Şimdi Ara

GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2 ANAKART İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler benim siz değerli forum üyelerine bir kaç sorum olacak arkadaşlar ben GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2 marka model anakartıın ikinci elini 60 liraya aldım kartın ikinci el fiyatı sizce uygunmu?Bu anakartı Amdx2 4000 (2.1ghz) 940pin socet bi işlemci,Sparkle 7900gs (512mb-256bit)ekran kartı ve 2gb ram ile kullanıcam sizce performans nasıl olur?Ben bu anakartı internetten biraz araştırdım Crossfire destekli ama ben Nvidia tabanlı bi ekran kartı kullanmak zorundayım performans düşüklüğü olurmu?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Aldığın fiyat normal hatta uygun bile sayılır, Güzel bir anakart ama performans olarak ne beklersin bilmem sonuçta diğer sistem bileşenlerin ortada,bu anakartla ileride phenom2 x6 bir işlemci bile kulanabilirsin ,nvidia ekran kartı kulandığın için herhangi bir performans düşüklüğü olmaz . hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim sağol.
  • umarım kartta arıza fılan yoktur garantisini sordunuzmu kartın halen dewam edıyormu? anakart konusunda bence bıraz hassas olunmalı helekı ınternetten alınıyorsa gercekten cok teferruatlı bır elektronık parca. eger sorunsuz calısırsa gercekten guzel bır fiyat
  • Valla arızası falan olup olmadığını satıcıya tekrar tekrar sordum yok dedi.Sitede baya alışveriş yapmış ve olumlu yorum almış biri inşallah sağlam çıkar.Garantisi bitmiş herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.