Şimdi Ara

Gigabyte MA69GM-S2H voltaj artırma???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.. İşlemcimin voltajını 1.37 yada 1.42 ye çıkarmak istiyorum ama bios ta voltaj artırmam için bir seçenek yok.. Easy Tune 5 demeyin onuda denedim ama ondada olmuyor, anakartımın voltaj artırmaya izin vermediğini söylüyor.. peki bu böylemi kalacak voltaj artrmam için herhangi bir yöntem yokmu? Bu anakartı kullanan yada bilen arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum...

• En azından fikri olan biri de mi yok????
  • Öyle bir seçenek yok sanırım bu anakartta, ben bios upgrade felan yaptım fayda etmedi tabiki. Yada ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s!LenTium -- 9 Mayıs 2008; 18:34:36 >
  • Merhaba,

Ben de bu ana kartı bir HTPC yapmak için aldım. Resmi biosların içinde voltaj ile ilgili bir bölüm yok ( hızaştırma için biostaki CTRL+F1'e basılınca da gelmiyor ). Ancak internetten F3a ( DDR ve CPU gerilimi ayarlanabiliyor ) ya da F4a ( ben bunu kullanıyorum cpu gerilimi arttırılabiliyor ama DDR'ı hatırlamıyorum ) bios versiyonlarını bulabilirseniz voltajlarla oynayabilirsiniz ancak dikkatli olmakta fayda var :)

Biosları bulamaz iseniz PM atın. Bir yerlerde duruyordur muhakkak dosyalar :)
  • Ben GA-M69G-S3H Modelini kullanmışdım 3 ghz de stabil sekilde overlock yapmışdım, bios da mb intelligent tweaker diye bi yer var oraya girersen overlockla ilgili ayarlara ulşabilirsin, bide overlock yapacaksan windowsdan yapmamanı öneririm, bios dan kademeli olarak yapmak çok daha sağlıklı olacakdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 gigabyte P41-es3g
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.