Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesmeyut

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

4gb 670 kaça gider acaba

Kardeş aman satayım deme. 700-750 e satıp üzerine 300TL kadar ekleyip ekran kartı alıcan. Çok aşırı bir performans farkı olmayacak nihayetinde.
    Kıyamet gibi 2. el 670 ler var. 2.sini al çok çok üstün performansla takıl. Bence gtx 770 almaktansa elindeki 670 i değerlendirip SLI yapmaya değer :^)
    Kolay gelsin.

işlemci pcie 30 desteklese yapardım da pcie 20 da performans kaybı büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

Teknobiyotik te 983 liraya düşmüş (. 66 tl içerdeyiz

dolar tekrar 1800 e gelince 900 e falan düşer artık

insanlara kart çıktığından beri hemen almayın diye anırdık ama dinleyen olmuyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 13 Haziran 2013; 18:29:42 >
  • quote:

içerde olduğunuz bır durum yok.
    ellerine 3 adet gelmiş. benım nacızane fıkrımde sudur ki. elerındeki 3 kartıda sattılar sacece görüntü icabi olmayan malın fiyatını indirdiler.

2 adet exa 'ya
    5 adette novaya.
    novadakıler satıldı.
    bu gün kartımı aldım novadan.
    çok iyi insanlar.
    hatta bana bir güzellik yaptılar 2 oyun harıcınde bir oyun kodu daha verdiler.
    daha ne olsun.
    ayın 24-25 şinde 2 ci paarti 2 gb lık modelleri gelıcekmıs.
    4 gb modelının yurda gelıp satılmasıda 4-5-6 ayı bulur denıldı.
  • yok ya ben de dert etmiyorum zate karttan 50 tl bonus geldi beklesem onu kullanamıyacaktım :)
  • Tekno yine fiyatı 1.049,01 TL 'ye çekmiş. Tam teknobiyotikten alacaktım ki. Neyse Nova'ya yol gözüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

dolar tekrar 1800 e gelince 900 e falan düşer artık

insanlara kart çıktığından beri hemen almayın diye anırdık ama dinleyen olmuyor ki

469x0.18=84.4 $ kdv
    469+84.47=553.42 $
    553.42$x1.8=996.156 TL.

yani 900 değil.
    ayrıca kart 469 dolardan 475 dolara yukseldı.

ayrıca doların düşeceği; yükselmiyeceği ne malum ???

469 dolardan x 1.9 hesaplayınca 1051 tl ye geliyor

475 dolardan siz hesaplayın artık gerisini.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9123

• Hem stokta var gözüküyor hemde tekrar geliş tarihi 25 haziran 2013 yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Hem stokta var gözüküyor hemde tekrar geliş tarihi 25 haziran 2013 yazıyor?

novanın müdürü sezgin bey bugun kartı aldığımda stogumuz bitti dedi.
    sanırım yeni parti için ön sipariş alıyorlar.

teknobiyotıktede stogun bittiğini düşünüyorum.

ayrıca sunuda yazayım endeks bilişim garanti kağıdında 3 sene garantili yazıyor.
    forumda açılann diğer konularda bu distrübütör grantisi 2 yıl denmiş.
    fakat 3 sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 13 Haziran 2013; 19:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhaaan123

ilk defa bir kulübe katılcam ama nasıl katılacağıma dair hiç bir fikrim yok beni katın :D

sizden istediğim gpu-z açık ve net biçimde masaüstünün tamamını gösteren bir ekran görüntüsü.
  •  $$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$

how do you print screen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 13 Haziran 2013; 21:33:05 >

• Bunlarda test sonuçları:

i7 2600k(3.4ghz) +MSI gtx 570 twin frozr II/oc

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$

image hosting youtube

i7 2600k(3.4ghz) + Gigabyte gtx 770 Windforce 3x

photo sharing websites

windows 7 print screen

i7 2600k(4.2ghz) + Gigabyte gtx 770 Windforce 3x

capture screen

Not: Furmark ta 15 dk stress testte (post fx açık) 80 °C de stabil olarak çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 13 Haziran 2013; 21:58:01 >

• 4 GB kartların gelmesi hakkındaki, 4 - 5 ay bilgileri kesin mi ? Yoksa, getiricekleri 2 GB' ları bitirmek için, geçiştirme mi yaptılar ? O kadar geç gelecekse kesinlikle bekleyemem, haziran sonu 2. partiden alırım bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Bak ya ! Hemende kurmuşlar kulübü.

Kardeşim 4 GB' lık versiyonu bekleyeyim dedim, kartsız kaldım iyi mi ?

Ben bekleye bekleye ağaç oldum valla.GTX 670 4GB alacağım yarın.
  • Eski sistemimdeki, HD 4830 1 GB' dan sonra, geçeceğim bir kart olacak bu.Ne kadar beklediğimi siz tahmin edin...
  • hocam kartınmız hayırlı olsun.diğer arkadaşlarınkide hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Eski sistemimdeki, HD 4830 1 GB' dan sonra, geçeceğim bir kart olacak bu.Ne kadar beklediğimi siz tahmin edin...

Bilmem bilir misiniz ama GT220 diye bir kart kullanıyorum yazdığım bilgisayarda.Ben küçükken almışlar Artık Vikipedi'de bile bahsedilmiyor. Alacağım ilk ekran kartım olacak bu.Haydi bakalım hayırlısı...
  • Sizinki benim eski emektarla yakın zamanlarda çıkmış piyasaya.Ama benim, HD 4830' dan da bayağı düşük bir kartmış. Ama birde olayın şu boyutu var.5 aydır, INTEL HD4000' le idare ediyorum. Herşey tam, ama ekran kartı olmayınca olmuyor işte.İnşallah sizde, bende gönlümüze göre bir kart alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 14 Haziran 2013; 1:43:22 >
  • hani yokmu inceleme yapan oyun testleri yapan alacak olanlara bir fikir verir en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

hani yokmu inceleme yapan oyun testleri yapan alacak olanlara bir fikir verir en azından

daha dun gece 23 de taktım kartı kaan.

bu arada su gpu hızı normalmı sence ?
    1228 mhz
    o.c da yapmadım oysaki.
    ya nvidia kartların bir inceliği var. yada kartta sorun var.

320.8 driverı cd nın içinden cıkan.

oda 23.6 derece
    açılış sıcaklıkları

oda 23-23.5 derecelerde
    3 saat 64 kişilik bf3 metro haritasında oynanım sonuçları.

oda 24 derece

1 kusur saat sonra su konudakı olaylar oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_76198738/tm.htm

http://modcrash.com/nvidia-display-driver-damaging-gpus/#.Ubq-LzFrOUl

----------------------------

320.18 driverı
    bf3 de 1 saat kadar sonra kıtlendi.
    oda24 derece

----------------------------------------

napıcam bilemiyorum.
    resmen paramızla rezil oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 14 Haziran 2013; 9:57:06 >

• hayırlı olsun dostum sıcaklıklar çok iyi soğutma knusunda başarılı zaten wf3 ler nvidia nın boost hızları küsüratlı olur yani amd deki gibi tam sayı olmaz bir sorun teşkil etmiyor driver sorununu bir ara bende yaşadım geçici olarak gtx 660 kullanmıştım geçen haftalarda bf3 te renler birbirine girip kartı kilitliyordu bir önceki drivera döndüğümde sorun ortadan kalktı karttan kaynaklı bir problem değil yaparsın artık şöyle güzel bir oyun testi :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.