Bildirim
gigabyte p35c-ds3r q6700 overclock yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
biosa gir ctrl f1 tuşlarına aynı anda basarsan o.c menüsündeki kilit kalkar işlemcinin fsb sini 400mhz yap işlemciye 1.45 volt ver yeterli olucakdır ramlerini standart hızın üstüne çıkartma fsb yi değiştirdikden sonra spd den ram fsb oranını ayarla -
cok saol ramler 2 gb ocz 1066 onları napıım oc isteremi birde 3.0 yapmak istiyorum stock fanıyla olurmu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: kemal6161
cok saol ramler 2 gb ocz 1066 onları napıım oc isteremi birde 3.0 yapmak istiyorum stock fanıyla olurmu ?
ne 3.0 ghz i arkadaşım o işlemci 4.0 ghz de rahat çalışırda stok fanla çalışmaz sen 3.4ghz de çalıştır stok fan la anca okadar gider -
ama ben en fazla 2.80 yapabildim sadece mhz arttırarak voltaj hiç arttırmadım.voltaj degerlerini de söylersen cok sevinirim -
biosta, voltaj kısmını auto dan amnuele al. sonra en altta vcore un altında değiştirilemeyn bi değer yazar. o default voltajdır, o voltajdan daha yukarı değrleri deniyceksin. hızaşırtma deneme yanılma işidir birazda :) -
voltajda en fazla kaça kadar cıkıyım birde everest programından sıcaklıga bakarken cpu yamı bakacam yoksa cpu1,2,3,4 var onlaramı birde kac dereceye kadar sorum yaratmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: PeGaSuS@01
biosa gir ctrl f1 tuşlarına aynı anda basarsan o.c menüsündeki kilit kalkar işlemcinin fsb sini 400mhz yap işlemciye 1.45 volt ver yeterli olucakdır ramlerini standart hızın üstüne çıkartma fsb yi değiştirdikden sonra spd den ram fsb oranını ayarla
Bende de Q6700 2,66 var overclock yapacağımda 3,0ghz hızına çıkartmak istiyorum (stok fan) fsb değiştikten sonra spd ram fsb oranı ayarla demişsiniz neye göre nasıl ayarlayacağız ben ramlere overclock yapmak istemiyorum yinede görmek lazımmı oralara yardımcı olursan memnun olurum
anakart Foxconn G31MX-K bu arada.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X