Şimdi Ara

GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB Sepette 8.549 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 11 Kasım 2022; 19:10:31 >

• 10 binin altina dusmez diyen kamiller buraya gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napervasız kullanıcısına yanıt

Hocam Gigabyte ve Zotac marka modeller çoktandır 10k altında seyrediyordu. Mecbur düşmeli. İkinci el bakımsız mining kartlara muhtaç etmemeliler bizi GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB Sepette 8.549 TL 

• Pahalı, mevcut piysada ortamında;

3060 8 6000 üstü

3060 12 7000 üstü

3060 ti 8000 üstü

3060 ti 6x 8500 üstü

3070 3070 ti 6800 10000 üstü

Etmez.

Rakamlar kutusu açılmamış, tr garantili kart için verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Kasım 2022; 20:41:54 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız fakat vade farksız 6 taksit imkanı sunuluyor bu şekilde alınca.

öbür türlü taksit imkanı var mı bilmiyorum muhtemelen yok.

model zaten Gigabyte'ın en düşük modeli diyebilirim.

• Bu saatten sonra 9K verilecek 3060 Ti ın anca ROG STRIX, FTW 3 Ultra, Vulcan OC yada Aorus Master olması gerkeiyor. Giriş seviyesi Windforce, dual, ventus gibi modellere bu paralar verilmez.

• Henüz 3 aylık TR faturalı,garantili,kutulu EVGA 3070Ti FTW3 modeline 9500 verilir mi hocam ? İkinci el kart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Drazen016 kullanıcısına yanıt

Çok güzel fiyat bence, FTW3 üst seviye modellerden biri ve 3 aylık olduğuna göre neredeyse sıfır kondisyondadır yani her türlü alınır.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Piyasa hazır düşmüşken eski günlere dönüp yeni bir sistem toplayayım demiştim, yakın konumda böyle bir satıcı görünce sizin bilginize de güvenerek sormak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2k daha ver 2. el rtx 3090 al

• estafine E kullanıcısına yanıt

Monitörüm 1080p hocam, 3090 alayım dersem işlemciyi de yüksek seviye almam gerekecek derken bütçe aşılacak. Teşekkür ederim öneriniz için.

9bine veriyorsa direk al gec.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri zarara giriyor ama kim çözemedim. yurtdışı fiyatıyla aynı ama faizsiz 8 taksit ve şubat'ta ödemeye başlayacağım. iyi fırsat.

• o etmez bu etmez kasım ayından sonra efsane bitti ayağına bir miktar şişecek. neden çünkü kapitalizim böyle bişey.

Aralıkta asgari ücret memur zamları vs açıklanacak ondan kelli hökümet seçim politikası yapıp kredileri ucuzlatacak.

enflasyon energizer tavşanı gibi çılgın atacak. beyle beyle delürecek canavar gibim bişey olacakmış.

Ee dolarda dururmu hiç yapıştıracak tokadı neden çünkü eşşeğin şeyinden dolayı değil nedeni basit.

ucuz kredileri çekenler dolarada altına hücum edecekler. ehem öhöm amerika faiz şeyini şeyaptıkça dahada şeyolacakmış.

ondan sonra eşofmanlı şevket hoca da ağlayacakmış. neden almadın o ekran kartını bak ne gözel şubatta da ödeyeceğidin diyecek.

biz bunları anlattık youtube kanallarıylan anlattık :))) hamza yardımcıoğluylan anlattık efendim selçuk geçerle anlattık ertan özyiğit ile ve daha bir sürü hede hödö kanallarında anlattık diyecek :)))

hamzacığımda ağlayacak, Demiştik arkadaşlar diyecek bakacak böyle ekrana haşin haşin :)

ben onlar kadar kendimden emin miş gibi yapamadım ama yine de ytd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 10 Kasım 2022; 9:41:32 >

• Fiyat 8549 TL ye düştü.

O paraya 6900xt çok rahat alınır sırf oyun içinse, oyun dışı işler içinse NVIDIA amd'yle yerin tozunu alır. 3080 görülüyor o fiyata çok sayıda. Bu arada 3070ti iyi bir kart değil 3070'in neredeyse aynısı bir tek minrları çekmek için GDDR6x vardı, o yüzden fazla güç çekiyor, üstüne GDDR6x fazla ısınıyor 105*C operating sıcaklığını normal görüyorlardı, haşadı çıkmış olma ihtimali daha yüksek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.