Şimdi Ara

gigantic axemi yoksa raptor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gigianın atağının az olduğunu ama lighting damege nin raptorla aynı vurmasını sağladığını duydum ayrıca fazladan hp ve mp bonus getirisi oluyormuş sizce gigamı kullanmak daha faydalı yoksa raptormu 2sinin aynı vurduğu ne derece doğru yardımlarınızı bekliyorum.

• Giga normal attack, raptor very slow.Giga warriorun en iyi silahi bence
  • Hayır ben katılmıyorum. Bence attack speedi very slow olan silahlar, warriorlara daha rahat combo yapma şansı veriyor(Kendim mesela). Ama diğer türlü; lightning damage i olduğu için raptor kadar vurabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOWA

Giga normal attack, raptor very slow.Giga warriorun en iyi silahi bence

KESINLIKLE GIGA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Hayır ben katılmıyorum. Bence attack speedi very slow olan silahlar, warriorlara daha rahat combo yapma şansı veriyor(Kendim mesela). Ama diğer türlü; lightning damage i olduğu için raptor kadar vurabilir.
    bencede giga ama benim düsüncem bu hiç warior char kulanmadım ama giganın bonusları oldugu için ben olsam giga ile dewa mederdim
  • tabiki giga
  • quote:

Hayır ben katılmıyorum. Bence attack speedi very slow olan silahlar, warriorlara daha rahat combo yapma şansı veriyor(Kendim mesela). Ama diğer türlü; lightning damage i olduğu için raptor kadar vurabilir.
    Normal atack olmasi seri combo yapmak anlamina gelir.Raptorle 6 hits yapana kadar gigada 10 yaparsin.Gigada scream kullandinmi düşmanin dondurma şansın raptore oranla daha fazla bide HP ve MP verdiğini düşünürsek mükkemmel bir silah Giga.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Normal atack olmasi seri combo yapmak anlamina gelir.Raptorle 6 hits yapana kadar gigada 10 yaparsin.Gigada scream kullandinmi düşmanin dondurma şansın raptore oranla daha fazla bide HP ve MP verdiğini düşünürsek mükkemmel bir silah Giga.

Alıntıları Göster
    giga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gnardal

giga

Alıntıları Göster
    TABİKİ SHARD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

TABİKİ SHARD

Alıntıları Göster
    dark_mage_tr Tarih 15 Nisan 2006; 21:22:02
    TABİKİ SHARD

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

TABİKİ SHARD

Alıntıları Göster
    bence eğer paran var ise her ikisinide yanında bulundur birde gıgı +7 den aşağısı ise hiç kullanma bile
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nuri552

kesinlikle katılıyorum RAPTOR bence daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::ConsTanTine::

quote:

Alıntıları Göster
    Burda açıklayacağım bir sır olmayıp ama çoğu akıllı (!) tarafından bilinmemektedir

Giantic Axe al bence nedeninide açıklayım. CZ'de axe defans kullanan yok. herkes spear defans kullanıyor. yani sen +7/+8 Giantic Axe ile +8 Raptorlu adamdan daha fazla vurabilirsin. BERAMUS'lu HitMachine'de bu taktiği uyguluyor. HitMachine'nin LvL 70 skilline dayanabilen yok çünkü Axe defanslı yok. eminim şimdi o raptor taksa bu kadar iyi verim alamazdı... Olaya şekil yönünden bakmayın. Bilimsel olarak inceleyin

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bana göre de giga daha iyi ama çevreme baktığımda herkes raptor kullanıyo demek ki var bi bildikleri

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    herkes giga diyo aam neden herkesin elinde raptor warda giga yok olsa bile 1000 raptor warsa 5 giga war...

• quote:

Orijinalden alıntı: SercaN

herkes giga diyo aam neden herkesin elinde raptor warda giga yok olsa bile 1000 raptor warsa 5 giga war...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

Raptor DM'den Abysslerden Çıkıyor ama Giantic Axe sadece SAMMA'dan çıkıyor. Abyssgem'den veya DM'den çıkma olasılığı yok. Unique itemdir Giantic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowKing -- 15 Nisan 2006; 21:45:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HollowKing

quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

Raptor DM'den Abysslerden Çıkıyor ama Giantic Axe sadece SAMMA'dan çıkıyor. Abyssgem'den veya DM'den çıkma olasılığı yok. Unique itemdir Giantic.

Alıntıları Göster
    Areste olanlar bilir

P33D33Ni diye biri var karusda,

elinde giga, vurup kırıp geçiriyor valla, arkasında 2 tane helaer, towna kadar girip çıkıyo, yolda ne varsa temizliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

Areste olanlar bilir

elinde giga, vurup kırıp geçiriyor valla, arkasında 2 tane helaer, towna kadar girip çıkıyo, yolda ne varsa temizliyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

Areste olanlar bilir

çünkü Axe defans kullanan yok. bence yanınızda Bi Talia Axe defans almanızda fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

Areste olanlar bilir

Alıntıları Göster
    Giga neden herkezde yok? Giga nin cikma ihtimali cok düşük 2.si upg.de yapmakta cok zor yanma olasiliğimi fazla nedir bilmiom +7 den aşağisida işe yaramaz zaten.
  • quote:

Giga neden herkezde yok? Giga nin cikma ihtimali cok düşük 2.si upg.de yapmakta cok zor yanma olasiliğimi fazla nedir bilmiom +7 den aşağisida işe yaramaz zaten.

Alıntıları Göster
    giga forever
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.