Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) GİGABYTE RTX3060 Tİ Gaming OC PRO Satın Al 29 Ağustos 2024 01:04 1 1 (SATILDI) GİGABYTE RTX3060 Tİ Gaming OC PRO 2020 12. ayında sıfır olarak aldım, evde oyun ve diğer işler için kullandım.Mining vs. işlerinde kesinlikle kullanılmamıştır. Bakım için termal macun yenilendi, onun dışında hiç sorun yaşamadım, tamir vs. görmedi.Performans olarak üst seviyeyle yarışır, 2k da kullandım Pubg vs sorun çıkarmadan akıcı bir şekilde oynandı.Furmark testinde 74 dereceyi geçmemiştir.Kutusu var hasarsız köpükleriyle birlikte, paket yapıp gönderirim.Linkteki karttır.gıgabyteGeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G (rev. 1.0) Key Features | Graphics Card - GIGABYTE Globalhttps://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N306TGAMINGOC-PRO-8GD-rev-10#kfSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kullandığım AMD 5900x işlemci 5800x 3D işlemci ile takaslıktır. ASUS TUF Gaming RTX 3080 Ti OC Edition 12GB