Şimdi Ara

Gigabyte MA785GT-UD3H Kullananlar Buraya! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
3
Favori
38.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CPU
    AMD Athlon II X4 635 AM3 2.9 GHz, 2 MB, 95W, BOX İşlemci

ANAKART
    GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AMD 785G DDR3 1333 AM

BELLEK - RAM
    HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU)

EKRAN KARTI
    HIS HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800, HDMI

KASA
    THERMALTAKE V3 Full Siyah MidTower 600W PSU'lu Kasa

sizce bu sistem nasıl olur?
  • Arkadaşlar amd uyumlu high end anakartlar hariç, neredeyse tüm anakartlarda artık tümleşik vga bulunuyor. Eskiden harici vga kullanacak olan kişi, tümleşik vga'lı anakart almaktan kısmende olsa kaçınırdı. Ama görüyorum ki durum epey değişmiş, orta sınıf amd anakartların neredeyse hepsinde vga bulunuyor.

Ayrıca konudan takip ettiğim üzere ma785gt-ud3h , harici güçlü bir ekran kartı takıldığında da gayet verimli bir başarım sunuyor.
  • Hı-level ramleri uyumlu değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR

Hı-level ramleri uyumlu değilmi?

Uyumlu. Kullanan arkadaşlar var.
  • hi level uyumlu bende kullanıyorum
    çekirdek açmayı denedim açtım gibi ama masaüstünde donuyo kalıyo ayrıca cpu-z programında l3 cache çıkmıyo ama phenom II x4 yazıyo bende iptal ettim overclockla kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Ya dostlar sinir oldum resmen bir el atsanız çok makbule geçecek.

Bu anakrtla,eski oynadığım hiçbir oyunu oynayamıyorum.

BRAID,The Misadventures Of P.B. Winterbottom vs vs bunlar öyle çok yüksek gereksinim isteyen oyunlar değil.Bildiğin puzzle işte.

4Bs0LuT dediğin gibi GPU hızını artırdım.500 den 850 ye getirdim hatta paylaşılan hafızayı 512 yaptım sonuç aynı.Windows 7 den kaynaklanıyor diyecem ama hiçbir fikrim yok.Eski anakarttaki onboard vga ile bahsettiğim BRAID i oynadım sorunsuz şekilde.Şu anda Oyunlar yavaş hep.

Eski anakartım aşağıdaki linkte.Kaldı ki onboard vga sı şimdiki ile kıyas kabul etmez.

http://www.hepsiburada.com/Liste/gigabyte-ga-m61pme-s2p-nvidia-gf-6100nforce-430-ddr2-1066mhz-soket-940-am2-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd53035&categoryId=152

Sistemim

Amd phenom x2 550 3.1ghz
    2 gb 1600 ddr3 ram
    550 watt ocz psu

arkadasim olay su bu kartin onboard u ati
    oteki nvidia ondandir bende bazi oyunlarda sorun yasiyorum o yuzden

• herkeze selamlar aranıza katılma niyetindeyim Phenom II 555 X2 aldım anakart kaldı bu kartı tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFY41

herkeze selamlar aranıza katılma niyetindeyim Phenom II 555 X2 aldım anakart kaldı bu kartı tavsiye edermisiniz

tavsiye ederim.pişman olmazsın.
  • Arkadaşlar bu karta PCI-E 2.1 ekran kartı takabilirmiyiz ?
  • 3 gün içinde 785GT geliyo vatandan Phenom II X2 555 160 tl ye aldım işlemci kodu xxCxx çekirdek açmak için yeterlimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 25 Ekim 2010; 22:47:35 >
  • 965p ds3 ten terfi edeceğim kart işte bu kart.
  • evet sonunda bende resmen aranıza katıldım

ilk pc den sonra gene montaj sorunları yaşadım, acaba statik elektrik zararmı veriyo anlamadım herşey tamam açılmadı,psu ya kısa devre yaptırdım fanı döndü
    12v 2x4 pini çıkarınca işlemci fanı filan çalıştı buseferde monutöre görüntü gelmedi,söktüm herşeyi pili de çıkardım taktım sistem açıldı

hemde süper hızla 3000+venice 1024 ram den sonra 30 saniyede açılmasına pek alışık değilimde
    ilk işim 1080p testi yapmak oldu uzun bi süre ekran kartı almam herhalde dedirtti

F4 bios yüklü sitede F9 beta var ne yapıcağımı bilmiyorum birazdaha bu hızın tadını çıkartıp sonramı uğraşsam diyorum çekirdek açmakla, şuan win7 32bit yüklü

anlamadıgım bir tek unisex maus\klavye çıkışı olması şimdi usb maus alıcam

bu arada BU KART HAKKINDA YAZI YAZAN HERKESE TEŞEKKÜRLER hepsini okudum
    Phenom II X2 555
    KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHz CL9

Gigabyte MA785GT-UD3H Kullananlar Buraya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

evet sonunda bende resmen aranıza katıldım

ilk pc den sonra gene montaj sorunları yaşadım, acaba statik elektrik zararmı veriyo anlamadım herşey tamam açılmadı,psu ya kısa devre yaptırdım fanı döndü
    12v 2x4 pini çıkarınca işlemci fanı filan çalıştı buseferde monutöre görüntü gelmedi,söktüm herşeyi pili de çıkardım taktım sistem açıldı

hemde süper hızla 3000+venice 1024 ram den sonra 30 saniyede açılmasına pek alışık değilimde
    ilk işim 1080p testi yapmak oldu uzun bi süre ekran kartı almam herhalde dedirtti

F4 bios yüklü sitede F9 beta var ne yapıcağımı bilmiyorum birazdaha bu hızın tadını çıkartıp sonramı uğraşsam diyorum çekirdek açmakla, şuan win7 32bit yüklü

anlamadıgım bir tek unisex maus\klavye çıkışı olması şimdi usb maus alıcam

bu arada BU KART HAKKINDA YAZI YAZAN HERKESE TEŞEKKÜRLER hepsini okudum
    Phenom II X2 555
    KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHz CL9

Hocam PS2'den USB'ye dönüştürücüler var. Tekrardan mouse almanıza gerek yok.

• @4Bs0LuT dayanamadım gittim mause aldım 10 tl ye adamın elinde o dönüştürücülerde vardı ama arzalıymış geri göndericekmiş 3 tl

bios işini napıcam bilmiyorum 1.80ghz den sonra 3.20GHz bana fazla geldi galba

4+1 ses de güzelmiş

• bios güncellemesi için anakartın cd'sinde gigabyte'ın @bios programı var. gigabyte'ın sitesinden son biosu indirip bu programla güncelleyebilirsin.
  • @4Bs0LuT

dönüştürücüler sorun çıkarıyor diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

@4Bs0LuT

dönüştürücüler sorun çıkarıyor diye duydum.

Kullanmadığım için kesin bir bilgim yok hocam. Araştırmadığım için öyle bir soruna da rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melalcholic

bios güncellemesi için anakartın cd'sinde gigabyte'ın @bios programı var. gigabyte'ın sitesinden son biosu indirip bu programla güncelleyebilirsin.

saol kardeş de gerek varmı diye düiünüyorum , şuan eski masaüstümle hızlı bi şekilde devam ediyorum

yaparsamda F9 beta var onumu indiriyim bide elektrikler giderse yoktan yere uğraşmıyım
  • ve sonrası

biosla miosla uğraşmadım direk auto sonuç

şimdi 160 tl ye phenom II x4 940 mı almış oluyorum

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.