Arkadaşlar merhaba önceki konumda arkadaşların tavsiyesine uyarak bu kartı aldım,cihazı an itibariyle bağlamış bulunuyorum ve problemsiz çalışıyor yalnız ekran kartı olarak sanırım şu anda o devrede değil yani eski onboard kartımı görüyor hala.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?Aygıt yöneticinde görüntü bağdaştırıcılarına tıkladığımda hala eski kartım görünüyor.Driver'ını da kurdum yeni kartın ama hala görmüyor sanırım.Yardımcı olursanız sevinirim.
data kablosunu anakarta takmiş olmayasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Monitörün kablosunu yeni aldığın ekran kartına takacasın. Olduğu gibi bırakma yani. Eğer ekran kartı olarak hala onborad görüyorsa bios'a gir. Orda onboard ekran kartı ayarı vardır. Onu değiştir.
Şu anda açtım pc'yi hala eski kartı görüyor fakat oyunlarda inanılmaz bir iyileşme var sanırım kendi kendine oldu :) hdmi kablosunu yeni karta takmıştım zaten ama olmuyordu hiçbir şekilde.Şu anlık bir problem yok gibi gözüküyor bakalım . Teşekkür ederim yardımlar için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme