Şimdi Ara

GIGABYTE - Z170M-D3H Intel Z170 3466MHz(OC) DDR4 Soket 1151 mATX Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    29.01.2016 tarihinde "Inventus.com.tr" 'den alınmış anakarttır.
    Satmadan önce garantisinin de bitmesine az kalmışken garantiye yollayayım ne olur ne olmaz dedim.Ürün servisten geri geldi.
    Teknik servisin notu : "Bios sürümü mevcut beta sürümden (f6d),son yayımlanan sürüme (f22c) yükseltildi." şeklindedir.

Kartta herhangi bir sorun yoktur.Zamanında ikinci bilgisayarım için almıştım.1-2 ay kadar kullanılmıştır.Geri kalan zamanda uzun bir süre boş boş durmuştur.Garantisi 29.01.2018 tarihine geçerlidir. (GARANTISI SONA ERMISTIR)
    Kutu içeriği faturası eksiksizdir.Resimler aşağıdadır.Almak isteyenlere duyurulur.Inventus'un kendi kutusu içinde sarılmış şekilde ürün hazırdır.

Fiyat : 400 TL

Kullanılabilen Kargo Firmaları : PTT ve Aras (Kargo ücreti alıcıya aittir)

Herhangi bir güvenli alış veriş sitesinde ilan da açılabilir fakat komisyon fiyatın üstüne eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phobersus -- 10 Şubat 2018; 2:20:13 >

• Satmadan önce garantiye yollamak nedir ciddi soruyorum :) Şunu alın bir sağına soluna bakın mı diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: leorin

Satmadan önce garantiye yollamak nedir ciddi soruyorum :) Şunu alın bir sağına soluna bakın mı diyorsun

Uzun zamandır kullanmadığım için boş boş durduğu için ne olur ne olmaz diye garantiye yolladım.Alan kişi mağdur olmasın diye,beni aradıklarında sadece söylediğim şey "uzun süre kullanmadığım ve kartı deneyemediğim için garantisi bitmeden kontrol edilmesini istiyorum" oldu.Sonra verdikleri cevap yukarıda yazıyor.Ben sadece yaptığım şeyi söylüyorum eksik ya da fazlası yok.Ne düşündünüz bilmiyorum tabi ki.
  • Anladim tesekkurler servislerin boyle bir hizmet verdigini bilmiyordum aklima hep bozulunca servise goturmek geliyor.
  • İyi satışlar. Gigabyte serviste Cüneyt Bey vardı bana da zamanında güzellik yapmıştı. Gökhan Bey biraz ukaladır.
  • Konuyu açan arkadaş yanlış anlama ama merak ettim garantiye nasıl yolladın? Bu anakartın hemen hemen aynısı bende var 1 senedir bozuk yatıyor. Garanti işlerini hiç bilmediğim için soruyorum kartı kutulayıp distribütöre mi kargoluyorsun yoksa aldığın yere mi?
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Kart garanti kapsamında olduğu için ve kartı deneyemediğim için aldığım firmaya güzelce paketleyip yolladım.Yapmış olduğum açıklamayı da bir kaç mesaj yukarıda bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.