Şimdi Ara

GIGABYTE MA78G-DS3H----A78GMS2H ACİLLLL::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu 2 anakart arasında kararsız kaldım. yeni pc toplıyacam ve bu konularda bilgim fazla yok . Acaba 2 anakrt aranızdan hangisini önerirsiniz.Ram olrakta OCZ Platinum 2 GB 800 MHz CL4 DDR2 Kit (2x1GB) [OCZ2P800R22GK] modelini düşünüyoum acaba uyum sorunu yaşarmıyım. Eğer bu ram olmazsa hangisini önerirsiniz. Bide bu anakartlarda HD3200 var bununla beraber bi ekran kartı daha bağlamak istiyorum.crossfire şeklinde hangi ekran kartı önerirsiniz bütçem max. 700 milyon olucak bide bu anakartlarda bazılarında volttajları uyum sornun oluyomuş ben AMD2 5000+ düşünüyorum bi sorun olur mu?Bide kasa 300w bi kasa beğendim bunu voltajı az gelir mi? öneri bileceğin başka bi model var mı?

harddisk olarak SEAGATE 250GB 7200.10 RP 16MB SATA ST3250410AS

Arkadaşlar sorularım bunlar inş bi bu işlerden ii anlayan birisi bana yardım eder çok makbul geçer

Bütün görüşlerinize açığım şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerovatio -- 22 Haziran 2008; 18:07:21 >

• Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu ? Burda o kadar bu işlerden ii anlayan arkadaşalr var önerilerinizi bekliyorum
  • Valla neden zor durumda kaldın ki. 2 ekran kartı bağlamıcaksan S2H al. Eğer sonradan yada alırken C.Fire yapıcaksan yani 2 tane ekran kartı bağlayacaksan o zaman DS3H alıcaksın bu kadar basit.

Birde +5000 alırsan bir sorun yaşamassın. Sadece Phenom 4 çekirdekli işlemcilerde bazı modelleri 125W çekiyor herhalde 780Chipsetli anakartlar bununla bir uyum sorunu yaşıyor. Ramlerde öle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ekran kartını eğer sonradan 4850 gibi ekran kartı alıcam diyorsan ve bunu C.fire yapıcam diyorsan her şekilde DS3H öneriyorum. Ama bu arada dediğin işlemci DARBOĞAZ yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 22 Haziran 2008; 22:06:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

Valla neden zor durumda kaldın ki. 2 ekran kartı bağlamıcaksan S2H al. Eğer sonradan yada alırken C.Fire yapıcaksan yani 2 tane ekran kartı bağlayacaksan o zaman DS3H alıcaksın bu kadar basit.

Birde +5000 alırsan bir sorun yaşamassın. Sadece Phenom 4 çekirdekli işlemcilerde bazı modelleri 125W çekiyor herhalde 780Chipsetli anakartlar bununla bir uyum sorunu yaşıyor. Ramlerde öle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ekran kartını eğer sonradan 4850 gibi ekran kartı alıcam diyorsan ve bunu C.fire yapıcam diyorsan her şekilde DS3H öneriyorum. Ama bu arada dediğin işlemci DARBOĞAZ yapabilir.

işlemciyi biraz gıdıklayınca darboğaz yaşatmaz gibi

• Arkadaşlar A78GMS2H ile crossfire yapılmadığına eminmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Arkadaşlar A78GMS2H ile crossfire yapılmadığına eminmisiniz

Hybrid crossfire yapılabiliyor sadece

Bildiğimiz crossfire olmuyor tabiiki ama performans olarak ciddi artışlar gösteriyor.

Tabiiki ne kadar performans artışı göstersede, sonuçta orta sınıf bir anakart, hybrid crossfire desteğini sunan ekran kartlarıda orta sınıf kartlar, çok büyük şeyler beklememek lazım
  • Arkadasım Ds3h S2h Dan 2 Gömlek Daha üstün bir anakarttır Şuan Bende var.Full katı kapasitördür ve Igp Si En fazla O.c Olan Rekortmen Anakarttır.Bunun Dışında Atx olması ve Crosfire Desteğinin olmasıda cabası.S2h ın Mantığı Hptc sistemlerdir.Eğer Üst Seviye Bir anakart istiyorsan Tek gecilecek Model DS3H dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Z77x-ud3h-Satıldı
    11 yıl önce açıldı
    Satılık Gigabyte P43 ES3G
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sadece anakartla beraber bi ekran kartı daha kullanmayı düşünüyorum Bunu Ds3h modelindede uyguluyabılırım değil mi bi de arkdaşlar fazla bilgi yok dedim yani o yüzden sorualrım sizde basit gelebilir zaten 2 anakrt arasındada fiyat farkı yok nedecek kadar az ben ramı sorun ederken bazı ramlerı desteklemıyo diye sordum. DARBOĞAZ derken ne anlama gelıyo o sıkıntı yaşarmıyım ? Bide başka bi kart kullanıcam diye kasanın psu kaç volt olması gerekir 300 w yeterlı mı?
  • ?
  • GIGABYTE MA78G-DS3H
  • eğer htpc olarak kullanacaksan DS2H (küçük kasalara sığmasından dolayı)
    yok htpc olarak kullanmicam diyorsan DS3H
    tavsiye ederim, aralarındaki fark: mATX ve ATX olmalarıdır.
    Aralarında çoooook önemli farklar yok.
  • Dolayısıyla her iki anakarttada hybrid crossfire yapılıyor .Farkları birinin Matx diğerinin ATX olması
  • Peki ben anakartın üzerindekiyle birlikte bi ekran kartı daha alrak cross fire yapıcam hangi ekran kartlarını önerirsinz?? Bide kasam 300w olsa bi sorun olur mu???
  • Valla PSU zaten alıcaksın C.Fire yapıcaksan Min. 600W. Şuan yeni çıkan ATI-AMD HD4850 var. Zaten şunu unutma C.Fire ATI çıkardığı çoklu ekran kartı. C.Fire da sadece ATI ekran kartları bağlayabilirsin. nVidia ise Sli olanlardır.
  • Yokya ben şimdilk o kadar yüksek bi ekran kartı almıyacam şimdilk bütçem uygun değil orta düzey bi ekran kartıyla bağlamak istiorum 0/b kartını
  • yalnız MA78GMS2H alacaksan iki kere düşün derim. Bios ve driverlarıyla çok uğraşırsın. Donma, bekletme, kasma gibi problemleri mevcut. Forumda bu anakart hakkında topic var onu okuduktan sonra almaktan vazgeçtim bu kartı. Sende bir gözat derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchkingkene

yalnız MA78GMS2H alacaksan iki kere düşün derim. Bios ve driverlarıyla çok uğraşırsın. Donma, bekletme, kasma gibi problemleri mevcut. Forumda bu anakart hakkında topic var onu okuduktan sonra almaktan vazgeçtim bu kartı. Sende bir gözat derim.

bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım.
  • forumda topic var. ve baya kişi bu bahsettiğim sorunları yaşamış.
  • Arkadaşalr ben kara verdim ne alcağımada bu crossfire işinde biraz anlamadım ben o/b kartı ile orta seviyede bi ekran kartı bağlıyacam pc ye bunun için 350 w yeterlımı?
  • ister al ister alma derim ama donma kasma kesme kopma vs .vs gibi şeyleri ben de yaşamadım...

quote:

Orjinalden alıntı: witchkingkene

yalnız MA78GMS2H alacaksan iki kere düşün derim. Bios ve driverlarıyla çok uğraşırsın. Donma, bekletme, kasma gibi problemleri mevcut. Forumda bu anakart hakkında topic var onu okuduktan sonra almaktan vazgeçtim bu kartı. Sende bir gözat derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 23 Haziran 2008; 16:15:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.