Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu görmüşken z170x gaming 7 ilginç sorunlar ara ara olmaya devam ediyor.Killer network durup dururken çalışmıyo ip almıyo. Elle ip yi 10mb ten alıyo ama gene çalışmıyor .Sürücü falan bana mısın demiyo, bakmışsın bi kaç gün sonra düzelmiş bu da kartla ilgili olan saçma anılarımdan sadece biri öyle geçinip gidiyoruz
  • Gigabyte anakartlarda yüksek revizyon demek düşük bileşen kalitesi demektir elinizden geldiğince düşük revizyon almaya bakın yeni revizyonlarda Gigabyte kaliteyi bir tık daha aşağı çekiyor aşağıda ki videodan izleyebilirsiniz. Sırf bu nedenle 4 5 yıldır bir iki kart dışında kesinlikle Gigabyte almamaya gayret ediyorum.

• KOSKACA GIGABYTE TURKIYE ANAKART SERVİSİ BİOS UPDATE YAPMASI ICIN 1 AY BEKLEMENIZ LAZIM

ŞAKA GIBI YA NE TELEFONLARA CVP VERIRLER NEDE MAILLERE CVP VERIRLER
    BI ABIMIZIN YUKARDA DEDIGI GIBI BU FORUMDA SADECE LAF OLSUN TORBA DOLSUN DIYE BURDASIN

AMA ŞUNU BILMELISINIZ KI ICIMDEKI GIGABYTE SEVGISI BITTI VE BUNDAN SONRA ALICAK OLAN ARKADASLARA GIGABYTE HIC BI URUNU TAVSIYE ETMIYCEM VE TEK BURDA DA YAPMIYCAM BUNU BUTUN ONLINE MAGZALARDA YORUMLARDA GIGABYTE MALZEMESI ALMAYIN DIYCEM

YUKARDA DEDIGIM GIBI BI BIOS UPDATE YAPMASI NI BILMIYOSA ÇALISANLARINIZ BU ISIN BIRAKIN HAZIR YAZ GELDI GIDIN DONDURMA SATIN BENCE BOYLELIK KOSKACA GIGABYTE FIRMASINI LEKELEMESSINIZ

YAZIKTIR GUNAHTIR 1 AY BOYUNCA ACABA BI UPDATEYI YAPMASIN

VE BURDAN BUTUN FORUMA SESLENIYORUM ALMAYIN ARKADASLAR BUNLAR HIC BISEY DEN ANLAMIYOLAR
  • Merhaba. Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 anakart kullanmaktayım. Sistem sürücü ve bios olarak güncel durumda. Dün sisteme 2 adet joystick ilave etmem sonucu usb cıkıslarında bir gariplik olduğunu fark ettim. Anakartın arka panelinde bulunan kırmızı renklendirilmiş USB 3.1 Gen 2 Type-A Port ve yatay olarak konumlandırılmış USB 2.0/1.1 Port (USB DAC) portları kitapcıkta belirtildiği gibi çalışmamakta. USB 3.1 Gen 2 Type-A Port portlar sadece usb 3 cihazlarımla, USB 2.0/1.1 Port (USB DAC) port ise hiçbir usb bellek ve cihazımla çalışmamakta. Bu durum normal bir durum mu yoksa kartta donanımsal bir sorun mu var ? Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk.

• GodOfNuke G kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Lütfen 0212 288 52 96 numaralı telefon üzerinden teknik servisimiz ile iletişime geçerek sorununuz hakkında detaylı bilgi alınız.

Saygılarımızla
  • Merhaba Gigabyte AB350 Gaming 3 model anakartını kullanıyorum app center başta olmak üzere Gigabyte uygulamalarının çalışmasında sorunlar var bilginize...
  • BumberShoot B kullanıcısına yanıt
    Hiç bir yazılım düzgün çalışmıyor ki!
    Game app kurmadan deniyorum hacı once game app kurman lazım diyor, peki diyip onu kuruyorsun hiç açılmıyor.Herşeyi silip sadece game app kurulursa çalışıyor fazladan herhangi bir tool kurarsanız gene açılmıyor.Hayır bari hata ver uygulama sonlandıralacak de bişiy yap oda yok, arka planda çalısıyor gorunuyor ama arayüz yok neyse...
    Uzun lafın kısası Anakart tamam güzel stabilde bu yazılım kısmı komedi resmen.
    x370 gaming 5 var bende.
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Bende kartın tasarımı ve özelliklerinden gayet memnunum ama yazılım konusu berbat ilk yüklediğim zaman 1 kere açılıyor sonra bir daha açılmıyor bu konuda teknik servise mail attım Aradım konuştum hiç kimse bir şey bilmiyor,güncelleştirme gelir diyor komik bir olay

Ama bana yabancı incelemelerde pek denk gelmedi yazılım sorunu ile ilgili şikayetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yabancı forumlarda var sayfa sayfa tartısılan,incelemelerde bahsedilmemesi normal, genelde ön plana "iyi yönleri" çıkartılır.
    İşe yarayabilecek en azından benim sadece sensor ve voltaj değerlerini gösteren idi(adını hatırlayamadım şimdi) hwinfo kullanıyorum,gerek yok strese girmeye :)
    Sayın İlgili,

Konu ile ilgili incelemelerimiz devam etmektedir. En kısa sürede sorun giderilecektir.

Saygılarımızla
    Sayın İlgili,

Geçici çözüm olarak uygulamayı ingilizce dilinde kullanınız, bir sorun yaşanmamaktadır. Yaşadığınız sorunu ise en kısa sürede gidereceğiz.

Saygılarımızla
    Sayın ilgili,

Yazılımsal yaşanan sorun incelenmektedir ve en kısa sürede giderilecektir.

Saygılarımızla
  • GIGABYTE TÜRKİYE Anakart kullanıcısına yanıt
    Sayın yetkili;
    Her ne kadar ihtimal vermesem de teşekkürler.
    İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesunset

KOSKACA GIGABYTE TURKIYE ANAKART SERVİSİ BİOS UPDATE YAPMASI ICIN 1 AY BEKLEMENIZ LAZIM

ŞAKA GIBI YA NE TELEFONLARA CVP VERIRLER NEDE MAILLERE CVP VERIRLER
    BI ABIMIZIN YUKARDA DEDIGI GIBI BU FORUMDA SADECE LAF OLSUN TORBA DOLSUN DIYE BURDASIN

AMA ŞUNU BILMELISINIZ KI ICIMDEKI GIGABYTE SEVGISI BITTI VE BUNDAN SONRA ALICAK OLAN ARKADASLARA GIGABYTE HIC BI URUNU TAVSIYE ETMIYCEM VE TEK BURDA DA YAPMIYCAM BUNU BUTUN ONLINE MAGZALARDA YORUMLARDA GIGABYTE MALZEMESI ALMAYIN DIYCEM

YUKARDA DEDIGIM GIBI BI BIOS UPDATE YAPMASI NI BILMIYOSA ÇALISANLARINIZ BU ISIN BIRAKIN HAZIR YAZ GELDI GIDIN DONDURMA SATIN BENCE BOYLELIK KOSKACA GIGABYTE FIRMASINI LEKELEMESSINIZ

YAZIKTIR GUNAHTIR 1 AY BOYUNCA ACABA BI UPDATEYI YAPMASIN

VE BURDAN BUTUN FORUMA SESLENIYORUM ALMAYIN ARKADASLAR BUNLAR HIC BISEY DEN ANLAMIYOLAR

Asus ya da MSI mi tercih etmeliyiz. Anakart alma asamasindayiz.
    yardimci olur musunuz?

Cevabınız için teşekkürler , Umuyorum ki ölmeden görebiliriz sorunları giderilmiş yazılımları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazilim olarak bence cok ileri seviyede olmayan anakartlar. Bunu da Gigabyte Z170X Gaming G1 kullanan birisi olarak soyluyorum. Zamaninda kosa kosa gidip 2 bin lira verip bu karti aldim sonrasinda utility ler ve meshur APP CENTER calismamaya basladi. Servisi aradim kac defa ve soylenen sey `windows 10 ile ilgili optimize sorunlar var denildi`. Acikcasi bu daha garip geldi bana bu fiyatlara alinan kartlari windows 98 le kullancak halimiz yok tabii ki windows 10 ile kullanacagiz. Herhangi bir destek falan da saglanmadi bende app centeri yuklemeden kullaniyorum suanda baska sikinti yasadigim bir konu olmadi. Hakkinizi yiyemem anakart tipleri olarak da en guzel anakartlari ureten markasiniz.
  • App center,rgb fusion,easy tune falan hiç biri çalışmıyor. Biosun tasarımı yine diğer firmalara göre çağın gerisinde. Gigabyte yazılım olarak maalesef çok kötü. Düzeltileceğede benzemiyor. Önceki anakartımda 3.9ghzye kadar gelebilmişken şuanki Ga ab350 gaming 3 modelinde 3.4ghzden yukarı çıkamıyorum. En ufak bir oc yapınca hemen 2.biosa atıyor beni. Öncedende z170 hd3p modelini kullanıyordum yine en ufak ocde 2.biosa atıyordu, yazılımlar çalışmıyordu aradan 1 sene geçti belki düzelmiştir diye aldım gigabyteyi sonuç aynı maalesef. Bu sorunlar 1senede düzeltilmediyse dahada hiç düzeltilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Temmuz 2017; 14:25:4 >
  • revuxen kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bu sorun yayınlanan yeni program ile giderilmiştir.

https://forum.donanimhaber.com/anakart-appcenter-da-sorun-yasayanlar-icin-cozum--127425234

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

App center,rgb fusion,easy tune falan hiç biri çalışmıyor. Biosun tasarımı yine diğer firmalara göre çağın gerisinde. Gigabyte yazılım olarak maalesef çok kötü. Düzeltileceğede benzemiyor. Önceki anakartımda 3.9ghzye kadar gelebilmişken şuanki Ga ab350 gaming 3 modelinde 3.4ghzden yukarı çıkamıyorum. En ufak bir oc yapınca hemen 2.biosa atıyor beni. Öncedende z170 hd3p modelini kullanıyordum yine en ufak ocde 2.biosa atıyordu, yazılımlar çalışmıyordu aradan 1 sene geçti belki düzelmiştir diye aldım gigabyteyi sonuç aynı maalesef. Bu sorunlar 1senede düzeltilmediyse dahada hiç düzeltilmez.

Sayın İlgili,

Konu ile ilgili sorun giderilmiştir.https://forum.donanimhaber.com/anakart-appcenter-da-sorun-yasayanlar-icin-cozum--127425234 başlığında çözümü bulabilirsiniz.

Saygılarımızla

• quote:

Orijinalden alıntı: BumberShoot

Cevabınız için teşekkürler , Umuyorum ki ölmeden görebiliriz sorunları giderilmiş yazılımları

Sayın İlgili,

Bildirmiş olduğunuz sorunlar neticesinde sorun giderilmiştir.https://forum.donanimhaber.com/anakart-appcenter-da-sorun-yasayanlar-icin-cozum--127425234 başlığından çözüme ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.