Biliyorum kurdum o programı. Gigabyte sitesinden F8 biosu indirdim exe dosyasıydı. @Biosa girince Update from gigabyte server ve dosyadan yükle secenekleri var hangısını kullanıyım ?
Bios dosyasını İnternetten indirmediysen bırak o indirsin.Update from gigabyte server de kendi yüklesin.Çok uzun sürmüyor zaten.Mesela sitesindeki tüm bios dosyalarını sen bilgisayarına indirip "dosyadan yükle" seçeneği ile biosunu yükleyebilirsin.
HDD değiştircemde para yok elimdekini satıcam yeni bidane sata alıcam başka çare yok Monıtorumden memnunum ya idare ediyorum 5.5 yıldır 4. Çekirdeği açıyorum. ama L3 açılmıo sağlık olsun buna da şükür
quote:
Orijinalden alıntı: RoBiN*
HDD değiştircemde para yok elimdekini satıcam yeni bidane sata alıcam başka çare yok Monıtorumden memnunum ya idare ediyorum 5.5 yıldır 4. Çekirdeği açıyorum. ama L3 açılmıo sağlık olsun buna da şükür
Öyle valla buna da şükür dediğin gibi.
Tamam biosu güncelledim .
Bu çift bios ne işe yaroyır peki?
quote:
Tamam biosu güncelledim .
Bu çift bios ne işe yaroyır peki?
Valla dostum onun hakkında bilgiye sahip değilim.
peki saol. Sen Ram olarak ne kullanıyorsun? Değiştirmeyi düşünüyorumda uyumsuzluk sorunu fln varmış. Bütün cevapları okuyorum teker teker.
quote:
peki saol. Sen Ram olarak ne kullanıyorsun? Değiştirmeyi düşünüyorumda uyumsuzluk sorunu fln varmış. Bütün cevapları okuyorum teker teker.
Rica ederim.Ben ram olarak Patroit 2GB 1600 mhz kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Sistemimi yazayım ben sana en iyisi.
Phenom II x2 550 3.1 ghz 7mb
Patroit 2GB 1600 MHZ
HIS ICEQ4 1GB HD4850 256 BIT
OCZ FATALITY 550 WATT MODULER
SEAGATE 500GB 7200RPM 32MB.
Teşekkürler tekrar. İşte ram de kararsız kaldım. BEnim ramden bir tane daha mı alsam yoksa elimdekini çıkarıp başka ram mı alsam diye düşünüyorum?
quote:
Teşekkürler tekrar. İşte ram de kararsız kaldım. BEnim ramden bir tane daha mı alsam yoksa elimdekini çıkarıp başka ram mı alsam diye düşünüyorum?
Valla ne desem yalan olur dostum.Şu anda bir sıkıntı yoksa idare et bence.Biraz para biriktirdikten sonra kökten yenilemeye çalışırsın inşaallah.Daha iyi olur senin için.
Haklısın az beklemek lazım. Zaten para da yok
Ben de 2009 Ekim den beri kullanıyorum ama bu konu daha önce hiç dikkatimi çekmemiş
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques
Ben de 2009 Ekim den beri kullanıyorum ama bu konu daha önce hiç dikkatimi çekmemiş
Aramıza hoşgeldin.
merhaba bende aranıza katıldım arkadaşlar , sistemimi dün bu kart üzerine kurdum amd athlon 2 x2 245 + 2gb 1600 kingston + 80 gb maxtor ide hdd ( eskiden kalma :)
quote:
Orijinalden alıntı: ZQ
merhaba bende aranıza katıldım arkadaşlar , sistemimi dün bu kart üzerine kurdum amd athlon 2 x2 245 + 2gb 1600 kingston + 80 gb maxtor ide hdd ( eskiden kalma :)
Çekirdek açmayı denedin mi ?
denemem mi :D ilk işim bios update edip çekirdek açmayı denemek oldu . sonuç hüsran :) önceki mesajlarda arkadaşların dediği gibi all cores ve per core şeklinde denedim birde hybrid gibi bişi vardı onunlada denedim olmadı. çokta beklentim yoktu üzülmedim zaten para olunca phenom x4 -x6 ya geçerim.
bunun haricinde işletim sistemini eski 80 gb ide hdd üzerine kurmuş olmama rağmen gayet sorunsuz kullanıyorum. son olarak işlemci aşırı soğuk bir sorun olur mu acaba arkadaşlar :D
quote:
denemem mi :D ilk işim bios update edip çekirdek açmayı denemek oldu . sonuç hüsran :) önceki mesajlarda arkadaşların dediği gibi all cores ve per core şeklinde denedim birde hybrid gibi bişi vardı onunlada denedim olmadı. çokta beklentim yoktu üzülmedim zaten para olunca phenom x4 -x6 ya geçerim.
bunun haricinde işletim sistemini eski 80 gb ide hdd üzerine kurmuş olmama rağmen gayet sorunsuz kullanıyorum. son olarak işlemci aşırı soğuk bir sorun olur mu acaba arkadaşlar :D
Millet soğutmak için yol arar ama soğuk olması seni düşündürüyor. İlginç...
Biraz overclock yap bari de ısı normal seviyeye gelsin.
quote:
BEnimkide 80 GB IDE :) yazın soğuksa kışın daha da soğuk herhalde ne guzel işte
kışın cpu fanını hepten çıkartırım artık
neye göre soğuk benim işlemci boşta 25 derece yukte 40 derece senin işlemci kad derece...
quote:
Orijinalden alıntı: makovad
neye göre soğuk benim işlemci boşta 25 derece yukte 40 derece senin işlemci kad derece...