Şimdi Ara

GIGABYTE iSolo 210 Kasayı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce TT Matrix kullandım ve ön paneli bu şekilde ızgaralı olan kasaları seviyorum.
    Şimdi de GIGABYTE iSolo 210 gözüme çarptı ve aranızda kullanan/inceleyen varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd71772

• kullanışlı kasaya benziyo fiyatıda uygun.
  • iyi biliriz. Nasıl bilirsiniz? İyi biliriz. Nasıl bilirsiniz? İyi biliriz. Hakkınızı helal ettiniz mi? Helal olsun. Hakkınızı helal ettiniz mi? Helal olsun
  • anlaşılan forumda kimse kullanmamış (ya da kullanan varsa bile notu görmedi).
    bu durumda alıp, incelemesini yapıp burada paylaşmak bana düşüyor di mi :)
  • bu kasa bu kadar eder mi? bence etmez. lianli fb 007 buna 50 takar. chakra da.
  • @dangerousman
    senin yazdığın kasanın her tarafı alüminyum. ayrıca tam ismi de Lian-Li PC-007 FB Plus II
    ilk yazdığım notta da belirttiğim gibi önü ızgara şeklinde delikli kasaları seviyorum diye.
    Lian-Li PC-007 FB Plus II hoşuma gitmedi.

ayrıca yorumun da çok ilginç. burada kasa dövüşü yaptırmıyoruz ki.
    ben sadece bu kasa nasıldır diye sordum.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körtopal -- 16 Ocak 2008; 1:39:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 175 ytl çok o kasa için, chakra ve lian-li daha ii seçim olcaktır
  • çok daha güzel kasalar var o kadar paraya ben olsam almazdım bunu bence tipsiz bi kasa
  • çok tipsiz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

iyi biliriz. Nasıl bilirsiniz? İyi biliriz. Nasıl bilirsiniz? İyi biliriz. Hakkınızı helal ettiniz mi? Helal olsun. Hakkınızı helal ettiniz mi? Helal olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.