(Testler kablolu yapılmıştır) Microsoft Store Speed Test uygulaması ile olan sonuç Opera Tarayıcısı ile Speed Test Sonucu Film indirirken oluşan hız. 100 mb hızla indiren hız hayali kurarsınız ama internette en fazla yararlanabileceğiniz hız bu zaten çoğu sunucu kısıtlıyor hızları, tabi sizdeki hdd'nin yazma hızıyla da alakalı olabilir ama bu ssdye indirirken oluşan hız çıkmıyor max bu. |
Gigafiber İnternete Sahibim ve Sonuçlarım
-
-
internet dowland hızın düşük en az 750mbps garanti diyordu turknet arıza kaydı bırakın turknete
-
çok peşine düştüm zamanında olmuyor iş yerine de giga bağlattım ordada durum aynı
-
fast.com dan hız testi yapıyorum bir anda 750mbpden 80mbpsye düşüyor benimde dikkatimi çekti upload düşmesi yurtdışı çıkışlarının turknetin
-
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? -
oluşturdum bekliyorum bakalım bir çaresi olacak mı
-
Bir sorun olursa kayıt numaranızı buradan gönderebilirsiniz. -
55904101 numara bu, bir arkadaş geldi baktı bir problem olduğunu ve düzeltildiğini söyledi, hat değerlerinde de problem olmadığını bildirdi,
elektrik gittiği için testini yapamadık maalesef, akşama doğru elektrik gelince testini yaptım sonuç;
upload hızı full hız alıyorum ama down hızı yine sınırlı, muhtemen 1 2 haftaya 600'den 450-500'lere düşer,
-
Merhaba, yaşadığınız sorunun devam ettiğini uzmanımıza ilettim. Tekrar gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak sorunu çözümleyecektir. -
sorun çözülmediği halde sorun çözüldü diye bileti kapatmışlar ilginç
-
Merhabalar, öncelikli olarak kontrol edilmesi için uzmanımıza bilgi verdim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacak. -
Ya biliyorum ben yani bir sonuç çıkmayacağını da işte siz sonuç çıkar umuduyla yazdığınız için talep açtım yoksa verilen hız 1 gbps değil 500 mbps,
Dükkanda da aynı interneti bağlattım oradada hız benzer durumda,
arkadaşım da kullanıyor onlarda da hız 500,
yani lütfen bari bu hızı çeşitli nedenlerden dolayı veremediğinizi söyleyin bu doğru değil.
-
kaydı kapattım benden hala yine 10'ar dakikalık arayla 3 defa test yapmamı istiyor, zaten yapmıştım halbukii
boşu boşuna umutlandım konunun takipçisi oldum ,
size iyi çalışmalar
-
Merhaba, verdiğiniz bilgi ile birlikte hattınızı tekrar kontrol etmesi için ben uzmanımıza bilgi verdim. -
turknet istanbul speedtest sunucusu yavaş kalıyor, 10gbit bile yetmiyor.
ankara olanı dene hız için.
-
İndirme için internet download manager kullanmanı tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X