Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nova'dan aldığım kartım bugun geldi, ancak kutudan oyun kuponları çıkmadı, benim gibi kupon çıkmayan varmı?

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$
  • hocam benide ekle kulube kart kargodan yarım saate gelicek
  • evet beyler kart geldi ve küçük bir inceleme yaptım kart gtx680 ile aynı güçte suan tabi ileride ne olur bilinmez.

GPU-Z VE AFTERBURN

3DMARK11 P SKORU
    ocsiz
    ocli

3DMARK11 X SKORU
    ocsiz
    ocli

TOMB RAIDER
    ocsiz
    ocli

NOT:kusura bakmayın ekran görüntüsünü baska formatta kaydetmişim sonradan ugrasmamak için görüntünün görüntüsünü aldım
    işlemcide oc yoktur stok olarak test edilmiştir.

• Power Limit'i sona getirirsen biraz daha OC olabilir.
  • oc siz 3d mark p de core clock max 1293 gördüm oc siz değeri bu mu yoksa başka testte mi bu hıza aldınız
  • hocam o ocli x skorundan kalmadır bakarsan 1215 mhz üst sınır olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

Bunlarda test sonuçları:
    i7 2600k(3.4ghz) + Gigabyte gtx 770 Windforce 3x

windows 7 print screen

Quality Ultrada aynı testi yapıp yayınlayabilirmisin.
    teşekkürler.

• anti-aliasing:8x

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Evet bende dediklerinizden korkuyorum açıkçası. 2 GB V-RAM şu an bile dolmak üzere, hatta CRYSIS vb. oyunlarda doluyor, kartın gücü yetmiyor orası ayrı.

4 - 5 ay sonra gelecekse zaten bekleyemem. Birde dediğiniz gibi, 200 TL gibi farklar çok astronomik farklar olur.

Bu arada MSI GTX 770' lerde NOVA' ya giriş yapmış, duruma göre onlarda iyi seçenek gibi.LIGHTNING özellikle alınası duruyor.Bakalım, şu son 20 günde fiyatlar ve kartların piyasaya gelmesi açısından neler olacak ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9173 - MSI GTX 770 LIGHTNING

evet simdi lightning mi diyorsunuz ona gore arkadasima tavsiye verecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet, DC II' ye göre; LIGHTNING diyorum. Birde; NOVA' da garantisi 3 yıl olarak belirtilmiş, onuda sorabilerseniz güzel olur.Çünkü; MSI' lar genelde 2 yıl, hatta çoğu 2 yıl.Bu rast geldiğim ilk 3 yıl.Sormanız da fayda olur, zira garanti hem kullanan için, hemde satma aşamasında çok önemli.

Ama; GTX 770' ler içinde en alınabilir duran, WF 3x' dir.Sadece; DC II - LIGHTNING fiyat seviyesinde, seçim MSI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 16 Haziran 2013; 1:31:58 >
  • GIGABYTE Announces GeForce GTX 770 WindForce 3X OC with 4GB

LİNK :http://www.techpowerup.com/185634/gigabyte-announces-geforce-gtx-770-windforce-3x-oc-with-4gb.html

Techpowerup sitesinin yazısına göre, GIGABYTE tavsiye edilen satış fiyatını; $499.99 olarak belirlemiş.Yabancı satış sitelerinden olan newegg.com' da ise; birkaç tanesi için, $449.99 fiyat verilmiş.

GIGABYTE WF 3x 2 GB ülkemize; lanse ediliş fiyatından, $25 dolar daha pahalı ve +KDV' si ile geldi.Buradan, yola çıkarsak; aynı şey 4 GB içinde geçerli olacak, şu an ki fiyatları ve dolar kurunu göz önüne aldığımızda; 1150 TL - 1175 TL gibi bir fiyattan ülkemize giriş yapacağını umuyorum. İnşallah, çok geç kalmaz.

Bu arada; GIGABYTE' ın sitesinde de geçen gün 2 GB kaldırılmıştı, şimdi de 4 GB' ı paylamışlar sadece.

GIGABYTE ;http://www.gigabyte.com.tr/products/page/vga/gv-n770oc-4gd/

• 3 saaten fazla bf3 oynadım. o sorunla karşılaşmadım. ilginç

kullanılan driver cd içinden çıkan 320.08 driverı.
    oda 26 derece
    fan devri autoda % 20 den başladı. sıcaklıkla beraber max 74 derece iken fan yüzdesi 59
    ses yok gürültü yok.
    olsada h100 inin fanları zaten performance modunda olduğundan onların ve kasanın fanlarının sesi duyulmakta.

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ -  $$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$

• Gigabyte gtx770 windforce 3x Tomb Raider oyun testi( i7 2600k 3.4 ghz)
     $$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ $$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 16 Haziran 2013; 19:27:28 >

• giga windforce x3 için nova da 2 oyun hediye yazıyor ama diğer sitelerde böyle bi şey yazmıyor, bu oyunlar nova da mı var sadece
    teknobiyotikte filan niye yazmıyor ki hediye oyunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 16 Haziran 2013; 22:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

giga windforce x3 için nova da 2 oyun hediye yazıyor ama diğer sitelerde böyle bi şey yazmıyor, bu oyunlar nova da mı var sadece
    teknobiyotikte filan niye yazmıyor ki hediye oyunlar?

novanın kendisinin yaptığı oyun kampanyasıymış.
    şu an hala sürüyormu bilmiyorum.
  • hocam kartı nasıl cıkarttın 74 dereceye benim kıytırık kasada bile 68 dereceyi geçmedi oda sıcaklıgı seninkindende fazladır odaya giren bu ne sıcak cam falan aç diyor birde dün kartın fan devirini %100 yaptım ve sunu söyliyim dc2 de cıkan sesle aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 17 Haziran 2013; 8:50:05 >
  • xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    kartta oc var heralde 1241 mhz yazıyor suanda stok olarak en fazla boost salvatorede 1228 benim kartın boostu ise 1215
  • Yok normal hali niye oyle gosteriyo anlamadim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

kartta oc var heralde 1241 mhz yazıyor suanda stok olarak en fazla boost salvatorede 1228 benim kartın boostu ise 1215

ben vallahi daha yeni anlamaya başladım bu boost olaylarını.

1241 bosst kimde varmış ?

bu arada daha utteki mesajın için ise.
    fan autoda olduğundan sanırım okdar ısındı kart.
    yüzde 50 ile başlasa vede sıcaklıkla orantılı fan profili ayarlansa sanırım sıcaklık daha düşük olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.