Şimdi Ara

Gigabyte MA785GT-UD3H Kullananlar Buraya! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
3
Favori
38.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xigmatek red scorpion..cm 690 kasa enermax everest 7 adet fan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

xigmatek red scorpion..cm 690 kasa enermax everest 7 adet fan..

bndeki stok fan + kasada da fazla fan yok

bu soğutucu alternatif olabilr bnm için
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

quote:

xigmatek red scorpion..cm 690 kasa enermax everest 7 adet fan..

bndeki stok fan + kasada da fazla fan yok

bu soğutucu alternatif olabilr bnm için

arastırın bıraz pıyasada daha ıyılerı var..
  • Ya arkadaşlar ben bu anakartı aldım, AMD Phenom II X4 3.0 GHZ ile kullanıyorum acayip ısınıyor, daha Windows' u kuramadım. İlk açılışta 55-56 derece ile karşılıyor beni.Windows' u kurmaya çalıştığımda Dızzt DIzzt diye uyarı veriyor, bu da sıcaklığın uyarı değerinde, yani 70 lerde olduğunu olduğunu gösteriyor. İşlemcinin kendi fanı, ne edeceğim ben? 4 GB RAM var, Harici ekran kartı kullanmıyorum. Biri yardımcı olsun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobbadanak

Ya arkadaşlar ben bu anakartı aldım, AMD Phenom II X4 3.0 GHZ ile kullanıyorum acayip ısınıyor, daha Windows' u kuramadım. İlk açılışta 55-56 derece ile karşılıyor beni.Windows' u kurmaya çalıştığımda Dızzt DIzzt diye uyarı veriyor, bu da sıcaklığın uyarı değerinde, yani 70 lerde olduğunu olduğunu gösteriyor. İşlemcinin kendi fanı, ne edeceğim ben? 4 GB RAM var, Harici ekran kartı kullanmıyorum. Biri yardımcı olsun lütfen.

Havanın kendisi zaten sıcakta neden böyle bir hata verdiğini anlayamadım.termal macun falan kullandın mı fanı işlemciye yerleştirirken.Kaldı ki sürmesende o kadar sorun yaşamaman lazım.Belki de işlemcinden bir sorun vardır dostum.Ben phonem II x2 550 ile kullanıyorum Hatayda yaşıyorum uygulamalarda dahil olmak üzere 50'yi geçtiğini görmedim işlemcinin.

İşlemcin arızalıdır diye düşünüyorum.

Umarım daha ehil arkadaşlar yardımcı olacaktır.

• Windows' ta Core Temp programını çalıştırdım; orada ise 40-41 gösteriyor, ne iş anlamadım...
  • Arkadaşlar cevap verebilecek olan yok mu?
  • quote:

Windows' ta Core Temp programını çalıştırdım; orada ise 40-41 gösteriyor, ne iş anlamadım...

bence bu havalarda gayet normal benimkide bu sıcaklıklarda bişey..
  • Orijinalden alıntı: RoBiN*

neye göre soğuk benim işlemci boşta 25 derece yukte 40 derece senin işlemci kad derece...

brrrr senin işlemci dahada soğukmuş :) ben özel soğutucu kullanmıyorum stok fan ile 39-45 derece arasında değişiyo kullanıma göre. önceki kullandığım p4 işlemciye yumurta kırsam pişecek kıvamda olduğu için :D bana çok çok soğuk geliyo bu değerler.

aklıma gelmişken pekte yeri değil ama arkadaşlar sisteme işlemci terfisi yapacağım zaman (x4-x6) stok fan yerine bunu kullanmayı düşünüyorum:

http://www.hepsiburada.com/Liste/sunbeam-core-contact-freezer-ultra-performans-islemci-sogutucu-sb-cr-cctf/ProductDetails.aspx?productId=bd99157&categoryId=1125

anakarta montajda herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olur mu ve bu ürünü kullanan arkadaşlar önerir mi mennunlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZQ -- 7 Ağustos 2010; 10:46:36 >

• Arkadaşlar, ben BIOS' tan ekran kartının belleğini 256 MB olarak ayarlıyorum, ancak Wİndows' ta 700 MB kullanıyormuş gibi gözüküyor, var mı bunun bir çaresi? Ya da bu başka yerden mi ayarlanıyor acaba?
  • bende 512 mb olarak ayarladım biostan . 2 gb ram takılı pc de , kalan bellek 1.5 gb gösteriyor yani her şey normal. neden windows altında 700 mb olarak gösterdiğini bende bilmiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar, ben BIOS' tan ekran kartının belleğini 256 MB olarak ayarlıyorum, ancak Wİndows' ta 700 MB kullanıyormuş gibi gözüküyor, var mı bunun bir çaresi? Ya da bu başka yerden mi ayarlanıyor acaba?

GPUz ile bakınca 256 MB gözüküyor.
    Ayrıca Bİosdan 512 MB yapıncada 700 MB gözukuyor anlamış değilim bnde
  • arkadaşlar sunbeam core contact freezer ramlerin oraya kadar geliyorumu geliyosa ramleri mavi yerden alıp beyazlara takarsam birşey fark eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra94
    arkadaşlar sunbeam core contact freezer ramlerin oraya kadar geliyorumu geliyosa ramleri mavi yerden alıp beyazlara takarsam birşey fark eder mi?

Fan buyuk gelirse oyle yaparsin. Bir sey degismez.
  • bu anakartla hangi rami önerirsiniz ben kingston hyperx 1333 cl7 alacam uyumsuzluk vs olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkhanas -- 8 Ağustos 2010; 5:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

arkadaşlar sunbeam core contact freezer ramlerin oraya kadar geliyorumu geliyosa ramleri mavi yerden alıp beyazlara takarsam birşey fark eder mi?

Teşekkürler.Renkleri neden farklı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

Teşekkürler.Renkleri neden farklı?

Ram'lerin Dual channel çalışması için ya mavi ya da beyaz slotlara takmak gerekiyor. Aynı renk olan slotların Dual olduğu anlaşılsın diye..

Bu da kendi kasamdan çektiğim Sunbeam'in anakart üzerindeki duruşu..

• F8 Bios'u ile hiç ACC ile uğraşmadan 4 çekirdek gördü.. Bios update yaptım , ilk açılışta X4 yazdı daha çekirdek açma menüsüne girmemişken. Beceremeyen arkadaşlar için iyi olabilir , fakat 4. çekirdeği açılıp stabil olmayan arkadaşlarda problem olacaktır eğer her türlü çekirdekleri aktif hale getiriyorsa. 4. çekirdeği açılıp stabil olmayan işlemcisi olan arkadaşlar bozuk çekirdeği kendileri bulup kapatmak zorunda kalacaklar.. Tabi bu dediklerim , sorgusuz sualsiz çekirdekleri açıyor olma durumunda geçerli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas
    bu anakartla hangi rami önerirsiniz ben kingston hyperx 1333 cl7 alacam uyumsuzluk vs olur mu

Kingston belleklerle problem yasayani gormedik bu zamana kadar. O da sorun cikarmaz diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.