Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.442
Cevap
90
Favori
128.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

E-Başvuru ekranından giriş yaparak, yeni başvurularınızı mevcut hesabınız üzerinden yapmanız gerekmektedir. Giriş Yap butonu ile giriş yapabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

komik olan da şu edevletten onay verdim. sorun yok. ama online işlemlere girince de kayıtlı değilsiniz diyor. sanırım henüz onaylanmayan bir yer daha var. beklemek mi lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekmez -- 11 Aralık 2024; 15:45:55 >
  • başvuruyu öğlen yaptım 3 saat olmadan internetim taşındı ve açıldı

ancak kesilen ilk faturada 30tl lik indirimi göremedim 299tl olarak kesilmiş

• bekmez B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

OIM üzerinde hesaplarınız henüz aktif edilmedi. E-Basvuru üzerinden yapmanız gerekiyor işlemlerinizi. e-basvuru.gigaspeed.com.tr adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Saygılarımızla

yani OIM üzerinde aktif olunca online işlemlerden devam edeceğim diğer 3 hat taşıma işine doğru mudur? gün içinde açılır mı internetim

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Düzenleme yapılacaktır. Herhangi bir problem yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Saygılarımızla
    Merhaba,

E-Başvuru ekranında, üyeliğiniz aktiftir. Buraya giriş yapıp, diğer 3 hattınızın kaydını oluşturabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Fiber interneti tasidigimizda, modemi iade etmemize gerek kalmiyor degil mi? Birde kullanici adi ve sifre ayni mi kaliyor?

• alparslanender A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Mevcut modeminizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer kullanıcı adı ve şifre değişecekse, tarafınıza SMS ile bilgilendirme sağlıyoruz.

Saygılarımızla
  • @gigaspeed

Tüm başvuru süreçlerini tamamladım, müşterileşme sürecinde olarak gözüküyor VDSL taşıma başvurum. Tahmini ne zaman aktive olur, işim gereği internet gerekmekte. Müşteri no: 502170509

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

Hocam müşterileşme adımı ne kadar sürdü? Birde sesli onay için aradılar ardından mı açtılar internetinizi?

• alicemylmz kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Karşı firmanın onay sürecine göre değişmektedir. Saatler içerisinde olabildiği gibi 2 iş gününe kadar uzayabildiği görüşmektedir. Aboneliğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
  • Comnet kapandı geçmeyi düşünüyoeuz 100 mbit ücret nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E-Başvuru dediğiniz ekran hangisidir.

E-Başvuru dediğiniz ekran hangisidir. diğer 3 başvuruyu yapamıyorum.online işlemlere giremiyorum Lütfen T.C Kimlik veya Vergi numaranızı kontrol ediniz. yazıyor

İlk başvurunuz sonrası çıkış yapmamış olabilir misiniz???

• Bu ay geçiş yapanlar 2025 yılındadamı aynı fiyattan devam edecekler yoksa zam geldiğinde zamlı fiyattanmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2025 hazirana kadar zam yok ilk 3 ay indirimli kullanılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • #1302412658 bu başvuru yarım kaldı iptal edebilir misiniz tekrar başvuracağım. düzenle gibi bir seçenek yok. tekrtar başvurunca da zaten başvuru var diyor

@gigaspeed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 11 Aralık 2024; 16:19:49 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.