Şimdi Ara

Gigabyte z97 hd3 devamlı reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte z97 hd3 anakartını aldım. 1 ay sorunsuz kullandıktan sonra mavi ekran gelmeye başladı 3. veya 4. mavi ekran sonrası reset attıgımda bilgisayar devamlı bir reset döngüsüne girdi. Ekran devamlı siyah bios ekranı gelmiyor. 10 saniye aralıklarla pc reset atıyor. servise gönderdim 1.5 ay sonra anakartı geri gönderdiler. Aldıgım gün 1 saat düzgün kullandım fakat gene aynı kronik sorun ortaya çıktı. biosu sıfırlama pilini çıkartıp bekleme hiçbir şekilde sorunu çözmüyor. Bu durumla karşılaşan varmı aramızda.

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimarsinan kullanıcısına yanıt
    Ramler sağlam mı memtest yapıldımı

genelde bsodların büyük çoğunluğu ramden kaynaklı olur.

http://download.gigabyte.us/FileList/Manual/mb_manual_ga-z97%28h97%29-hd3_e.pdf burdan hangi pinler ile cmos clear yapılacağı yazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Mayıs 2015; 12:24:42 >
  • Ram ler saglam tüm parçalar yeni farklı 2 psu da deneme yaptım sonuç aynı. Koskoca gigabyte firmasının telofonuna ulaşılamıyor. (GIGA DIALOG: +90 212 356 44 00) aradıgınız kişiye ulaşılamıyor diyor. Türkiyede en ufak büfeye bile telefonla ulaşılabilirken ulusal bir firmaya ulaşılamıyor bundan sonra gigabyte firması benim için bitmiştir. (yanlış anlaşılmasın her elektronik cihaz bozulabilir fabrikasyon hatalar olabilir ama büyük bir firmanın telefonu ulaşılamıyor diye bant çıkıyorsa kimse kusura bakmasın kendilerini bi gözden geçirsinler.)
  • mimarsinan kullanıcısına yanıt
    Evet numara olayını bende farkettim yakışmamış kartı arena getiriyor sanırım direk arenayı arayın yada size ulaştıran firmayla iletişime geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Mayıs 2015; 12:56:32 >
  • Az önce arenayıda aradım adamların gigabyte markasının [Türkiye] Yetkili Distribütörü olduklarından haberleri yok. Bana ulaşılamayan GIGA DIALOG: +90 212 356 44 00 un telefonunu veriyorlar başkada birşey yapamayacaklarını söylüyorlar.
  • GIGA DIALOG: +90 212 356 44 00 hafta içi 09:00-17:30

Bu numara üzerinden elimdeki anakartla ilgili görüştüm ben. Sağolsun baya yardımcı olacak cevaplar vermişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Attıgım maile cevap geldi taşındıkları için telefonları degişmiş. Kartın cpu pinlerinde sorun olabilecegini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarsinan -- 6 Mayıs 2015; 10:57:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.