Şimdi Ara

GİGAFİBER OYUN İNDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GİGA Fiber'e Geçtim oyun indirilen her serviste hız sorunu yaşıyorum sadece rack star games te sıkını yok türknete sordum hız kısıtlamsı yapııyorlar dedi bunun aşmanının bir yolu yok mu gta 101 mbs iniyor diğer servistler hep düşük hız veriyor ne yapayım ben

GİGAFİBER OYUN İNDİRME
    GİGAFİBER OYUN İNDİRME

• oyun indirme servislerine mail at muslukları açın diye..başka yapacak bişey yok

• Turknet in yapacağı birşey yok. Karşıdaki server sana ne kadar bant genişliği verirse o kadar indirirsin. İstersen multi milyon gbit internetin olsun. Karşı taraf sana 10 mbit açarsa ancak 10mbit alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam vs. ne yazık ki sınırlıyor. 1 Gigabit kullandıran bir tek Star Citizen gördüm, o sınırlamıyor.

• Arkadaşlar ben @seyid42 & @sniper23 ikinizede sormak istiyorum, Steam şuana kadar sizde "En Yüksek" kaç mb hıza kadar indirmeye izin verdi, ve genelde kaç MB ile indirme yapiyorsunuz Steam'de.. Türknete geçeceğim ve sürekli onu indir bunu indir baya download yapıyorum önemli benim için.

• Sedat. kullanıcısına yanıt

1 gigabit ile en fazla 47 MB/s gördüm. Tabi Türk Telekom ile bu. Steam'de kısıtlama var gibi. Bazı oyunların kendi indirme programlarında bu yok. Star Citizen gibi.

GİGAFİBER OYUN İNDİRME
  • Ben gigabit kullandığım sırada çoğu platformda sınırlama yoktu. Steam, origin ve epic'te 115-120mb/s arası indirme yapabiliyordum sınırlama olan bir tek battle.net vardı sonradan değiştiyse bilemem tabi ki bana göre türknetin bu servislere yeterli bant genişliği yokmuş gibi geldi. Steam'de hala sınır olmadığını garanti edebilirim arkadaş daha dün cod:mwII'yi 100mb/s üzerinde hızla 6-7 dakikada indirdi.

@sniper23 hocam Star Citizen ne durumda çok beklediğim oyunlardan biriydi ancak beklerken oyuna olan ilgimi kaybettim siz atınca hatırladım oyunuGİGAFİBER OYUN İNDİRME 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Switch İndirme Hızı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt

Star Citizen şuan Persistent Entity Streaming(PES) denemesi yapılıyor, 3.18 için. Bu deneme bittikten sonra artık Server Meshing gelecek. Server Meshing gelince artık BETA'ya geçilebilir.

• Sedat. kullanıcısına yanıt

malesef sınırlama sadece rackstar games sunucusunda yok epic orgins ubisoft game pass hepsinde denedim hız düşüyor direk not steam'da oyundan oyuna değşiyor steam 105 falan aldım hocam

böyle bir konu açılmış ama malesef kimse çözümünü bulamamış

GİGAFİBER OYUN İNDİRME
    GİGAFİBER OYUN İNDİRMEturknet iletişim hizmetleri a.ş.
    Türknet Gigafiber İndirme Hızı Düşüklüğü
    https://forum.turk.net/t/turknet-gigafiber-indirme-hizi-dusuklugu/23191

GİGAFİBER OYUN İNDİRME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyid42 -- 7 Kasım 2022; 15:34:16 >

• seyid42 S kullanıcısına yanıt

Hocam işlemci ve diskiniz nedir internet yerine donanımsal darboğaza takılıyor olabilirsiniz.

• ozgur_298 O kullanıcısına yanıt

yok hocam i 7 4790 500 GB SSD gerekli testler yapıldı sunucu bazlı eminim çünkü racstar gamesin sitesinden direk 110 ile indiriyor

• seyid42 S kullanıcısına yanıt

Ssd sata ise darboğaz yapıyor olabilir düşük hız aldığınız zaman görev yöneticisinden kullanımına bakın. Rockstar dosyaları sıkıştırılmamış veya az sıkıştırılmış olarak indiriyor olabilir bu yüzden yüksek hız alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.