Şimdi Ara

GIGABYTE VGA 2GB ATI R HD 6970 Yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pcmi yeni düzüyorumda daha 1 hafta once ekran kartı alacagım diye konu açmstm 6950 almayı planlıyorum demiştim arkadaşlarda iyi karttır fln dediler aynı belki daha bile ucuz bir fiyata 0 HD 6970 buldum 610 TL Bana çok uygun geldi 6950 alp Overclock yapcgıma 6970 alrm nerdeyse aynı fiyatlar niye ekran kartını sıkıntıya sokayım ki sizde incelermsiniz yorumlarınızı bekliyorum Ve 3 Yıl garantide iyi birşey bana göre normal 6950 6970 benim bildiğim 2 Yıl garanti
    Demek ki ucuz olmasına rahmen sağlam kart :)

http://www.alalimbakalim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=188669&ttype=Details#pt

Yenı konu açmıyacaktmda başlkta dikkat eden olmıyabilir diye açtm k.byn

• üst limit ne 2 tane alıp cf kurup uçabilirsiniz tabi kaç slot kapladığına bağlı tekinin
  • vlla şimdlk anca bunu alablrm ama ilerde hd 7000 serisi fln cıkacak bunu verıp onları almak yerıne bı tane daha 6970 taktın mı tamamdır ;)
  • Bak benim sisteme, 580SLI ile aynı performansı alacaksın 1200 TL'ye ki 580'in teki 1200tl, o yüzden
  • Referans stok soğutmalı ekran kartı ALINMAZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Referans stok soğutmalı ekran kartı ALINMAZ.

neden?
  • Yazları sıcaklık sorunu ve fan sesi sorunu yaşama ihtimali olduğu için kasa soğutman iyi değilse eğer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaz bitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsCraix

pcmi yeni düzüyorumda daha 1 hafta once ekran kartı alacagım diye konu açmstm 6950 almayı planlıyorum demiştim arkadaşlarda iyi karttır fln dediler aynı belki daha bile ucuz bir fiyata 0 HD 6970 buldum 610 TL Bana çok uygun geldi 6950 alp Overclock yapcgıma 6970 alrm nerdeyse aynı fiyatlar niye ekran kartını sıkıntıya sokayım ki sizde incelermsiniz yorumlarınızı bekliyorum Ve 3 Yıl garantide iyi birşey bana göre normal 6950 6970 benim bildiğim 2 Yıl garanti
    Demek ki ucuz olmasına rahmen sağlam kart :)

http://www.alalimbakalim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=188669&ttype=Details#pt

Yenı konu açmıyacaktmda başlkta dikkat eden olmıyabilir diye açtm k.byn

valla kardesim al derim ben 2 gb msi 6950 kullaniyorum ama gecen tekrar muhabbeti oldu bu gigabyte bu 6970 i nasil bu kadara ucuza satiyor cozemedim digerlerinin fiyati 770 en az gozukurken bu firmanin ki 650 tl direk al bence tek eksi yonu ozel sogutmali degil ama fiyat olarak 6950 den daha iyi, bu karta cok oc gitmez onuda belirteyim ozel sogutma yok sorun cikarabilir genel olarak aldigin gibi kullanmak lazim sadece

• quote:

dostum dark orion kasama koycam Üst= 2x12 cm Yan= 2x12cm Ön= 1x12cm Arka 1x12cm
    Istege gore altada 1 tane takablrm soğutma yonunde bir sorun olmıycgını sanıyorum 6950 alıp overlock ypcgıma bunu almayı tercih ederm overclock ömrünü yer kartın normal calısmasında bi sakınca yok ve 3 YıL garnti az değil bana göre 3 yıl yetecek bir kart :)
  • Referansa yakın, kısaca blower bir soğutucusu var 2 6970'imin üzerinde. Ne sıcaklık ne ses sorunu gördüm. Belki 100 lira fazla verip DCII alabilirdim ama olsun. Vapor Chamber sağolsun hiçbir problemim yok. Çekiyorum fanı 24%'e hiç bi soruun yok
  • Themartight cok gsl bir fanı var normal 6970 6950 Fanlarndn kat kat iyi gibime duruyor 100 tl verp bunuda alablrm ama gerek var mı ?
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/ekran-karti-vga-sogutucu/thermalright-spitfire-5800-ve-gtx480-destekli-yuksek-performansli-ekran-karti-sogutucu.html
  • quote:

quote:

dostum dark orion kasama koycam Üst= 2x12 cm Yan= 2x12cm Ön= 1x12cm Arka 1x12cm
    Istege gore altada 1 tane takablrm soğutma yonunde bir sorun olmıycgını sanıyorum 6950 alıp overlock ypcgıma bunu almayı tercih ederm overclock ömrünü yer kartın normal calısmasında bi sakınca yok ve 3 YıL garnti az değil bana göre 3 yıl yetecek bir kart :)

bu arada en alta fan koymak cok islevsel olmuyor psu nun yaninda duracagi icin gerekte yok aslinda diger 4u gayet iyi , yine de ekran kartini ozel sogutmali cift fanli bir ekran karti her zaman daha iyi cunku stok fanli olanlar gercekten sorun cikarabiliyor tabi ilk zamanlar degil karti zorladiginizda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 4 Eylül 2011; 12:40:43 >

• burck_oker

6970 aldgmda hiç karıstrmm ztn özellikleri bana yetecek kadar 3 yılda garantisi var birşey oldgnda postala yolla :)
  • quote:

burck_oker

6970 aldgmda hiç karıstrmm ztn özellikleri bana yetecek kadar 3 yılda garantisi var birşey oldgnda postala yolla :)

hayirlisi olsun o zaman :) oda guzel kart 6950 ile yakin zaten ozellikle ikiside cok kaliteli kartlar
  • İstediğiniz kadar kasanızın soğutması iyi olsun 3-5 sa oyun oynadıktan sonra sesten ve sıcaklıktan kaçamazsınız, HD6970'i abartmaya gerek yok, performansına bakın HD6950 özel soğutmalı kart öneririm;

http://www.anandtech.com/bench/Product/331?vs=292

480 TL
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-43568-POWERCOLOR-Radeon-HD6950--1GB--GDDR5--256-Bit--Ekran-Karti.html

130 TL cebinizde kalır, yine de tercih sizin ama ben stok soğutmalı vga önermem hiç bir şekilde.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Eylül 2011; 14:29:01 >

• bunun soğutucusu iyimi sanmyrm bnce bu fan okadar iyi değil abartılck kadar ve bu Fan modeli sadece GIGABEYTN modellerinde yok HIS Vb dede var Ses yapmaz hem ve en fzla 60-65 Derecede olr bu tam yükte iken over clock fln yapmıycm ztn he oldu ki senin dediğin gibi daha bir üst değere 70-80 derecelere gelrse bunun için cok iyi bir fan var
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/ekran-karti-vga-sogutucu/thermalright-spitfire-5800-ve-gtx480-destekli-yuksek-performansli-ekran-karti-sogutucu.html

HD 6000 Serisi ile uyumlu ayrıyetten 14cm the'nin fanını alp ekleme yapabiliyorsn resımlerde gordgn gibi 100tl pek fazla değil dediğin gibi birşey olrsa alınabilir ama hava akımı güzel olacagndn ısıncagını znntmyrm 7-8 fan kasayı serin tutar içide geniş kablolar saklama bölmelerınde hava silikilasyonunu engelliyn birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrsCraix -- 4 Eylül 2011; 14:25:56 >

• 610 TL verip kart alıcaksın birde 120 TL verip soğutucu blok ve üzerine de yeniden para verip fan alıp, extra soğutucu için masraf yapacaksınız maliyetiniz kaç TL olacak... HİÇ mantıklı değil.

Neyse ben uyarımı yaptım tercih senin tabi...
  • bu fanla o asus olsn XFT yptıgı vb 6970lerden kat kat fazla performans alıyorsn okuduysan normlde HD 5870 kendi geliştrlms fanıyla tam yükte 85 Dereceyi görürken bu Sogutucu + 14cm Fan taklms hali ile 47 dereceye inmiş Tam yükteyken bu sence çok yüksek bir performans değilmi bana göre cok iyi yani o asusn sade fan takıp 800-900-1000 TL istemeleri garip bu sogutucunun bu kadar performansı varken onları almak aptllk olr bana göre
  • hiç kasma al bi dcII istediğin kadar oc yap kullan.. şöyle olursa bunu yaparım böyle olursa onu yaparım vs kasmaya gerek yok zararlı çıkarsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.