Şimdi Ara

Gigabyte r9 390x'i Oc Guru İle Nasıl Oc Yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimde gigabyte g1 r9 390x var bunu oc guru programı ile nasıl oc yapabilirim ekran kartının defoult ayarları şu şekilde
    en fazla kaç mhz kadar çıkarabilirim ekran kartını yakmak istemediğim için yardım istiyorum
     Gigabyte r9 390x'i Oc Guru İle Nasıl Oc Yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 27 Mayıs 2016; 15:51:58 >

• Memory clock'a dokunma yeter. GPU Core clock'u 10-15mhz şeklinde ufak ufak artırarak fps değerlerine bak ve tabii bunu yaparken sıcaklıkları da kontrol et sürekli.

Baktın O.C başarılı oldu, kartın Power limitini de sona kadar çek ki daha stabil olsun yaptığın iş.

Ayrıca OC Guru yerine MSI Afterburner kullansana, çok daha esnek bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 27 Mayıs 2016; 16:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power limit!le oynama yapamıyorum sadece gpu clock ve memory clock'la oynama yapabiliyorum diğer seçenekler aktif değil ekran kartım gigabyte msı'ın programını kulanabilirmiyim sıkıntı olmazmı
  • Amd nin overdrive menusunden yapabilirsin crimson menüsünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

Power limit!le oynama yapamıyorum sadece gpu clock ve memory clock'la oynama yapabiliyorum diğer seçenekler aktif değil ekran kartım gigabyte msı'ın programını kulanabilirmiyim sıkıntı olmazmı

Hiç bir sıkıntı olmaz, neden olsun...ASUS'un GPU Tweak programını dahi kullanabilirsin.

Sen en temizi Afterburner kur, çok daha kolay falan kullanması, ara yüzü tam kullanıcı dostu. Youtube'ta da epey ayrıntılı videoları mevcut.

• yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • ziyan82 kullanıcısına yanıt
    son durum nedir peki o.c yapıldı mı acabaı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cod advanced warfare vsr açık 14440p ultra ayarlarda oyun içerisinde introlar bölüm geçişlerini saymıyorum en düşük 81 en yüksek 145 fps yani ortalama 100 fps de oynuyorum ekran kartı sıcaklığım 75 dereceden yukarı çıkmadı fps de fazla bir düşüş yaşamadığım için oc yapmadım tabi bu oc yapmayacağım anlamına gelmiyor başka oyunlarda problem yaşarsam yaparım şimdilik kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 28 Mayıs 2016; 17:26:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.