Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dmrbrn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.442
Cevap
90
Favori
128.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başvuru yaptık kimlik onayı bekleniyor, hadi hayırlı olsun umarım burası da kapanmaz.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Sizin için kendimi feda ettim; yine de yaranamadım. Tek kişi; 10 kişinin yükünü aldım de. 

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

Bu durumda mevcut aboneliği iptal ettirip mi size başvuracağız?

• Biraz önce comnet numaram ile geçiş başvurusu yaptım. İstanbul'da yaptım başvuruyu Antalya'daki evim için. Sanıyorum orada olmamı (Antalya da)gerektirecek bir durum yok. İstanbul da da imza verebilirim ya da e devlet üzerinden de halledebilirim değil mi?

• Murat ÖZDAĞ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Evet iptal edip, yeni başvuru yapmanız gerekir.

Saygılarımızla
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

E-Devlet üzerinden onay gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir dökümanla uğraşmanıza gerek kalmadan aboneliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • komando57 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

E-Devlet üzerinden onaylamanız gerekmektedir. e-basvuru.gigaspeed.com.tr adresi üzerinden "Nasıl Yapılır?" sayfasına giderek, detayları öğrenebilirsiniz.

Saygılarımızla
  • İyigğnler firmanızda engelli indirimi uygulanıyormu sitenızde açıklayıcı bilgi göremedim cevap verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimlik doğrulama işlemi neden çok uzun sürüyor?

Düzeltme: Biraz uzun sürdü ama tamamlandı.

Müşterileşme sürecini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 11 Aralık 2024; 15:33:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

kimlik onaylanmadı mesajı geldi.

ehliyeti kimlik olarak kabul etmiyor musunuz?

Farklı bir kullanıcı için başvuru yaptım ama sitenizde yeni aboneliklerde 249,90tl yazıyor fakat edevlette gelen sözleşmede 279.90 + 50tl modem ücreti yazıyor?

• Murat ÖZDAĞ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

3 ay boyunca 30TL indirim sağlanacaktır. Herhangi bir problem yoktur.

Saygılarımızla
  • sitede Giga 35 Mbps Fiber 279tl

ama başvuruda abone tarifesinde 329,90 yazıyor  

Selamlar. Onay işlemimi yaptım. Sanırım verdiğim nakil nosuna sinyal gönderilecek ve modemimdeki mevcut şifre ile kullanıma devam edeceğim. Soruyorum çünkü bağlantı istediğim evde yaşlı annem ve babam var onların bu işlere pek aklı ermeyecektir. Ön ödeme mi yapmam lazım, ya da ilk ay için fatura mı çıkacak sonra ödeme yapacağım bilgi rica edeceğim. Ön ödeme ise nereye ne zaman ödeme yapacağım , sinyal yollanmadan önce mi sonra mı? bunları merak etmiştim.( şifre ve kullanıcı adı yollanacak ve modeme girilecekse sanırım kendim halletmek zorunda kalacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 11 Aralık 2024; 15:29:38 >
  • Şuan itibari ile gi fiyatı indirimli 269 görünğyor herkesde farklımı.hani 249 du ne oldu fiyatmı yükseldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerime kayıtlı 4 abonelik vardı comnette 1ini taşıdım. diğer 3ü için taşıma için başvuru yapamıyorum çünkü bu tc ile kayıtlı kullanıcı var diyor ne yapmam lazım @gigaspeed

• E-devlet onayını da verdik. Müşterileşme sürecindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 11 Aralık 2024; 15:37:48 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.