Şimdi Ara

Gigabyte Vega 56 1698 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nanokatalog... Adventure is loading

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q300L kasa aldım 35 günde geldi. Onun öncesinde aldığım soğutucu 40 günde gelmeyince iptal ettim. 12 gün oldu para iadesi henüz yapılmadı. Ona göre alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    Q300L nano'da 287tl. Amazonda 49 usd. Nano bu fiyata tedarik ediyor mu gerçekten? Süresi mühim değil açıkçası.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Geç gelse de geliyor hocam. Ama dedikleri gibi 7-10 güne felan gelmiyor. Sabır edebilen biri iseniz geliyor bir şekilde. Aliexpress'den almak gibi düşünün
  • Daha önceden alışverşim oldu ama depolarında stoklu malzemeydi. O kasayı düşünüyorum. Bakalım. Soracağım nano'yanm

• ellerinde yok, 1 aya anca gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MSI RTX 4060 Ventus 8GB
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Ellerinde yok, dediğim sürede geldi kargo dahil 300 liraya almıştım. Sıfır kolide faturalı olarak geldi. Ama sipariş verdikten sonra unutmanız gerekiyor çinden bile genelde daha hızlı geliyor.

Kasa güzel, yalnız yukteyken diğer kasalara göre daha fazla ısınıyor, ve fan hızı arttığından yükte daha sesli çalışıyor. Kabloları arkada saklaması çok iyi oldu ve taşıması kolay bir kasa. Size tavsiyem sistemde mekanik hdd bulundurmayin. Kasanın içi sıkışık olduğundan hem ısıyı ekstra arttırıyor hem de sistemin en sesli çalışan parçası.

• hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    Ana sistem olarak kullanmayacağım hocam. Şu an kullandığım Xeon sistemi 2. Sistem olarak kenara ayıracağım. Atx anakart ve atx psu sığacak en küçük kasa olarak bunu gördüm. Media server/media server/htpc gibi kullanacağım. Elimde sistem olduğundan sadece küçük bir kasa bakıyordum. Bunu buldum.

• Teslimat:5 ile 7 iş günü

Bu minimum bir ay, maksimum 8-9 aya kadar uzanan bir süreç demek. Artık o zaman vega56 piyasda hala olursa. He bu arada sipariş iptali yaparsanız o para iadesini mahkemeyle alabilirsiniz.
    www.sikayetvar.com
    Nano Katalog - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/nano-katalog

Tavsiyem nanodan stoktan gönderim olmayan bir ürünü almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Temmuz 2019; 15:58:48 >

• Gigabyte Vega'lar sorunluydu, revizyon olayları falan vardı alanlar dikkat.
  • Aman diyim parayı bankaya harcama itirazı ile zar zor geri alabildim.
  • Şu firmalardan alışveriş yapmayın da bırakın batsın. Onca kişinin hakkına giriyorlar. Yaptırım yok. Yaptıkları yanlarına kâr kalıyor.

• Gigabyte Vega'lar sorunlu, almayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.