Şimdi Ara

Gigabyte Z170X Gaming Serisi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi kurduk ancak gigabyte sitesinden indirdiğim tek programdan randıman alamadım. Randıman almayıda geç çalışmıyorlar windows 8.1 kullanıyorum ancak aylardır ne appcenter calısıyor ne easy tune nede led programı varmı bu sorunla karşılaşıpta çözen bu nasıl iştir anlamadım.

• yok mu yardımcı olacak bu sorunu yaşamış kimse
  • Hocam W7ye Geçin kesinlikle Uğraşılmaz W8 ve 10 İle Ben 2 Ay W10 Kullandım Şuan W7deyim Cennet Gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun programlari calistiriyormusunuz. Oyleyse bende gececigim gerçi windows 8 orjinal ama ne yapalim :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Hocam W7ye Geçin kesinlikle Uğraşılmaz W8 ve 10 İle Ben 2 Ay W10 Kullandım Şuan W7deyim Cennet Gibi

Kardeşim bütün programları win 7 de stabil şekilde kullanabiliyormusun.
  • acemler16 A kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam Hatta Daha Stabil Kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız anakartın modeli Z170X-UD5 TH mi bu anakartı almayı düşünüyorum da?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim modelini kart elimde olmadigi icin soyleyemicem kart yandi ekran kartimida yakti tam soket bölgesinden hemde bende gittim asus maximus aldim ancak world of tanks olan kart

• quote:

Orijinalden alıntı: acemler16

Kardesim modelini kart elimde olmadigi icin soyleyemicem kart yandi ekran kartimida yakti tam soket bölgesinden hemde bende gittim asus maximus aldim ancak world of tanks olan kart

Anladım geçmiş olsun, o modeli elemiştim zaten uzak durmakta fayda var galiba markadan.
  • Gecmis olsun,

sorun icin ne diyorlar, garanti falan nasil oldu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.