Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Kartlarınız hayırlı olsun, sizden bir ricam olacak.

Gigabyte kartlarda inceden bir tiz sesi geliyor yük altında. Ama duymak için kartın dibine girmek gerek, sizdeki kartlarda ses var mı yok mu bakabilirseniz güzel olur.

Bu tiz sesi benim aldıgım ekran kartlarındada geliyordu ozellikle crysis i ilk actıgımda cıkan videolarda daha belirgindi bir türlü anlam veremedim bu sese bende

Bu arada bu sesi duydugum ekran kartları 8800gts ile gts 450 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 12 Haziran 2013; 22:52:47 >
  • BlackF!Re kullanıcısına yanıt
    Gigabyte mıydı ?
  • slı dusunenler kesınlıkle 4 gb lık modelı beklesın derım..770 cıft gpu kuvvetını 2 gb bellege kıstırmayın..770 tek kullananlar ıcın 2 gb kafıdır..
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    GTS 450 Gigabyte, 8800gt yi unuttum hangisi oldugunu baya oluyor onu elden cıkaralı cunku
  • 4 Gb olan modeli alıcam gibi sistem toplayana kadar daha iyi bir fp ekran kartı çıkmazsa tercihim gtx770 olabilir
  • 4 Gblık modelinden bende alacagım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb 670 kaça gider acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

4gb 670 kaça gider acaba

600 gibi hocam ben sıfırını 675 e satmıştım
  • hocam 675e sattıgını bilsem ben alırdım
  • EXA'ya gelmiş.

http://www.exa.com.tr/gigabyte/ekran_kartlari_kategorisinde/gigabyte_gtx770-334-20438.html

Ama pahalı olmuş 1.150 Lira.

nakit mağazadan 1.100 e alınır da o da pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hocam 675e sattıgını bilsem ben alırdım

Kıramadığım bir dostuma yaptım o kıyağı yoksa fiyatı aşağı çekmezdim herşey bazen maddiyat olamayabiliyor.
  • Teknobiyotik te 983 liraya düşmüş (. 66 tl içerdeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 13 Haziran 2013; 17:17:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    Bu işler böyle, 6 ay sonra yeni kart çıkartırlar, bu sefer bu kartlar 900- 800 e bile iner yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

Teknobiyotik te 983 liraya düşmüş (. 66 tl içerdeyiz

Teknobiyotik 2 yıl garantili, Nova 3 yıl ve 2 oyun hediye.
    Teknobiyotik 12 taksit 983TL, Nova 12 taksit 1082TL

Ben de acayip kararsız kaldım.
  • Taksitle alacaksanız 100 Lira fark birşey değil, fazladan 1 yıl garantiniz olur.

2 yıldan fazla kullanacak iseniz ve 2. elde satarken faydası olur.
    Ben şimdi alıp oyunlarımı oynayıp Eylül ayında satacağım. O yüzden kararsız kaldım. İkinci elde hangisi daha az zarar ettirir onu bulmaya çalışıyorum. 100TL öyle bir sınır ki tam kararsız bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

4gb 670 kaça gider acaba

Kardeş aman satayım deme. 700-750 e satıp üzerine 300TL kadar ekleyip ekran kartı alıcan. Çok aşırı bir performans farkı olmayacak nihayetinde.
    Kıyamet gibi 2. el 670 ler var. 2.sini al çok çok üstün performansla takıl. Bence gtx 770 almaktansa elindeki 670 i değerlendirip SLI yapmaya değer :^)
    Kolay gelsin.
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    3 ay için neden bunu alacaksınız ki o zaman ?

2. elden GTX670 falan alın, zararınız daha az olur satarken.
    2. elden GTX 670 için anlaşmıştım ancak arkadaş son dakikada vazgeçince ben de ikinci el almamaya karar verdim. Ayrıca GX 760Ti çıkınca(tahmini 750TL) GX 670'ler de ikinci elde çok değer kaybedecek.
  • nova da stok görünüyor tekrar acaba alsammı 2 gb lık versiyonunu 4 gb ı bekleyemicem kendimi zor tutuyorum sipariş vermemek için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.