< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gigabyte RTX 3060 GAMING OC 12G 6398 TL (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: RyzexŞuan 400 mh den fazla kazım gücü ile mining yapmaktayım (abartılacak bir sayı değil) bu sistemi de aylarca uğraşarak kurdum. Bunun yanında Isparta da 3 katlı bir internet kafenin sahibiyle çok yakın arkadaşım. Ispartalı olanlar illaki söylediğim internet kafeyi bilir. Adam aylardır kafesini kapatıp içerideki bilgisayarlar ile kazım yapmakta ve geliri insanların orada gelip 7-24 bilgisayar oynadığı günlerden çok daha güzel. Bundan çok yakın bir geçmişe bakarsanız (eth 4000 dolar küsürdeyken) 100 mh li bir sistem ayda yaklaşık 400 dolara yakın para getireceğini hesaplıyordu. Ethermine sitesinden gördüğüm verileri söylüyorum. Bakın bunu kötü bir yorum olarak algılamayın ama kafa yapınızı değiştirmeniz lazım. Cümlenin sonuna şu an ki piyasa şartlarına göre yazabilip bir önceki cümlende ise abartmak için sallamasyon ifadede bulunup yanlış yönlendirme yapma yazmışsın bak biraz düşün arasındaki çelişkiyi ve kripto para dünyasını biraz anlayabilirsin. Birde bunu gidip birkaç kişi beğenmiş. Birkaç ülke yasak getirdi diye Etheri gidip bakkaldan para üstü olarak sakız yerine alacağınızı düşünüp ekran kartlarının eski fiyatlarına (LHR siz modellerin) döneceğini mi sanıyorsunuz uzun vadede ? Ve sistemden çıkan bu kadar kazım yapan insan olup gelir seviyesinin aynı mı kalacağını düşünüyorsunuz ? Forumun çoğu hayal dünyasında yaşıyor. Zamanında yeni çıkan ekran kartları 5k seviyesinde satılırken şimdi çok pahalı yav az düşsün alınır para verilmez şimdi diyen bir kesim vardı, insanlar sizin yüzünüzden 1 senedir bilgisayar alamıyor. Aynılarını yaşatmayın insanlara.
Ekleme: Bossbilisim tarzı firmalardan gidip ekran kartı almayın, yarın bir gün arıza çıkar aradaki 2k fiyat farkı için 3 kat kazık yersiniz.
internet cafeci arkadaşın, 400mhlık rigin ve şu açıklaman umrunda değilsiniz.
2017den beri coin borsaları ve mining işindeyim, boş tartışmalarla uğraşacak ne sabrım ne zamanım var.
sana kolay gelsin.
-
Ben de 300 TL'lik ucuz bir cpu soğutucu aldım bu siteden ürünü güzelce gönderdiler, kutu açılmış gibiydi fakat fan sorunu için türkiye yetkili servisiyle görüşünce ürünün kendi sistemlerinde yer almadığını söylemişti. Garanti ve arızalı ürünler açısından sıkıntılı bir satıcı.
-
Kargo süresi 1 gün diyorsa ertesi gün gelir 9 gün diyorsa 2 ay beklersiniz ürünleri yurt dışından getiriyorlar garantisi servisi yok
-
2018 deki istanbul bilişim olaylarına benziyor site dikkat edin.ozamanda kart sıkıntısı vardı minig yüzünden.bilen bilir forumda konusu vardı.onlarda bir kaç kişiye gönderim yapıp sonra patlamışlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 19 Temmuz 2021; 2:11:11 > -
Bossbilisim z490 aldım 2 günde geldi
N11 uzerinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://gamerant.com/nvidia-increase-production-rtx-3060
20 serisinin üretiminin azaltılıp 30 serisinin arttırıldığına dair haberler mevcut.
Fiyatlar illa düşecek, ne zaman olacağını ise üretici dışında kimsenin bilebileceğini düşünmemekteyim.
-
hedef 2023
-
3070 kullandım 3070ti da kullandım 3 bin serısınde adam gibi 3080 ın altı çöp yanlış anlamayın 2 k kartı dediler kullandım 60 80 90 fps ler veriyor dediler 2k kartı değil bence bu kartlar tam performans veren kartlar değil su an 6800xt kullanıyorum ha biraz ısınıyor kasanın cam panelını kaldırdım hava alıyoır warzonda 180 200 fps lerde geziyor 3080 altı butun kartları denedım hayal kırıklıgı ha oynuyacağınız oyuna görede ısler değişir
-
Ben ozellikle coolermaster ile yazismistim bu site ve baska site icin buralardan alinan urunlerde garanti gecerli degil diyordu. Kısaca ilgili siteye ulaşıp garanti ile ilgili konusmaniz lazim diyor. Diger markalarla anlasmalari veya tedarikleri nasil bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 27 Kasım 2021; 17:51:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6800xt undervolt yapin daha serin calisir ayni fps alarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen ustam onu öğrendım ama nasıl olur bilmiyorum yanlış bişi yapmak ıstemıyorum
-
Youtubeda videolar var. Ciddi bi kazanc sağlıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X