< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15999 TL Gigabyte Radeon™ RX 6900 XT Gaming OC
-
-
Hiç bir yorum bulamadım hocam nasıldır iyi midir bu kart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 4 Mayıs 2023; 21:6:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart sorunsuz olursa neden olmasın dedirtir ancak 15bin fazla bu karta. İkinci elde sorunsuz Sapphire +'ları 10k ya alırsınız.
-
95 derece cvarı çalışıyor demişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4k kartlı zorlayacak oyunlar oynarsan 70 civarı çalışıyor 95-100 hotspot oluyor 2000 devirlerde
tabi online oynuyorsan kart fazla ısınmaz çünkü karta yük binmiyor 13900k 7800x3d gibi sağlam işlemci lazım
-
4060 ve 4060ti bekleyin biraz bence sallacak piyasayı zaten 2.el rtx 3xxx serilerine pek yanaşmak mümkün değil %95'i mining çıkması haşat kartlar herkes test edebilirsiniz diyor, çoğu 5.el 10.el durumda bırakın 2.eli dediğim gibi beklemek mantıklı
-
6900XT için 80mm.'lik fanlar çok yetersiz kalır.
-
Gaming z 6900 xt var bende,dik kullanınca hot spot 80-85 cur 65 civarında tam yükte,yatay olunca ve iyi havalanmayınca cur çok değişmesede hot spot çok artıyor 100 civarı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4060 ti 8gb çıkacak, zor sallar.şu zamanda 12 gb altı kartların yakınından bile geçilmemeli.1080p de bile vram kullarımları çılgın seviyelere ulaştı.2k da en az 16 gb vramli kart lazım rahat etmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 5 Mayıs 2023; 15:0:5 > -
Vram işi hala çok tartışma konusu. Benim de kafamı kurcalıyor ancak reddit vs. uzman yorumlarını okuyorum, etkisinin sanıldığı kadar olmadığı üzerinde duruluyor. Hala emin olamadım açıkçası. Sanki bana da yetmiyor gibi geliyor ama yetmeyen acaba saat hızları mı, vrm miktarı mı, cpu hızları mı bunu oyun oynarken değerlendirebilmek zor.
-
Şu videoda 8 GB 3070 ile modlanmış 16 GB 3070 testi var. Aralarında FPS farkından çok stabilite farkı var. Dawid Does Tech StuffyoutubeThis Is The 16Gb RTX 3070 Nvidia Should Have Madehttps://www.youtube.com/watch?v=T5mHQ3z6j2g&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Değerlendirmek zor değil hocam, oyunu oynarken arkada GPU-Z açıp bakın ekran kartı nın kullanılan VRAM miktarına. Ben Forza Horizon 5 te açıp bakıyorum 11GB.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X