Şimdi Ara

GIGANTIC (F2P) (Alpha Test) ( Çıkış 2015 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GIGANTIC (F2P) (Alpha Test) ( Çıkış 2015 )

Guild Wars ve StarCraft oyunlarının baş tasarımcısı olan James Phinney, Gigantic isimli bir oyunla karşımıza çıkıyor. Motiga isimli firmanın geliştirdiği Gigantic, bugüne kadar çıkmış olan tüm MOBA türündeki oyunları alt üst etmeyi planlıyor.
    Grafikleriyle şirin bir havaya sahip olan Gigantic, oynanışıyla bir o kadar vahşi bir havada olduğunu gösteriyor.

Peki Gigantic nedir? Aslında türlere farklılık getiren bir Free2Play çevrimiçi aksiyon oyunu. Takımların sabit bir üssü savunmalarından öte hareketli, beş katlı bina boyutunda dev bir yaratığı (ki adı Gardiyan) koruduğu ve karşı tarafın Gardiyan’ını yok etmeye çalıştığı bir sistemi var.

Ama bütün bu özelliklerinin yanında, böyle güzel bir videoya sahip olması kocaman bir artı. ( Alıntı )

Web Site

http://www.gogigantic.com/

Karakterler

TYTO THE SWIFT

LORD KNOSSOS

UNCLE SVEN

VODEN

TRIPP

Şu an Alpha Test Aşamasında. Web Sitesine girip alpha aşamasına mail adresiniz ile kayıt olabilirsiniz.
    Ben gönderdiğim anda Alpha Testine alındığım yazdı. Ya şansıma denk geldi ya da şu an kim kayıt olursa alıyorlar.

Şu şekil mail geldi. Fakat henüz Alpha Test yayını başlamış değil.

• Güzel çizgiler
  • Sabaha karşı oyuna girdiğimden sanırım 5 dakika bekledim fakat oyun bulamadı bu yüzden traning bölümünü inceleyebildim oyun dinamikleri hoş sadece optimizasyonda sıkıntılar var onlar da tam sürüme geçecektir. Yarın multiplayer videosu da çekmeye çalışıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 8 Kasım 2016; 5:23:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.