Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox 9. Nesil Kontroller Starfield Edition Satın Al 2 Eylül 2024 08:31 1 1 Xbox 9. Nesil Kontroller Starfield Edition Merhabalar,Vatan Bilgisayar'dan aldığım özel sürüm Xbox kontoller satılıktır.Faturası ve orijinal kutusu resimlerde görüldüğü gibi mevcuttur.Kozmetik olarak 10/10'dur, sadece deneme amaçlı açtım sonrasında hep kutusunda sakladım.Yanında ek olarak kaliteli bir taşıma çantası ve 8bitdo markalı orijinal kontroller tutma aparatını da vereceğim, ürünler tertemiz ve neredeyse hiç kullanılmadı.2 ürünü de Amazon.de üzerinden aldım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 4 Adet Koleksiyonluk Kutulu Xbox Oyunu [SATILDI] Ps5 Dualsense 30.Yıl Sürümü [SATILDI] Razer Kaira Xbox Wireless Kulaklık [SATILDI] Satılık Xbox Series X