekleyebiliyorum

Sizlerden istediğim gpu-z açık ve net biçimde masaüstünün tamamını gösteren bir ekran görüntüsü.

şu başlığı değiştir illa bi giga olmasın hocam 770 780 ana konu yapalım bunu.

• hocam dediğiniz gibi yaptım 3 4 defa oynadım (3+ saat )oynadım bf3 te hiç bir sorun yaratmadı umarım sende halletmiş sindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhaaan123

hocam dediğiniz gibi yaptım 3 4 defa oynadım (3+ saat )oynadım bf3 te hiç bir sorun yaratmadı umarım sende halletmiş sindir.

3-4 saat aralıksız durmadan ara vermeden bf 3 oynasan aynı sey senınde karsına cıkabılır.
    mısal 1 kere 3 saat kadar oynadım o sorun çıkmadı karsıma.
    oncesınde ve sonrasında çıktı.
    sendede çıkabilir bu sorun.

su an su yöntem ıle su drıverı kullanıyorum. bf3 de sorun yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_76677176/f_//tm.htm#76709965
  • Merhaba arkadaşlar. Guru3d'de bu kartın incelemesi yapılmış ve belleklere volvaj verebilmişler. Ancak Afterburner'da böyle birşey gözükmüyor. Sizce nasıl birşey kullanmışlar da belleklere voltaj verebilmişler?
    http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_770_windforce_review,22.html

We applied:
    Power Target 110%
    CPU clock +75 MHz
    Mem clock +275 MHz
    Voltage Memory +12 Mv
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

bu kartı satın alan yada alıcak olan arkadaşları su kural dahılınde listeye ekleyebiliyorum

770-780 guzel olabılır olmadı tum 770 lerı kapsayan genel bır klup olabılır..benım actıgım 7850-7870 gıbı olabılır..(ılk once 7850 olarak acmıstım sonra 7870 ı ekledım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Merhaba arkadaşlar. Guru3d'de bu kartın incelemesi yapılmış ve belleklere volvaj verebilmişler. Ancak Afterburner'da böyle birşey gözükmüyor. Sizce nasıl birşey kullanmışlar da belleklere voltaj verebilmişler?
    http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_770_windforce_review,22.html

We applied:
    Power Target 110%
    CPU clock +75 MHz
    Mem clock +275 MHz
    Voltage Memory +12 Mv

msi afterburner
    settings
    general
    sekmesi altındaki.
    unlock voltage control, unlock voltage monitoring, Force constrant voltage Kutucukları işaretlenirse sanırım gpu ve vram voltaj bölümleri açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Haziran 2013; 18:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

770-780 guzel olabılır olmadı tum 770 lerı kapsayan genel bır klup olabılır..benım actıgım 7850-7870 gıbı olabılır..(ılk once 7850 olarak acmıstım sonra 7870 ı ekledım.)

nvidia uye anakonusu - klüb konusu varken
    dahada genelleyip Nvidia GTX 780 ve 770 ve tim markaları dahil edip. klüp açmak hem etik olarak burhana yani demircibu'ya karşı ayıp olur görüşündeyim.
    ayrıca o kadar kullanıcıya ayıracak aşırı vaktimde yok.

Marka ve model kullanıcı klübü olarak, bu konu böyle kalır.

sizler açmak isterseniz bişey diyemem, bunca yazdığımdan sonra.

• burhanın vakti yokki. konuyla ilgilenemiyo adam kart satmaktan
  • Dediğiniz gibi yaptım ancak vram voltajı açılmadı. Gpu voltajı bir tek Lightning'de açılıyor benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Dediğiniz gibi yaptım ancak vram voltajı açılmadı. Gpu voltajı bir tek Lightning'de açılıyor benim bildiğim.

dur bırde ben denıyım.
    kullandığınız driver versıonu tam olarak hangisi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.